DenFevgo Публикувано на Януари 4 Report Share Публикувано на Януари 4 Гледайте!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 :mf_surrender: Поредните простотии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 :mf_surrender: Поредните простотии. Можеш ли да се обосновеш? Доста отдавна съм чел това за холограмните проекции... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Първото и най странно е, че клипът е качен от свещеник, който по-добре от всеки друг би трябвало да знае, че: Така, че изобщо за какви сателити и пари в космоса става въпрос? Първоначално се описва слизането на Исус Христос на земята, представяйки го като някаква еманация на техниката с цел дори и християните да не повярват в него, щом го видят..!? Второ - християните знаят, че извънземни не съществуват. Трето - най-голямата малоумщина е в различните държави - християнски, мюсюлмански, будистски и т.н да се появи съответния бог. Този клип е абсолютен миш-маш. Четвърто - манипулацията, на която Антихриста ще подложи хората ще повлияе на онези, които са със слаби психики, които не вярват в Бог и съответно не са запознати с написаното в Библията, защото си губят времето да гледат клипове за несъществуващи проекти в ютуб. - има много хора, които могат да правят неща, Подобни на Христос, както в случая, и целта е да го принижат, но те си боравят с тъмни сили и когато въпросният Антихрист се появи основната разлика между него и Бог е, че той не може да създаде нов живот. Той основно може да борави с материята, както си пожелае, а затова грам не са му нужни сателити и 3D ефекти. Нужно ли е още обосноваване Аз не вярвам в Бог, но не вярвам и в Антихриста, а още по-малко смятам психиката си за слаба, така че не виждам как може някой да ме изиграе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 Второ - християните знаят, че извънземни не съществуват. А?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 Аз не вярвам в Бог, но не вярвам и в Антихриста, а още по-малко смятам психиката си за слаба, така че не виждам как може някой да ме изиграе. Принципно всеки, който смята така за себе си, рано или късно бива изиграван. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.