Fast Публикувано на Февруари 1 Report Share Публикувано на Февруари 1 Не знам дали ви се е случвало но понякога когато модифицирам мой пост той се дублира.. Има ли начин да го оправите бъга? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 Ето пример Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Как го постигаш това, обясни ми пак, по-подробно, че не разбрах от първия ти пост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Здравейте . Извинявам се, че се намесвам, но мисля, че се получава или поради забавена връзка и цъкване на бутона за пускане на коментар повече от един път, или след като се пусне коментара, връща се назад със стрелката горе в ляво и пак се пуска евентуално, това се получава и с благодарностите в темите по същия начин . От толкова участие през годините съм разучил някои тънкости . С уважение : Пепи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Интернета ми е наред имам близо 30 mbps натискам бутона "Изпрати" само веднъж но въпреки това поста се дублира понякога Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Като вляза в профила си и като натисна на "Теми", като започне да зарежда, надписа се появява с правописна грешка, може да се коригира като има време и възможност . С уважение : Пепи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари