AMAZING. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Мерси,Тихии..после ми пусни "Кой беше ти". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Средна работа ;ddd Майка й е българка, баща й от Босна, ама от малка живее тука. Щото така като слушам, българския доста й куца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Искам тази версия на Дявола. Може ли линк отнякъде? http://dox.bg/files/dw?a=8dcbd4015c Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 http://dox.bg/files/dw?a=8dcbd4015c :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19): Не съм чувал химна днес :1000 (17): :1000 (15): :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Щото така като слушам, българския доста й куца. Абе като си помисля, че има българи които говорят по-зле от нея ;ddd Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Абе като си помисля, че има българи които говорят по-зле от нея ;ddd Вярно е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тихи, супер си ;d не пиша поръчки за песни, но радиото ми идва супер като за привършване на курсова работа супер песнички пускаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Прекъсвам за малко. Довечера ще го пусна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чат в скайп ще правите ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Айдееееееееееееееееееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чакам мръсните ви поръчки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 САМО МЕНЕ НЯМАШ ИСКАМ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 В 22:00 по радиото очаквайте нов микс! Кои песни искате да чуете в него - казвайте докато още не съм го записал ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 <b>В 22:00 по радиото очаквайте нов микс! Кои песни искате да чуете в него - казвайте докато още не съм го записал ! </b> Присъда,Опиат,Не сме безгрешни,Крепост,Лабиринт,Не заслужаваш,Очакване! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 В 22:00 по радиото очаквайте нов микс! Кои песни искате да чуете в него - казвайте докато още не съм го записал ! Аз предлагам да включиш хитове от пикът на поп-фолка, т.е. песни от 2003 до 2007. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Камелия-Залеза и Зората,Огън момиче, Анелия и Гергана-До последен дъх Анелия-Всичко води към теб Ивана-ние сме номер 1,освободете дансинга Ако се сетя още ще ги напиша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Златен си. :77: :g2: :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Много сте заспалиииии еййййй Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Измислих още Деси Слава-че мъжете всичко искат Глория-Ако бях се родила река,Лабиринт,Феникс Нелина-Пожар в сърцето Деси Слава и Ивана-Жадни за любов Вероника-Слушай ме любов Ще мисля за още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Недей мисли, защото системата ми днес е тотал щета. Записах 30 минутен микс, от който ще имате възможност да чуете само половината, тъй като нататък много сече и прескача, защотот 463729 ми заби всичко. Съжалявам, ще се реванширам с избраните от Вас песни - друг път. От 22:00 започва микса - всички да сте на линия, или на две! ;* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Спешно трябваа да ме щипнееееш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ВСИЧКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, САМО НЕ И АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Ще има ли парти тази вечер, защото снощи просто нямаше как да ви хвана. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Тука ли сте, да спретнем нещо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Тука ли сте, да спретнем нещо? Какво чакаме? Да се съмне ли? Хайде, вие сте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари