Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От къде на къде пък ще е моята?! Дай нещо яко като за мене :1000 (6): Специално за тебе следващите 2 песни! Всички да слушат внимателно След Алисия.... Ужасна е милата... с такава мъка пее... трудно ми е да установя дали ми е кофти от това, че е прецакала така химна или че се мъчи милото девойче... Ужасна е.... въпреки, че текста не е лош Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Специално за тебе следващите 2 песни! Всички да слушат внимателно След Алисия.... С тия еднозъбите не искам да си представя какво следва. Очаквах нещо такова.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Айде Кремииииииииииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Специално за тебе следващите 2 песни! Всички да слушат внимателно След Алисия.... Ужасна е.... въпреки, че текста не е лош Не,не ужас :roll1: Ауууу,банана как можа с тея простотии бе :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ааааа това е класика. Ох банана, ах банана.... :jump: :jump: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Ох, бананаааааааааааааааа :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Чакам да чуя следващото... след банана трябва да е някоя още по-голяма класика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Я си гледай на геврека и вазирай яко, айде чупката! Ако искаш да усетиш тръпката - поиграй си на геврека с дупката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Искам (ако може де) на Лия - Митничарю Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 След малко моя микс, ако Тихи го пусне де! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Е,тая на Деси вече е яка :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Майсторе, майсторе .... Тези песни ги бях забравил. Чувствам се все едно съм на 12-13 пак. Мерси мнооооооогоооо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 След това на Ангел микса и после още Ретро класики ;d Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 След това на Ангел микса и после още Ретро класики ;d :Vishenka_05: Да кажете дали ви е харесал :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 ''Мъж на хоризонта''поздрав за Алекс от мен и Тихи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 ''Мъж на хоризонта''поздрав за Алекс от мен и Тихи Благодаря Ви! Поздрави на Ангел за микса, много ми харесва! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От старото време е микса, да знаете. Има доста грешки и гадно смесване на места!! Дано не ви разочаровам ;с Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От старото време е микса, да знаете. Има доста грешки и гадно смесване на места!! Дано не ви разочаровам ;с Супер е микса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Чупкатаааааааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Кой си ти, бе? Кой си ти? Ти не струваш пет пари :1000 (1): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ивана- 100 патрона ако може Ей тва са си старите хитове! :1000 (6): О нямаш сърцеееееееееее!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Сега е мой ред да полудявам. Туп-са, туп-са :1000 (6): :1000 (34): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ах, твоита кожа ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Ах, твоита кожа ! Покажиииии, покажииииииии криво целиш лииииии, покажииииииии, покажиииииии право мериш ли. А ремикса с гол шаран хвани също е много як :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари