Stela Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Живи ли стеееееееееееееееееееееееее? Тихомирееееееееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Живи ли стеееееееееееееееееееееееее? Тихомирееееееееееееееее Разбира сеееееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Всеки бизнеса предаде,на почивка се отдаде :happyppl: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Do you wanna TAKATAKA? Разбуждаме малко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тишо, чакам нещо яко на Глория да ми забиеш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Тишо, чакам нещо яко на Глория да ми забиеш :1000 (29): Хайде, че и на мен ми се слуша Има ли Дивиииииииииииииииииииииии? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Отпуснете душитееееееееееееееееееееее :Vishenka_05: :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Писна ми на джанката от твоите номераааааааааааа Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Леле,Тихи мерси много Деса е ЗАКОН!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Айде направих туко що още един микс набързо с любимата ми песен на Анелия, че Тихи ми се скара, че в миналия нямало Анелия ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Аууууууууу започва готин микс. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 АНЕЛИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ. Няма вече да страдам, няма вече да бягам, няма вече да чакам, няма вече да аз вярвам. :mbounce: :mbounce: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 АНЕЛИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ. Няма вече да страдам, няма вече да бягам, няма вече да чакам, няма вече да аз вярвам. :mbounce: :mbounce: Любимата ми на Анелия, за Тихи специално, който въобще не отрази тук. :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Любимата ми на Анелия, за Тихи специално, който въобще не отрази тук. :Д Отразих те във скайпа, не лъжи! Мерси, як е, ще си го запазя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Заспахте ли беееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Не! Във вихъра сме! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Заспахте ли беееееееееее С тези балади не да ни приспиш, ами да ни убиеш можеш. А, значи можело. Марчела трябваше да си я включи в "best-а" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тука май на романтика го ударихме с Праса. Адаш да не си изкарал бутилките с ракия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тука май на романтика го ударихме с Праса. Адаш да не си изкарал бутилките с ракия? Не с ракията, а с виното ;d Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не с ракията, а с виното ;d Наздраве тогава! Пусни Пипирудата на Катиту. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 То и аз не съм по баладите, ама тази на Камелия е много добра! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 То и аз не съм по баладите, ама тази на Камелия е много добра! Мхм. Камелия има страшни балади. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Мхм. Камелия има страшни балади. Да. И тази песен на Мая е страшна. Много яки неща имаше. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Да. И тази песен на Мая е страшна. Много яки неща имаше. Вярно е! Обаче колкото да ми е хубаво с всички тук, си лягам, че утре ще ставам и зубкам за изпита. Лека на всички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Вярно е! Обаче колкото да ми е хубаво с всички тук, си лягам, че утре ще ставам и зубкам за изпита. Лека на всички! Лека, до утре и аз след малко се махам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари