~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Аз не мога да не ви почерпя с нещо МНОГО любимо: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 Аз не мога да не ви почерпя с нещо МНОГО любимо: Страхотна е, и на мен ми е много любима още от както излезна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 Хора, на тая песен не излезна CD Rip нали? А толкова ме кефи: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Аз разполагам с това: http://www.mediafire.com/?dmy6ga96t146fgs Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Аз разполагам с това: http://www.mediafire.com/?dmy6ga96t146fgs О мерси,супер е това няма звук от публиката! :Vishenka_05: Ейц, че готини графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 mp3 за Reggaeton и Pio Erotas Pethenis на Елени? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 mp3 за Reggaeton и Pio Erotas Pethenis на Елени? Ето CD Rip-ове: http://dox.bg/files/dw?a=5055018029 - http://dox.bg/files/dw?a=2cbade1841 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
akil Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Petros Imbrios - Discography 1996-2007 най-после е в сайта! Извинявам се за закъснението! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Иначе е време Сакис да избухне с нещо мнооооого яко, както го направи зимата на 2011 и лятото на 2012! Последните две песни май никви хитове не станаха в Гърция, камо ли тук. пс: ей така да се изкефите на тая песен за пореден път Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 хахаха, ебати лудите са в тая Карамела, все такива дивотии правят на лайфовете Абе мен последната песен повече ме кефи от Ti les, но те си приличат и се радвам, че не прави 1000 клипа на подобни песни. Не знам какво го гласят, дано следващата песен да е с хубав клип и да е на прилично ниво. Мисля,че композиторите, които се занимават с него имат потенциала за по-голям хит, но не знам наистина. Всичко там е политика и си мисля,че умишлено го "пазят" но не знам за кога и докога. Както няколко години държаха в корнера Konstantinos Argyros,за да може да избухне сега и дори да започне след няколко дни самостоятелен сезон в голяма таверна като водещ изпълнител. Просто него за броени месеци - чрез силен диск от един от най-големите композитори, 2-3 клипа, лек скандал с напускането му от предната таверна преди края на договора, комплимент от Деспина Ванди че го харесва, интервюта, предавания и сесии - от дебютант го превърнаха в голяма звезда и всичко беше стратегия (не както при Pantelidis - по естествен път). Но това е за друга тема. Иначе и за лятото няма да е зле да си припомним: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 да бе, ебаси лудите, ама като гледам най-голямата маймуН е бил Сакис Абе дано наистина тва да гласят с него, дето казваш, щот иначе.. знаеш, че тая тема ме яде отвътре. Иначе с Еротохтипименос (май така се произнася ) и Пано като можеше да го вдигнат якоооо, ама .. Ох, спирам, че се нервя на Сакисчоооо и екипчето му. Petros Imbrios - Discography 1996-2007 най-после е в сайта! Извинявам се за закъснението! Чак сега я виждам, страшно много благодаря! Веднага се сваля! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 20 Author Report Share Публикувано Март 20 Не знам, но хита на сезона е Е-Д-И-Н: :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Можете ли да ми кажете от къде да си купя /поръчам/ последните 2,3 албума на Михалис? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Можете ли да ми кажете от къде да си купя /поръчам/ последните 2,3 албума на Михалис? Скоро коментирахме с един съфорумец това, и май попаднахме на някакъв сайт с много висока цена на доставката... Ще се разровя пак. В краен случай лятото може би ще ходя, ще ти ги купя и изпратя от някой музикален магазин. :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Скоро коментирахме с един съфорумец това, и май попаднахме на някакъв сайт с много висока цена на доставката... Ще се разровя пак. В краен случай лятото може би ще ходя, ще ти ги купя и изпратя от някой музикален магазин. еееее, екстра мерси! Със Стела уж много сме се мераклисали, ако има някъде по наблизо концерт лятото да ходиме, ама ще видиме какво ще стане ;дд ПП: Десиииии, страницата добре върви за сега, ама сме я занемарили и четиримата https://www.facebook.com/Mixalis.Hatzigiannis.Bulgaria Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 еееее, екстра мерси! Със Стела уж много сме се мераклисали, ако има някъде по наблизо концерт лятото да ходиме, ама ще видиме какво ще стане ;дд ПП: Десиииии, страницата добре върви за сега, ама сме я занемарили и четиримата https://www.facebook.com/Mixalis.Hatzigiannis.Bulgaria Аз влизам от време на време. Кви са тия нови снимки? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Аз влизам от време на време. Кви са тия нови снимки? В официалната му ги мернах вчера https://www.facebook.com/events/429889347105105/ айдеееееееее, присъединявайте се Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 В официалната му ги мернах вчера https://www.facebook.com/events/429889347105105/ айдеееееееее, присъединявайте се Не че имам нещо против Михалис, но според мен ако направи концерт ще има по-малко хора и от тия на Мазонакис. Далеч не е популярен у нас. Свързва се само и единствено с De fevgo, което лично ме дразни защото има къде-къде по-добри песни в дискографията му. Като цяло не е популярно име, няма и кавъри тук. Ако агентите му организират нещо ще трябва здрава реклама. Мазонакис можеше още да се постарае, но все пак имаше доста афиши и гостуване при Слави, но можеше още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Не че имам нещо против Михалис, но според мен ако направи концерт ще има по-малко хора и от тия на Мазонакис. Далеч не е популярен у нас. Свързва се само и единствено с De fevgo, което лично ме дразни защото има къде-къде по-добри песни в дискографията му. Като цяло не е популярно име, няма и кавъри тук. Ако агентите му организират нещо ще трябва здрава реклама. Мазонакис можеше още да се постарае, но все пак имаше доста афиши и гостуване при Слави, но можеше още. Абе той да дойде, пък ако ще и 1 000 човека да сме Колкото до Мазонакис, той в България е известен единствено с "To gucci forema". Според мен ако се направи по-добра реклама по ТВ-то даже само с "De fevgo" за фон, ще се забележи от доста повече хора, почти няма млад човек, който да не знае тая песен + няколко Билборда. Другото което е на Мазонакис концерта беше зимата в най-големия студ и преди празниците, това е минус според мен. Иначе ми е ясно, че един Гръцки изпълнител, не може да напълни Армеец-а колкото един Сръбски, но не пречи да опитаме... макар, че шанса да дойде е много минимален Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 https://www.facebook.com/photo.php?v=590517954293958 Не е Михалис, ама е добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 https://www.facebook.com/photo.php?v=590517954293958 Не е Михалис, ама е добре олеле наистина ли ти харесва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 олеле наистина ли ти харесва? Е не е като оригинала, ама не е и толко зле таааа добрата и лошата новина е друга Михалиса може да дойде в Армеец срещу 45.000 / 50.000 евра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 Михалиса може да дойде в Армеец срещу 45.000 / 50.000 евра Е, не са много, но ... Не знам... Аз специално не бих посетил концерта му ..но все пак бих се замислил. За Мазонакис ме спря държавния ми изпит, иначе щях и снега да преборя - има съвсем друга тежест у нас още със Зилево и Едо. Не само с То гучи форема - тя се знае от нашето поколение, но много преди това неговите стари песни са се пели по кръчмите и таверните около 89-90 г. И все пак беше горе-долу успешен концертът му. А за Мишо Хаджиянев ... Не знам ... Сложна задача. Ана Виси, Кети Гарби, Деспина Ванди, Папаризу - никоя не се осмелява за Армеец, макар че Папаризу имаше успешен концерт в Найт флайт, но там публиката няма как да е многохилядна. На Папаризу бих отишъл с кеф - тя може да ползва Слави и 7/8-ми, хем ще си попеят, хем ще я рекламира, има много песни и от времето на Антик... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Майко, ако богинята Деспина изобщо дойде в България, ако ще и в друга държава да съм, ще дойда да я гледам. Дано да се осмели за Армеец, ама дори и да не - Зала 1 ще я напълни със сигурност. И аз ще съм там! п.п.: С добра реклама съм убеден, че може да напълни Арената - дават реклама по големите телевизии с "Ола одигун се есена" и "Gia", гостува на Слави, билборди и то достатъчно време преди самия концерт, и ще се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 Майко, ако богинята Деспина изобщо дойде в България, ако ще и в друга държава да съм, ще дойда да я гледам. Дано да се осмели за Армеец, ама дори и да не - Зала 1 ще я напълни със сигурност. И аз ще съм там! п.п.: С добра реклама съм убеден, че може да напълни Арената - дават реклама по големите телевизии с "Ола одигун се есена" и "Gia", гостува на Слави, билборди и то достатъчно време преди самия концерт, и ще се получи. Разбира се,че ще се получи, но просто България за тях не е интересен пазар. Дори концертът на Мазо беше отразен там измежду другото, все едно е отишъл в някой съседен на Атина град. Много тъжно за почитателите на тая музика,но ... Сръбските певици повече се вълнуват от популярността си особено в София където най-вече правят концертите си. За гръцката музикална индустрия сме само едни некадърници, които дебнат техните хитове и наливат пари в авторските права. Тук-там похвалиха Азис за кавърите му, но след това с подигравки за имиджа и клиповете му. Като цяло не вярвам скоро друг гръцки изпълнител да се качи на голяма концертна сцена унас. Дано поне по-големите барове поканят някой като Найт флайт, или това Елинико бузуки в Пловдив. Преди време и в Сикретс Пловдив имаше 2,3 участия на по-изявени звезди, не от най-големите, но да кажем от Б-отбора като Илиас Вретос и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.