OstapBender Публикувано на Януари 6 Report Share Публикувано на Януари 6 Мисля, че всичко е ясно. Започвам със стари, но златни на Емилия: "купички" (наместо "гювече") "детето не разбира кой го гледа" (коментар по въпроса дали е голям проблем, че не гледа детето си, докато е малко) "'ми да не ми е сестра" (коментар за отношението й към Анелия и триъгълника помежду им) "никога няма да се возя в Лада" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 :1000 (29): Андреа "Целта ми е да правя хуй песни" "Много се емоционирам" "Ми да проверят там в гугъл транслейшъна" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Емилия: "На майка ти п*тката!* 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Кама на наградите: "Плакала, радвала съм се, смяла съм, но преди всичко.." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Преслава: "Какво съм ви дала толкова ?" "Френския не го знам, но го умея" :1000 (29): 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Емануела: "Отивам да си сложа душ" Цура:"Благодаря ви,страхотни сти!" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Емилия: "От Анелия съм видяла само лошо!" Анелия: "Като файтун съм." Глория: "Шти зЪбия един шЪмар.." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Азис: "Няма по - готин задник от моя в попфолка!" Глория: "Нещо против дъщеря ми ли имате?Свиквайте да я виждате все по - често!" Камелия: "Глория и Ивана не дойдоха на откриването на моя ресторант...Азис: "Защото са дебели, бе!" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Aхаххаха Гала накрая как гледа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Анелия на концерта на Планета Дерби 2010 във Видин когато извиква "Айде Плевееееен" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Галена: "Всички българи извън чужбина." (докато приема награди за "Посланик зад граница") Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Преслава: "Да го лапна повече?" Мария: "Никога не съм писала изречения!" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Преслава: "Да го лапна повече?" Това в какъв контекст го е казала? Иначе един път като беше гост в "Довърши изречението" на "Нов Фолк" на въпроса кога последно е правила секс "невинното Преси" отговори "Неудобно ми е, но щом съм се хванала на хорото... Преди малко" :д Пропуснали сте изказването на Анелия как когато е била бременна ходила на дерматолог да гледа бебето. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Глория: "Шти зЪбия един шЪмар.." Ако ти... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Това в какъв контекст го е казала? Иначе един път като беше гост в "Довърши изречението" на "Нов Фолк" на въпроса кога последно е правила секс "невинното Преси" отговори "Неудобно ми е, но щом съм се хванала на хорото... Преди малко" :д Пропуснали сте изказването на Анелия как когато е била бременна ходила на дерматолог да гледа бебето. :1000 (29): Ето го : :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Емануела - ебин ебах и той умрял, т.е. "Един е Бах и той умрял" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Емануела - ебин ебах и той умрял, т.е. "Един е Бах и той умрял" Или пък: "За 300 лв. светя като крушка" :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Ако ти... се тая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 се тая Викаш, както и да го формулираш, все е селско и просташко! Глория: "България не ме заслужава!" Емануела: "Искам с Ники Михайлов да те накажа!" Емануела към Азис: "Не ти ли приличам на разкрепостена булка?", Азис: "Да не казвам на каква булка ми приличаш!" :1000 (34): :1000 (34): :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Викаш, както и да го формулираш, все е селско и просташко! Глория: "България не ме заслужава!" Оф! Е, к'ва изцепка има в това изречение? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Оф! Е, к'ва изцепка има в това изречение? Оффф, тая тема не е чат, че да ти се обяснявам, ама хайде...Как държавата в която е звезда, в която си печели парите и има толкова фенове не я заслужава?!И в чужбина да не би да мисли, че някой ще я бръсне за слива? И за да не е спам: Глория: "Ама вие сериозно ли?!Дайте да влезем в манастир!" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Ивана: Поп-фолкът е нашата религия, Пайнер - нашият пророк Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.