Само_мене_нямаш Публикувано на Януари 19 Report Share Публикувано на Януари 19 Режисьор : Джеръми Карвър, Крис Дингес В ролите : Сам Уитър, Мигън Рат, Сара Алън, Джанпаоло Венута, Сам Хънтингтън, Марк Пелегрино [/b] IMDB : Линк към IMDB Държава : САЩ Година : 2013 Времетраене : 42 минути Сериалът се отличава с интелигентно написан сценарии и добра актьорска игра. В една къща живеят три същесва - вампир, върколак и призрак. Вампирът се опитва да не се храни с хора, но много много не му се получава. Върколакът ужасно се измъчва от това, в което се превръща при пълнолуние и всеки път се опитва да изкара този период без да пострада някой. Призракът е доста странно и налудничаво създание, което чисти дома, приготвя чай и дори е видим за някои хора. Но това не е просто тяхната история, а разказ за приятелството,любовта, самотата и много други човешки емоции... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Пилотният епизод на трети сезон със сигурност ми хареса. Очакванията ми бяха по-големи, но и това ме задоволи. Интересно ми е къде отидоха приятелите духове на Сали... Вещицата защо откри мъртвия вампир, на когото пренадлежеше сърцето и какво смята да прави с него. И да избръснат Ейдън, ако обичат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 хммм , докъде ли бях стигнал с този сериал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Обявиха, че сериалът е прекратен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.