GSA Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Много добре се е получило! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ryan Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Така и така Анелия си е харесала "te amo" na Рияна, защо някой не направи клипче с кадри от "Игри за напреднали" и със звука на "Обичам те", за да я видим в целия й блясък Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Глория - Обсебена от теб (fan video 2012) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Андреа - Късай етикета Фен Видео Дано ви хареса! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Андреа - Късай етикета Фен Видео Дано ви хареса! Ей, Браво! Супер е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Андреа - Късай етикета Фен Видео Дано ви хареса! Браво :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Мой не толкова успешен опит за нещо: Смърт на душата Студена нощ по пътища далечни и незнайни. Само дъжд като твоите сълзи се посипва по клетата улица. Мъртвило е душата ми-пропукана от тревога. Породена от твоята раздяла. Прокоба зла и тъмна ни похваща до смърт и не ни дава успокоение на душите. Далечна си като луната,толкова недостижима. Аз като страхливо дете преследвам самота и болката в мен. Сняг мокър и студен по ръмете ми се трупа като мъката в сърцето ми. Бавна смърт ме гони от тази тревога и не и не ми дава успокоение на душата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HUNTER Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Малееее, много е добро!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Жестоко е, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Уникално ! :1000 (33): :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Ваня и Dj Дамян - Къде си ( Remix - Official Video ) http://vbox7.com/play:00d2783643 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 :1000 (6): Галена - МЕГАМИКС 2012 :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 :1000 (6): Галена - МЕГАМИКС 2012 :1000 (6): Жестоки са! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Азис - Мма (dj Dancho Sexy Vocal Vers. 2012, Fire UP Video : Rosen Dimitrov) Online : Click Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Темата трябва да се изчисти, има много клипове който са изтрити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Темата трябва да се изчисти, има много клипове който са изтрити. Или временно скрити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Или временно скрити. Ами не, не съм гледала всички, но на повечето пише / изтрити поради авторски права. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ryan Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Едно ново предложение от мен : Грехове За стотици грехове трябва да призная. На съдния ден за милост ще моля ! И това е всичко заради теб ! Когато греховете правех, за утрото не мислех. И насилвах се да не помня за мислите нечисти ! И това е всичко заради теб ! Хайде напомни ми за старото време. С никоя не греша както с тебе. Грешен бях и да бъда ще продължа ! Хайде съгреши пак заедно с мене, Веднъж е станало – на клада ще гориме. Грешен бях и да бъда ще продължа ! За всички останали съм лицето на Ада, Каквото и да правя миналото следа оставя. И това е всичко заради теб ! Аз съм твоята срднощна грешна стъпка, А ти – мисълта, която отвътре ме побърква ! И в Ада ще горя заради теб ! Р.Р. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Софи Маринова - Промо клип EUROVISION 2012 http://vbox7.com/play:4c1fe93989 http://youtu.be/zkvwNcCLW8I Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Изтрих си моите постове, някой модератор с повече права да изтрие другите.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Емилия и Стефан Илчев - Няма как (official Remix - Fan Video : Rosen Dimitrov 2012) Online Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Folk Mix на Тони Дачева с малки корекции и добавено видео на последната песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 Нов текст от мен :1000 (30): Снимките ни ми напомнят, че погледите студени пак ще се стоплят и ше се навлажнят... Обичта е болка и го знам – написано е някъде там! Не, няма да бъда сам... Дай да те обичам, с теб пак да тичам и да не се уморя... Дай, дай, дори и да боли, жаждата да се утоли, докато се разтопя! Снимките ти пак ми напомнят, че любовта ни всички ще запомнят... и ще говорят пак. С теб е лудост и го знам – написано е някъде там! Не, няма да бъда сам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.