DenFevgo Публикувано на Декември 18 Report Share Публикувано на Декември 18 Направих си набързо едно клипче с най-слушаните от мен световни изпълнители за изминалата година. Може и без видео :1000 (29): да споделите кого сте слушали най-много и кой ви е впечатлил. My Top 10 World Acts of 2012 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1.Lana Del Rey 2.Adele 3.Rita Ora 4.Imany 5.Pink 6.Рут Колева 7.Миленита 8.Лили Иванова 9.Wynter Gordon 10.Misha B Не е класация, просто са изброени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 01. Lady Gaga 02. Lana Del Rey 03. Adele 04. Rihanna 05. Inna 06. Jessie J 07. Nicki Minaj 08. Carly Rae Jepsen 09. Katty Perry 10. Eminem Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Lana Del Rey 2. Manic Street Preachers 3. Coldplay 4. Depeche Mode 5. Nickelback 6. One Republic 7. Dido 8. The Cranberries 9. 2 Unlimited 10. Linkin Park Добре, че беше Лана, че списъка е един и същ сигурно вече 5 години. Не съм особено впечатлен от музиката последно време. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Jennifer Lopez 2. Beyoncé 3. Adele 4. Rihanna 5. Jessie J 6. Lana Del Rey 7. Christina Aguilera 8. Chris Brown 9. Drake 10. Maroon 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Maroon 5 2. Lana Del Rey 3. Rihanna 4. Lady Gaga 5. Adele 6. Jennifer Lopez 7. Nicki Minaj 8. Justin Bieber 9. Chris Brown 10. Carly Rae Jepsen Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 1. Lady Gaga 2. Glee cast 3. Lana Del Rey 4. One republic 5. Queen 6. The Beatles 7. Chopin :1000 (29): 8. Участници в X Factor US 9. Участници в The Voice US and UK 10. Whitney Houston Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 1. Jessie J 2. Emeli Sande 3. Katy B 4. M.I.A 5. Lana Del Rey 6. Alex Clare 7. Pink 8. Jessie Ware 9. One republic 10. Rita Ora Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 1. Carrie Underwood 2. Marina & the Diamonds 3. Lana Del Rey 4. Loreen 5. Kelly Clarkson 6. Nelly Furtado 7. Ke$ha 8. Carly Rae Jepsen 9. Adam Lambert 10. Emeli Sande Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 1. Avril Lavigne 2. Chris Brown 3. Ed Sheeran 4. Linkin Park 5. Sia 6. Rihanna 7. Westlife 8. Jessie J 9. Usher 10. На David Guetta ме кефят парчетата, затова съм слушал и тях доста често Над всички класации за мен е Justin Timberlake, винаги е над първото място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1. Lana Del Rey 2. Katy Perry 3. Adam Lambert 4. Jessie J 5. Adele 6. Maroon 5 7. Loreen 8. Evanescence 9. 30 Seconds To Mars 10. Kelly Clarkson Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Madonna 2. Shakira 3. Nicki Minaj 4. Jennifer Lopez 5. ... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1. One Direction 2. Katy Perry 3. Jessie J 4. Rihanna 5. Lady Gaga 6. Nicki Minaj 7. Maroon 5 8. Ke$ha 9. Glee 10. Jenifer Lopez Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 1.Katy Perry 2.Avril Lavigne 3.Lana Del Rey 4.Adele 5.Taylor Swift 6.Madonna 7.Adam Lambert 8.Britney Spears 9.Carly Rae Jepsen 10.Rihanna Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 1. Lana Del Rey 2. Rihanna 3. Kelly Clarkson 4. Leona Lewis 5. Pink 6. Adele 7. One Direction 8. Emeli Sande 9. Christina Aguilera 10. Loreen Тази година открих Лана и Санде, големите ми нови любимки. Останалото е обичайното в последните години, с изключение на младата мъжка банда, която ме дразнеше отначало, но с последния албум ме спечелиха и съм им голям фен. Разбира се пропускам имена като Jessie J, Shakira, защото просто това не беше тяхната година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 1. Nicki Minaj 2. Taylor Swift 3. Carly Rae Jepsen 4. J Lo 5. Katy Perry 6. Maroon 5 7. Christina Aguilera 8. Rihanna 9. Inna 10. PSY Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 1. Britney Spears 2. Madonna 3. Shakira 4. Loreen 5. Rihanna 6. Katy Perry 7. Taylor Swift 8. Adele 9. Christina Aguilera 10. Jennifer Lopez Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Jennifer Lopez Adele Shakira Christina Aguilera PSY-къде без него Maaron 5 Alexandra Stan Katy Perry Usher Cris Brown Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 1. Lana Del Rey Нямам какво да кажа, апокалипсисът в музикалния ми живот дойде и това е новото начало.. 2. Selah Sue Още от началото на кариерата й супер много ми харесва, нещо напоследък не е от най-продуктивните, но не ми писва първия албум още. 3. Caro Emerald Различни, съвременни, чувствени.. Невероятно усещане ми е да слушам, надявам се някой ден на живо. 4. Jessie J Традиционно добра година за нея 5. Beyonce Nothing left to say. 6. GLEE Cast Много ги харесвам още от първи сезон. Най-много съм слушал дуетите на Мерседес и Сантана и самостоятелните им песни. 7. Rihanna По едно време ми беше минала страстта към нея, може би заради имиджа, който се опитваше да наложи, в момента отново ми е в ТОП. 8. Leona Lewis Каквото и да изпее, гласът й ми въздейства по специален начин. Най-вече в баладите, разбира се. Обичам я! 9. Britney Spears Тази година започнах да си припомням детските години и да преоткривам песни и се оказа, че съвсем в ред на нещата са ми били любими. 10. Joshua Ledet (от American Idol) Както се вижда рядко харесвам мъже певци, но Joshua просто е един път! ОТкакто го чух съм втрещен, онемял и със затаен дъх при всяко изпълнение. Нямам търпение да започне кариерата си, ще купувам всичкооо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 01. The Wanted 02. RBD 03. Enrique Iglesias 04. Taylor Swift 05. Justin Bieber 06. Demi Lovato 07. Adele 08. Kelly Clarkson 09. Jordin Sparks 10. Britney Spears Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 1.Katy Perry. 2.Jessie J. 3.Adele. 4.Shakira. 5.Jennifer Lopez. 6.Lana Del Rey. 7.Beyonce. 8.Lady Gaga. 9.Nicki Minaj. 10.Rihanna. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.