Nikolay Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Малко гнусно , но е брутална изцепка и то пред толкова хора. :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: Просто не се сдържах... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Мария:"Ненчо,върни ми сутиена " Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Азис:"Едно е да пипнеш,друго е да смучнеш" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Рени: "Сега подготвям десетия си албум, който е първият в моята кариера като самостоятелен изпълнител." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 31 Author Report Share Публикувано Март 31 Преслава при Росен Петров: "Не искам да пресилвам нещата, трябва да се случва, каквото трябва. В личен план не си правя планове, напротив, там съм най-лежерна и искам нещата да се случва по-така, да вървя по течението, аз в работата съм по ... по-перспективна, по гледам за напред ..." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Аз не виждам гаф, май .. ? Преслава при Росен Петров: "Не искам да пресилвам нещата, трябва да се случва, каквото трябва. В личен план не си правя планове, напротив, там съм най-лежерна и искам нещата да се случва по-така, да вървя по течението, аз в работата съм по ... по-перспективна, по гледам за напред ..." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 1 Author Report Share Публикувано Април 1 Аз не виждам гаф, май .. ? "Перспективен" не е човек, който гледа в перспектива (в случая - работата), а такъв, от който се очаква да се развива, обогатява, успява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 (редактирано) Дали са пияни? :D Редактирано Април 7 от doo Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Леле, тва със салфетките било истина. Някой да ми обясни какво става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lusy_Montana Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Някой да ми обясни какво става Плюе в салфетките. Прави го постоянно...Гърлото ли си чисти, какво ли...не знам. Но наистина е адски гнусно .Аз знаех, че го прави зад кулисите на концертите в НДК, а след като си позволява да го прави и по участия...Този запис е просто покъртителен, ужасен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Айде качете тия прословути салфетки на Анелия в ютуб, че само чета за тях вече толкова време и ми е интересно :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=28441&st=0 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Планета Дерби 2010 (гр. Видин) 02:24 мин. Анелия: Айде, Плевеееен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Не е точно изцепка, но все пак... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 И още на Анелия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Мария в "Автограф" "На 5 май ще снимаме нова фотосесия с изцяло лятно звучене!" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Таман се зарадвах, че и аз съм пуснал тема. Хайде, трийте я. Глория: В края на крайща... Глория: (При въпрос кой номер обувки носи) Имам втори номер копита. Глория: (Към репортерка от "Сигнално жълто") Ако ти забия един шамар. Глория: (В Music Idol) От мене имаш положително да. Глория: (В Music Idol) Отрицателно не. Глория: (В Music Idol) Пееш на полутонове. Глория: (За пътувания) Била съм на места за които други хора могат само да си мечтаят. Глория: За първи път пътувам с турските авиолинии. Всъщност това ми е втория път. Камелия: (В един от дневниците на едно от турнетата, в дом за умствено изостанали деца) Има ли лудииии? Мария: Една птичка лястовичка не прави. Преслава: (В Шоуто на Азис) Ама да го лапна целия ли? (за мундщука на саксофона) Емилия: Ти ли си толкоз глупаво, аз ли съм толкоз щурава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Мария в "Автограф" "На 5 май ще снимаме нова фотосесия с изцяло лятно звучене!" Боухаххаха При Мара звук и картина се смесват в едно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 :1000 (29): Това ми е любимото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgafenche Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Таман се зарадвах, че и аз съм пуснал тема. Хайде, трийте я. Глория: В края на крайща... Глория: (При въпрос кой номер обувки носи) Имам втори номер копита. Глория: (Към репортерка от "Сигнално жълто") Ако ти забия един шамар. Глория: (В Music Idol) От мене имаш положително да. Глория: (В Music Idol) Отрицателно не. Глория: (В Music Idol) Пееш на полутонове. Глория: (За пътувания) Била съм на места за които други хора могат само да си мечтаят. Глория: За първи път пътувам с турските авиолинии. Всъщност това ми е втория път. Камелия: (В един от дневниците на едно от турнетата, в дом за умствено изостанали деца) Има ли лудииии? Мария: Една птичка лястовичка не прави. Преслава: (В Шоуто на Азис) Ама да го лапна целия ли? (за мундщука на саксофона) Емилия: Ти ли си толкоз глупаво, аз ли съм толкоз щурава. За това второто Глория я питаха вярно ли е, че си е удължавала краката - от Сигнално жълто беше, помня го добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 "Цветелина Янева: На турнето ще покажа себе си" Добре, че няма да е някой друг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Цветелина Янева в Автограф: Галя: А как се приема песента по участия? Янева: Ами ако трябва да съм честна, не съм изпълнявала песента на участия... Галя: Пазиш я за турнето? Янева: ...не... все още не съм била на участия... Нали аз... рядко... ходя, и... не съм била след появата на клипа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gott Mit Uns Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Не доумявам как може в тази тема да липсва най-емблематичната чалга изцепка: Емилия: На майка ти в путката! Ако бях на мястото на репортерката на знам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ф.A.V.R. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Не доумявам как може в тази тема да липсва най-емблематичната чалга изцепка: Емилия: На майка ти в путката! Ако бях на мястото на репортерката на знам Е какво толкова голямо чудо станало Тия от Сигнално жълто на времето бяха адски досадни и си заслужаваха подобно отношение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.