Charlie Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Ерос и Цветелина Грахич - Бягай по-добре, lyrics video Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Глория и Симона Загорова - Концерт в гр. Бургас (28.03.2018) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 След 1000 години неактивност във форума, реших и аз да сефтосам новия интерфейс. Пускам ви нещо, което аз съм правил, и което вярвам, по-дългогодишните потребители ще харесат. Здравейте отново! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Кралица пр. Аз съм кралица с корона "Мазерати" и тигрица - не като жена ти! Аз съм бивша, а тя е настояща, но си зная, ревността я хваща! 1. Не забравяй защо ме ти заряза - защото скъпа съм за теб и с класа! А пък твоята женица нова цяла нощ на мене се отваря! пр. Аз съм кралица с корона "Мазерати" и тигрица - не като жена ти! Аз съм бивша, а тя е настояща, но си зная, ревността я хваща! 2. Тукат един и новата ти в коша! Да си знае мястото за бога! А и ти бе от списъка ми с бивши, я се махай! Тук не е за въшки! пр. Аз съм кралица с корона "Мазерати" и тигрица - не като жена ти! Аз съм бивша, а тя е настояща, но си зная, ревността я хваща! Бридж Този клуб за богини и богати мъже! Този клуб за богини и богати мъже! Този клуб за богини и богати мъже! не за плашила с празно портмоне! пр. Аз съм кралица с корона "Мазерати" и тигрица - не като жена ти! Аз съм бивша, а тя е настояща, но си зная, ревността я хваща! п.с. текстът е сърказъм лол 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 1 час, Karma93 каза: Кралица пр. Аз съм кралица с корона "Мазерати" и тигрица - не като жена ти! Аз съм бивша, а тя е настояща, но си зная, ревността я хваща! 1. Не забравяй защо ме ти заряза - защото скъпа съм за теб и с класа! А пък твоята женица нова цяла нощ на мене се отваря! пр. Аз съм кралица с корона "Мазерати" и тигрица - не като жена ти! Аз съм бивша, а тя е настояща, но си зная, ревността я хваща! 2. Тукат един и новата ти в коша! Да си знае мястото за бога! А и ти бе от списъка ми с бивши, я се махай! Тук не е за въшки! пр. Аз съм кралица с корона "Мазерати" и тигрица - не като жена ти! Аз съм бивша, а тя е настояща, но си зная, ревността я хваща! Бридж Този клуб за богини и богати мъже! Този клуб за богини и богати мъже! Този клуб за богини и богати мъже! не за плашила с празно портмоне! пр. Аз съм кралица с корона "Мазерати" и тигрица - не като жена ти! Аз съм бивша, а тя е настояща, но си зная, ревността я хваща! п.с. текстът е сърказъм лол Gürültü ft. Manol 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Празник на града 1. Идвам на площада! Ден е на града! След толкова години си идвам у дома! Сцена се строи, ще слеят гласове бабите и лелите - ще ни помогнат те да не виждаме пукнатите по улиците и стените да намерим, да открием свят без тъмна немотия! Пр. Град топящ се като лед и задраскван ред по ред! Тук израснах и видях що е обич, що е страх. С радост тръгнах си от тук, но на болката напук искам пак да съм дете искам пак да съм дете! 2. А на детската площадка, същата от соца две деца се люшкат и унасят се в игра. А от пейката ги гледа любовта ми първа, която ме погледна и не ме позна! Сякаш вече вече чужд човек съм, но и същия човек съм, Пр. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 1. Аз съм торент - изтегли ме! Имам вирус - ти пази се! Антивирусна програма да те спаси от мене няма. Твоят хард диск - дава късо. И зарядното се скъса. Всичко off - седиш на място, ала чувстваш се прекрасно. Пр. Троянският Кон във твоя живот - идвам да те изгоря! Оферта за вечна, прекрасна любов - а всъщност е само игра! 2. Вече брак е всичко в тебе и за тебе ни ми дреме. Други тръгвам да повреждам като първо ги подвеждам. Конят Пегас Троянски е знай От мене целувки и ужасен край! Пр. Бридж Като гледаш дизайна става така! Има много други по-важни неща! Пр. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 2 минути, Karma93 каза: 1. Аз съм торент - изтегли ме! Имам вирус - ти пази се! Антивирусна програма да те спаси от мене няма. Твоят хард диск - дава късо. И зарядното се скъса. Всичко off - седиш на място, ала чувстваш се прекрасно. Пр. Троянският Кон във твоя живот - идвам да те изгоря! Оферта за вечна, прекрасна любов - а всъщност е само игра! 2. Вече брак е всичко в тебе и за тебе ни ми дреме. Други тръгвам да повреждам като първо ги подвеждам. Конят Пегас Троянски е знай От мене целувки и ужасен край! Пр. Бридж Като гледаш дизайна става така! Има много други по-важни неща! Пр. не става, бейб, тъпня на нивото "Петя Радева" е, което е доста трудно постижимо. Не се обиждай! ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: не става, бейб, тъпня на нивото "Петя Радева" е, което е доста трудно постижимо. Не се обиждай! ❤️ Не, споко Това е сарказъм с цел иронизиране на теченията в текстовете. Забавно ми е да го правя 😘 Плот туист - Аз съм Петя Радева 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Бивши Отивам аз на дискотека и що да видя - всичките ми бивши на едно сепаре. Приятелката барманка със смях ми вика, че цяла нощ за мен говорили те. Капризна съм, скъпа съм, за тези измекяри каква ли не съм. Груба съм, мързелива съм, но ще ме имат пат те само на сън. Единият в лице напомня на горила, другия с портфейл без пукнат лев. третият пък няма ни капка сила, а другите дори не ги помня добре. Капризна съм, скъпа съм, за тези измекяри каква ли не съм. Груба съм, мързелива съм, но ще ме имат пат те само на сън. Идва мойта песен - алелелей. Да потанцувам време - алелелей. Да им напомня хаха - алелей, че няма да ме имат алелелей! Капризна съм, скъпа съм, за тези измекяри каква ли не съм. Груба съм, мързелива съм, но ще ме имат пат те само на сън. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Сам сама на сепарето - по-добре така! Не с приятелки фалшиви и ножове в гърба! Тава със шотове пристига - цялата за мен! по един за всеки предател от мене непростен! Чупки в ханша като чук за всички вас от мен напук! С танца ще се разбере, че няма да ме сринете. Нямам нужда хич от вас и цяла нощ съм в джаза аз! С трето Хелче във ръка продължавам аз напред! Мазератито надрано за пореден път, с нокти дето вие пред мен до кокал ще изгризете. И бележки в моето Гучи още хвърляте, но пред мене всички вие граматиката гълтате! Чупки в ханша като чук за всички вас от мен напук! С танца ще се разбере, че няма да ме сринете. Нямам нужда хич от вас и цяла нощ съм в джаза аз! С трето Хелче във ръка продължавам аз напред! Балада да Ариа. Дано й хареса и я купи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Бивша-излишна 1. История, която знаем, за онази бившата: иска да се запознаем. Много иска, да бе да! Ръка трепереща подава ката дама! Я, виж ти! Мисъл пламенна минава - пепелник?! О йес, мерси! Пр. Бягай, бягай! Полудявам! Галопирай! Избеснявам! Кръвно вдигам! Измутрявам! Фамилии ще разкатавам! 2. История, която знаем, за онази бившата: май е време да отлита - вече е излишната! Дано Ариа или Татяна харесат песента и я купят 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.