DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Вярно е! Обаче колкото да ми е хубаво с всички тук, си лягам, че утре ще ставам и зубкам за изпита. Лека на всички! Лека нощ и приятни сънища Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Вярно е! Обаче колкото да ми е хубаво с всички тук, си лягам, че утре ще ставам и зубкам за изпита. Лека на всички! Лека и успех на изпита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Жалко, че го изпуснах, яко ми липсваха тия партита от миналата и по-миналата година, айде следващия път се обадете по-рано ;д п.с. Тихи, надявам се да сте го завършили с "Утро след любовна нощ" ;ддддд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Жалко, че го изпуснах, яко ми липсваха тия партита от миналата и по-миналата година, айде следващия път се обадете по-рано ;д п.с. Тихи, надявам се да сте го завършили с "Утро след любовна нощ" ;ддддд Пусках я, ама не завърши с нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тишеееееееееее мене нали знаеш с кво да ми погалиш душицата ;ddd Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тишеееееееееее мене нали знаеш с кво да ми погалиш душицата ;ddd Довечера ;d (maybe) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Довечера ;d (maybe) Сега онлайн ли си, щото нещо не ми въриш ;ddd Т'вааааа maybe ще ти го навра някъде ;д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Сега онлайн ли си, щото нещо не ми въриш ;ddd Т'вааааа maybe ще ти го навра някъде ;д хахахаахахах, не е онлайн.. търся някакъв плеър да го кача в сайт какво ми е на maybe-то? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 хахахаахахах, не е онлайн.. търся някакъв плеър да го кача в сайт А така, много ща обичам ;ddd Ама довечера си искам Деса и Мариана ;ddd ne me kefi maybeto ti ;d Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Пак ли ще има парти? Ще бързам да се прибера. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 и аз ще съм на линия този път Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 http://radio-montana.hit.bg/index.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тая Грахич българка ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тая Грахич българка ли е? Средна работа ;ddd Майка й е българка, баща й от Босна, ама от малка живее тука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Спешноооооооо трябвааааааааа да мееееее щипнешшшшшшшш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чакам си Галена 100 часаааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чакам си Галена 100 часаааа Е как бе, Пак ли мина А и ти що не казваш ;dd Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Е как бе, Пак ли мина А и ти що не казваш ;dd Кога бе,аз не я чух Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Мина, мина ;d Чух я ;ddd Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Нямам си късмет,иначе аз го хванах от Преса-По моята кожа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ааааааааааааа,te quieroooooo Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 това лице,красивото,от болка е съсипаноооооооооооооооооооооооооооооо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 алелелелелелелейййййй лей ля ля лялял ялл яляляляля лял ялей лялялялля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 боли ме,спри мееееее! много сладко го пеееееее ахахаххахах,ай стига бе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Искам тази версия на Дявола. Може ли линк отнякъде? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари