Goosh Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Галена - Не пред хората ( Dance Vers.: Dj Dancho, Video Edit : Rosen Dimitrov) 2011 Бегааа якото!Браво!!!!!Може ли линк и от youtube? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Бегааа якото!Браво!!!!!Може ли линк и от youtube? http://youtu.be/Jg4a2nDVxIQ Заповядай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 http://youtu.be/Jg4a2nDVxIQ Заповядай Мерси!Веднага влиза в любими!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 http://vbox7.com/play:a79f30dc41 Анелия - Няма да те питам (fan Video by Rosen Dimitrov) 2011 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Глория - Кралица ( Fan Video : Rosen Dimitrov ) 2011 Hd Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Анелия - Сложно-невъзможно http://www.youtube.com/watch?v=-BP04PeuV6E Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexander2 Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Нещо, което се канех отдавна да направя.. :1000 (29): И във Facebook го видях :1000 (29): Браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И във Facebook го видях :1000 (29): Браво Мерси! : )) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И във Facebook го видях :1000 (29): Браво На бас че рано или късно ще бъде публикувано в официалната страница на Лейди Гага в фейсбук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 На бас че рано или късно ще бъде публикувано в официалната страница на Лейди Гага в фейсбук. Де тоя късмет.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Очаквайте ! Попфолк Микс - Зима 2012 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Dess - Love is alive (FAN VIDEO - Eurovision Bulgaria 2012) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JeTaime Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Специално за JeTaime с риск да се повторя за 789 път страхотен е клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Лек козметичен едит на видеото и песента на Азис - Сен Тропе. Интрото е на Dj Dancho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ryan Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Може би най-доброто, което съм успял да сътворя досега С дъх на обич и милувка Толкова любов имам, а ти не спираш да я взимаш, Но не, не ме ограбваш, а така ме спасяваш. А когато в теб се влюбих, душата ми се събуди, Нов живот сега живея, не няма да го сменям. И сега ще ти призная, че твоите имена Ме карат да крещя – съществува любовта ! Силната любов се чувства, никого тя не пропуска, Дано да бъда с тебе, докато гласът ти стене. Тази, твоята, целувка, с дъх на обич и милувка, Като цигара искам всичко в мене да изгаря. Засмян съм като дете, но, знам, че изгубя ли те, Край за мен ще е това, равносилен на смъртта. И когато си отида, това не бива да те спира, Да живееш на ръба, да осъществиш една мечта. И сега ще ти призная, че твоите имена Ме карат да крещя – съществува любовта ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Първият ми клип за 2012г. Специално за всички фенове на Гергана! Благодаря много, страхотно е! :1000 (33): Може би най-доброто, което съм успял да сътворя досега С дъх на обич и милувка Толкова любов имам, а ти не спираш да я взимаш, Но не, не ме ограбваш, а така ме спасяваш. А когато в теб се влюбих, душата ми се събуди, Нов живот сега живея, не няма да го сменям. И сега ще ти призная, че твоите имена Ме карат да крещя – съществува любовта ! Силната любов се чувства, никого тя не пропуска, Дано да бъда с тебе, докато гласът ти стене. Тази, твоята, целувка, с дъх на обич и милувка, Като цигара искам всичко в мене да изгаря. Засмян съм като дете, но, знам, че изгубя ли те, Край за мен ще е това, равносилен на смъртта. И когато си отида, това не бива да те спира, Да живееш на ръба, да осъществиш една мечта. И сега ще ти призная, че твоите имена Ме карат да крещя – съществува любовта ! Много е красиво, Браво! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Попфолк Микс - Зима 2012 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Първият ми клип за 2012г. Специално за всички фенове на Гергана! Браво, фен видеата ти стават направо за телевизията. Много ще се радвам, ако направиш нещо на Галена - например "Не се опитвай" или "На линия". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dea Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Специално за JeTaime Ама много,много ми хареса как е направен тоя клип! Браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Браво, фен видеата ти стават направо за телевизията. Много ще се радвам, ако направиш нещо на Галена - например "Не се опитвай" или "На линия". Мда, много яко ще се получи. Ще се радвам наистина, ако му остане време ( :1000 (29): ) да спретне едно фен видео на една от двете песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Честит Рожден Ден, Камелия ! Камелия - Дъжд от самота 2012 http://vbox7.com/play:e8759903c5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Честит Рожден Ден, Камелия ! Камелия - Дъжд от самота 2012 http://vbox7.com/play:e8759903c5 Ето това качах някой да направи фен видео на тази страхотна песен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Специално за Ники и Senhor..Do..Mar Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Специално за Ники и Senhor..Do..Mar Благодаря ти! Жестоко е, както винаги! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.