DevilWish Публикувано на Януари 19 Report Share Публикувано на Януари 19 Така или иначе започнахме дискусия за старите песни и някои от залезлите вече певици, дайте да си направим едно ретро парти, благодарение на Само мене нямаш СЛУШАЙТЕ НИ ОТ ТУК Пишете в темата, ако искате да чуете някоя песен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Олеееееееее тая песен. Клипът е много як. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Абе що не казвате, че качеството е толко зле Оправих го .. ;д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Може ли Една история на Татяна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Може ли Една история на Татяна? Дай линк за песента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тая песен на Райна ли е за първи път я чувам Може ли - Ивана - Грешна нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 http://www.4shared.com/mp3/PJOjTy53/DJ_Ang...c_in_genre.html? Пуснете тва, ако ви харесва! :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 http://www.4shared.com/mp3/PJOjTy53/DJ_Ang...c_in_genre.html? Пуснете тва, ако ви харесва! :Д Не мога да свалям от тука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Преместих темата в "Зона Рамания". Не с лоши чувства, забавлявайте се, но просто раздел "Поп-фолк" вече е претъпкан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Мерси за От раз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Къде е Креми да и пусна нейната песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Адаш пусни "Само мене нямаш"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Адаш пусни "Само мене нямаш"! Пусна ли я, трябва да извадя Бутилката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Пусна ли я, трябва да извадя Бутилката Нищо пускай. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ страшен си. ПОЗДРАВ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 еее ХИМНА!!!! Поздрав!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Айде..................... ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Имаш всичко на света, САМО МЕНЕ НЯМАШ :happyppl: :happyppl: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 еее ХИМНА!!!! Поздрав!!! Имам чувството, че докато я слушам и скоча от блока нищо няма да ми има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Имам чувството, че докато я слушам и скоча от блока нищо няма да ми има Аааа моля те! Недей пробва Радвай се без да скачаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Какво е това????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Коя е тази измъчена девойка? Да не се трупат: Ама тази звучи потресаващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Какво е това????? Гадното копие на Само мене нямаш на "Студио Веселина" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Гадното копие на Само мене нямаш на "Студио Веселина" Ужасна е милата... с такава мъка пее... трудно ми е да установя дали ми е кофти от това, че е прецакала така химна или че се мъчи милото девойче... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Къде е Креми да и пусна нейната песен От къде на къде пък ще е моята?! :roll1: Дай нещо яко като за мене :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари