Nikolay Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Първото ми фен видео.. надявам се да ви хареса! Искам да благодаря адски много на Добрин (Острието), че ми показа всичко необходимо за направата на едно такова фен видео! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ще помоля някой да направи на Камелия-Дяволски очи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ще помоля някой да направи на Камелия-Дяволски очи Имаш го Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ще помоля някой да направи на Камелия-Дяволски очи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Специално за AMAZING. Ауу,много ти благодаря!!!Страшен е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Dj Eijei - Intro 2012 По поръчка на Eijei Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ооо и на теб благодаря,не съм видяла,че и ти си направил Много готини клипове правите ей,свалям си ги и вместо само да слушам песента,ще я гледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Мария - Мръсни помисли ( Dj Dancho Edit ) 2012 http://vbox7.com/play:2d544dfbf0 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Азис - Мегамикс \ Azis - Megamix 2012 (by Dj Dancho & Rosen Dimitrov) http://vbox7.com/play:da9217e23d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Острие, уникални са двата клипа на Галена! Евалата ти правя! Особено "Не се опитвай" ме кефи максимално!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Острие, уникални са двата клипа на Галена! Евалата ти правя! Особено "Не се опитвай" ме кефи максимално!!! Мерси! Радвам се, че ти харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Галена - Не се опитвай (Фен видео) Само да кажа, че не копирам никого... Почнал съм го при излизането на албума на Галена, но нямах време да го довърша! Дано ви хареса! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Поздрав за всички 2-рият ми клип http://youtu.be/aR9bdwyT9us Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Андреа - Не ти го казвам ( Fan Video )2012 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Писах го за Татяна,за А уж не бях такава,но не го хареса,но все пак ще го споделя... 1.Заключете си добре вратите, много обири разбрах ще стават. На свобода са пуснали крадците на вашите сърца. Те без жал,така в тях нахлуват. Грабят ги,а после обещават, че със чувства ще ви ги напълнят, но такива нямат. само куплета споделям,че другата идея е предложена,за песен на друга певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 1.Заключете си добре вратите, много обири разбрах ще стават. На свобода са пуснали крадците на вашите сърца. Те без жал,така в тях нахлуват. Грабят ги,а после обещават, че със чувства ще ви ги напълнят, но такива нямат. Значи е харесала сегашния, а този - не? Трябва да е супер малоумна, този вариант е много по-добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Значи е харесала сегашния, а този - не? Трябва да е супер малоумна, този вариант е много по-добър. Мерси,ама тя искаше да е по-провокативен,тоя и звучал като стихотворение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Мерси,ама тя искаше да е по-провокативен,тоя и звучал като стихотворение. Докато нещата са така, ще сме на това дередже....хубави и качествени текстове биват заменяни за някакви простотии, за да станат хитове...много добре ми е познато това :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Докато нещата са така, ще сме на това дередже....хубави и качествени текстове биват заменяни за някакви простотии, за да станат хитове...много добре ми е познато това :1000 (10): Е,баш А уж не бях такава,не е от най-провокативните текстове.Но хайде да не спамим в тази тема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Вие какво очаквате. Обикновено певците и певиците казват искам нещо от сорта на... (някой чалга хит или световен) като напишеш нещо свястно и ти казват - ама тая дума децата не я знаят, пиши нещо ново. :1000 (29): :1000 (29): За това не си струва усилията. Какъв е смисълът да пишеш клишета, като теб не те кефи? (може би има смисъл ако това е нещото, с което си решила да се храниш) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ryan Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Нещо ново от мен. Надявам се да ви хареса Наказание Вече живея почти години двадесет, Но за да те преживея, ще трябва да ги умножа по пет. Но и те дори да минат не съм убеден, Че ще те забравя, ще остане част от теб в мен. А годините летят, летят и не спират А сърцето в мен друга, друга все не избира. Ти съдбата ли ми прокле в нощите да сънувам само теб. Ти живота ли ми отне и в нощта да казвам само „не". В ръцете ми те държах, да те запазя за мен не успях. В очите ми лесно се чете, че още обичам само теб, Че още обичам само теб – това е наказание ... Сто жени в редица да ги наредят Теб от колометър веднага ще те разпозная. Не са ми нужни дълги часове В които да те гледам, за да може болката да ме зове. А другите минават, минават и не спират А спомените с теб, с времето не се изтриват Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Нещо ново от мен. Надявам се да ви хареса Наказание Вече живея почти години двадесет, Но за да те преживея, ще трябва да ги умножа по пет. Но и те дори да минат не съм убеден, Че ще те забравя, ще остане част от теб в мен. А годините летят, летят и не спират А сърцето в мен друга, друга все не избира. Ти съдбата ли ми прокле в нощите да сънувам само теб. Ти живота ли ми отне и в нощта да казвам само „не". В ръцете ми те държах, да те запазя за мен не успях. В очите ми лесно се чете, че още обичам само теб, Че още обичам само теб – това е наказание ... Сто жени в редица да ги наредят Теб от колометър веднага ще те разпозная. Не са ми нужни дълги часове В които да те гледам, за да може болката да ме зове. А другите минават, минават и не спират А спомените с теб, с времето не се изтриват Много е красиво, поздравления! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Мария - Мой си 2001 ( Fan Video 2012 ) http://vbox7.com/play:048174317a Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Online : Джена - МЕГАМИКС 2012 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Много е добър,евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.