МачуПикчу Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 ГОЛГОТА 1 куплет: Събуждаш се,до тебе никой няма. Замисляш се,защо си пак сама? Пред очите ти се разиграва спомен от една лъжа. Събужда те будилника до тебе, а не целувката в мечтите ти. Без страх загърби лошото си бреме, смелост има и не съжали. Припев: Търпеливо чака своя миг. Отпи отчтиво всичко от живота. Накрая каза:"Не,не съжалих!". Изстрада своята голгота. Търпеливо чака своя миг. И сладко и солено ти изяде. Умира,но сега се съживи и на живота с него се раздаде. 2 куплет: Щастието чука на вратата. Сложи усмивка и му отвори. Отваряйки му,изгони тъгата и щастие в сърцето настани. След всяка болка идва радост. След всеки грешен,верния. Прехапваш устни ти от сладост. Загърби всички притеснения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 отчтиво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Аз си намерих още грешки,ти само тази ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Направих фен видео на "Не знаеш коя съм".За пръв правя, така че дано ви хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Джена - Разделените не празнуват (Fan video) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Дело на Mittev Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Умирам: Има нещо в тебе, което в мен събужда лу-до-стта. Мислите в мен горят и сега разбирам умирам,умирам,умирам,умирам,умирам. Умирам,сърцето спира... Умирам,живота си отива... кръвта студена,пулсът го няма, заради тебе отивам... Умирам,сърцето спира... Умирам,живота си отива... кръвта студена,пулсът го няма, заради тебе отивам, и след 12 и мене няма да ме има... Страстта в очите ти, когато целуваш друг ме по-длу-дя-ва. Едно нещо разбери и аз сега го разбирам не ме нервирай,умирам,умирам,умирам,умирам,умирам. Умирам,сърцето спира... Умирам,живота си отива... кръвта студена,пулсът го няма, заради тебе отивам... Умирам,сърцето спира... Умирам,живота си отива... кръвта студена,пулсът го няма, заради тебе отивам, и след 12 и мене няма да ме има... Edit: Знам,че е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 не ме нервирай,умирам,умирам,умирам,умирам,умирам. ти сериозно ли? :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 ти сериозно ли? :roll1: Казах ти,че е зле. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Татяна - Каква жена (Фен видео) "По поръчка на pns_dance" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Татяна - Каква жена (Фен видео) "По поръчка на pns_dance" Благодаря,много е хубаво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 ИЗВЪНЗЕМНО текст: 2012 (припев и втори куплет) & Kocetto` (първи куплет) Каза ли нещо, каза ли ми - повтори. Видях твойто тяло сред безброй светлини. Премина тълпата от хора, дойде отпред. И вече искам нещо с теб и само с теб! Да избягам от теб е неизбежно, не прочетох знака "забранено"! Аз приближавам едно горещо тяло, то настоява с мен да стане цяло. И оставам през нощта извънредно, напипах нещо.. А то било извънземно. Хванати сме вече в поза най-удобно, ако някой гледа ще му стане... неудобно! Взе ключовете от колата си. Оттам играхме в кревата ти. А после имаше и продължение, съседите усетиха земетресение. Отдавна имахме идея с Алекс да напишем общ текст и обещаваме занапред да пуснем още няколко неща - ще има и меланхолични текстове, разбира се, но решихме с нещо неангажиращо и отпускащо да започнем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 О,ДА за Сашо 1.куплет: Макар обиди да си позволява, мекошав е по-душа. И доброто в него проговаря щом отсреща е жена. Аполон е сред мъжете, няма равен този пич. Къса дрехи без ръцете, пред него ти си хич. Припев: Никога не се забравя,Сашо, първият обичан мъж. Падне ли ти покрай теб да мине, настигни го,здраво дръж. Никога не се забравя,Сашо, Сашо истинския мъж. Що сърца разбил е този, на колко казал им е къш. 2 куплет: Гражданина мрази село, и селяните по душа. Псува си на воля смело, най-добрия е в това. Аполон е сред мъжете, няма равен този пич. Пред него хич не се перчете, Сашо е кечист. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Отдавна имахме идея с Алекс да напишем общ текст и обещаваме занапред да пуснем още няколко неща - ще има и меланхолични текстове, разбира се, но решихме с нещо неангажиращо и отпускащо да започнем. Съветът ми е да не опитвате повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Клоунът усмихващ дните ти Аз съм смешната в очите ти, клоунът усмихващ дните ти. Аз съм тъжната с весел грим, която виждаш като мим. Аз съм шута в твойто шоу, маската не свалям долу. Но душата ми кърви... Това не го разбира,нали? Припев: Подигра се,беше лесно, когато аз пред тебе се разкривах. Изигра ме.Не е честно, че си подъл как не подозирах? Подигра се,беше смешно. Поне единият да се забавлява. Но,да знаеш не е честно- присмиваш се,че някой страда. 2 купле: Пак щастлив си виждам, аз дори те ненавиждам. но стоя като глупачка, макар че чувствата ми смачка. Аз съм дамата без срам. Разбирам,че не съм за там, сърцето ти ме гони, но моето все още моли! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Клоунът усмихващ дните ти Аз съм смешната в очите ти, клоунът усмихващ дните ти. Аз съм тъжната с весел грим, която виждаш като мим. Аз съм шута в твойто шоу, маската не свалям долу. Но душата ми кърви... Това не го разбира,нали? Припев: Подигра се,беше лесно, когато аз пред тебе се разкривах. Изигра ме.Не е честно, че си подъл как не подозирах? Подигра се,беше смешно. Поне единият да се забавлява. Но,да знаеш не е честно- присмиваш се,че някой страда. 2 купле: Пак щастлив си виждам, аз дори те ненавиждам. но стоя като глупачка, макар че чувствата ми смачка. Аз съм дамата без срам. Разбирам,че не съм за там, сърцето ти ме гони, но моето все още моли! Много е хубаво, браво! Имаш талант. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Браво и от мен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Супер е, предлагам да се казва .. "Глупачка" Клоунът усмихващ дните ти Аз съм смешната в очите ти, клоунът усмихващ дните ти. Аз съм тъжната с весел грим, която виждаш като мим. Аз съм шута в твойто шоу, маската не свалям долу. Но душата ми кърви... Това не го разбира,нали? Припев: Подигра се,беше лесно, когато аз пред тебе се разкривах. Изигра ме.Не е честно, че си подъл как не подозирах? Подигра се,беше смешно. Поне единият да се забавлява. Но,да знаеш не е честно- присмиваш се,че някой страда. 2 купле: Пак щастлив си виждам, аз дори те ненавиждам. но стоя като глупачка, макар че чувствата ми смачка. Аз съм дамата без срам. Разбирам,че не съм за там, сърцето ти ме гони, но моето все още моли! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Клоунът усмихващ дните ти.. Това няма много логика.. да не би да искаш да кажеш "осмиващ"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 pns_dance много си добър,браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Клоунът усмихващ дните ти.. Аз го разбирам като "клоунът, който прави дните ти усмихнати". Мисля, че това се има предвид. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Клоунът усмихващ дните ти.. Това няма много логика.. да не би да искаш да кажеш "осмиващ"? Точно усмихващ искам да кажа. Иначе ви благодаря за милите думи,неочаквах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Аз го разбирам като "клоунът, който прави дните ти усмихнати". Мисля, че това се има предвид. Аааха, доста преносно, въпреки това запетаята преди "усмихващ" е задължителна. Иначе браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Аааха, доста преносно, въпреки това запетаята преди "усмихващ" е задължителна. Иначе браво. Ще го знам занапред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Извинявам се,ако ставам досаден,но имам муза тази вечер. В името на любовта Тя го гледаше в очите, чакаше от него истини. Но погледът му заскрежи се и замръзна във страни. Нямаше какво да каже, безразличен постоя, гордостта да си покаже, а нея силно я боля. Припев: Прегърна го,а той я зашлеви. Че виновна е без срам и го внуши. А тя наивно пак се примири, замълча,макар да я боли. Стисна зъби не издаде звук, макар третирана като боклук. Докъде способна е жена да стигне в името на любовта? 2 куплет: В леглото тя заплака, пак за своята любов. Отдавна милостта не чака или неговия зов. Примирено си стоеше, скубеше коси. Той не я тешеше, макар да я рани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.