Само_мене_нямаш Публикувано на Февруари 2 Report Share Публикувано на Февруари 2 Айде казвайте какво имате в телефона Давайте по-малко инфо за всяко приложение, някой може да си хареса нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 На таблета: Temple Run Temple Run 2 Jetpack Joyride Subway Surf Angry Gran Run Angry Gran Run 2 Ski Safari Metropolis Icon Pop Quiz за сестра ми няколко, които обаче не са лоши: Fashion Story Campus Life Star Girl Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 И к'во? Сега аз не мога да отговоря 'щото пише "Приложения за АНДРОИД" ! 'що просто не попита какви приложения имате на смартфона си? Егати дискриминацията :feminist_en: :feminist_en: Убий го с камъни ;ddddd Instagram - Nice е, амаааа много малко ефекти бе ;с Foursquare - Яко е, защото има места където примерно ги няма да се чекнеш, пък в това ги има ;d Shazam - Бавно зацепва като е някоя по безизвестна песен, а доста български ги няма. PicsArt - Доооооооста ефекти има и се работи лесно. Tango - Яка алтернатива на Viber и WhatsApp Nike+Running (thanks to Eric) и NikeTrainingClub - За хора, които тренират, втората е по-женска ;ddd uTorrent - Viva Zamunda ;ddd Any.DO - Полезно за хора които забравят какво да направят и на кой да звъннат BSPlayer Free GO Launcher Ex - Яки темички за Android, амаааа преди това си направете скрийнове на менюто, защотооо бая размества иконите и яко нареждане после има. Handwriting fonts - Смяна на шфифта на телефона. Тихомир днеска ми го нареди ;d Игриии нещо не ме грабват. Иначе имам си Angry Birds, Bubble witch saga, Candy crush saga, Death moto, Draw something free, Drift mania 2, Geography Quiz, GT free HD, Hidden objects, Ice Age Village, Jewels, Logo quiz, Ninja free, Prince of Persia и О!Думи ;ddd Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Instagram-Жестоко приложение, вече почти нямам снимка която да не е минала през него WhatsApp-Жестоко е, напоследък доста хора започнаха да го използват, удобно е. Google Maps- Не знам защо съм го свалил, но е готино хаха Split Pic-Снимката на аватара ми в момента е с него, години наред търсих начин да си направя подобна снимка, а едно просто приложенийце е трябвало Shazam- Идея си нямате колко ми е помогнала тая програмка да намеря песни които са ми харесвали, а си нямам и идея как се казват. Skype-Полезно е когато нашите искат да разговарят с баба ми и дядо ми, а аз имам работа на компютъра.Оставям им телефона и говорят по цяла вечер Swordigo (Game)- Яка игрица е, но не съм много по- игрите. Need For Speed: Most Wanted- Не съм вярвал, че някога ще играя игра с подобна графика на телефон, жестока е! Re-Volt-Ретро игрица която спуквах на компютъра от играене, а сега я имам на телефона си, но по-скоро от носталгия, не я играя хич GTA VICE CITY-И нея от носталгия Google Earth- Готина е, намирам си маршрути за тичане по нея, а и гледам всичко което ме кефи по света хаха Viber- Като What's upp e Nike+Running- ЛЮБИМОТО МИ ПРИЛОЖЕНИЕ, НЕ МОГА БЕЗ НЕГО! ULTRA-Някакво страхотно приложение в което има линия, термометър, фенерче и разни други неща които могат да потрябват на човек по всяко време. Alien Vision-Гъзарийка която прави камерата да снима така, че все едно през погледа на извънземно Djay-Яка е и могат да се правят готини миксове с песни. Google Chrome- По някога, ейтака за кеф си пускам него вемсто стандартния браузър. Grindr-Приложение за срещи с хора, показва ти кои са най-близо до теб и т.н Има изобилие от приложения за iOS и ако до преди 3-4 години 16 GB не ми достигаха за нищо 'щото обичах приложения, то сега не мога да запълня повече от 4 GB от общо 16. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=76249 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Търсих я тая тема ама не я намерих ;д Знам, че беше в зоната преди. Нищо, тука е по-подробно и е за всичко каквото имате ;D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Приложения - iTranslate, Snapseed, iPhoto, Wi-Fi photo, BatteryDoctor, Google Maps, File Manager, Nike+Running, Viber, Skype Игри - Aerox, Hill Climb (адски зарибяваща), GTA III, Temple Run, Temple Run 2, О!Думи, Logos Quiz, SUBWAY SURFERS (любимата ми) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Само аз ли нямам смартфон Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Само аз ли нямам смартфон Да Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Хора, кажете някакво приложение за андроид, което трие фабрични приложения...имам много глупости, които не ми трябват и само ми заемат място...изтеглих едно, но нищо не направи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Да Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Приложения - Instagram, FxCamera, Skype, Viber, WhatsApp, TalkBox, iGO, TrackID, SoundHound, Chrome, NovaTV, MX Player, SeriesGuide, Foursquare, Last.fm Игри - Angry Birds, О!Думи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Само аз ли нямам смартфон Не ти и трябва ;дд Иначе тази Subway surfers е много зарибяваща..кажете още такива ;дд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Не ти и трябва ;дд Иначе тази Subway surfers е много зарибяваща..кажете още такива ;дд Temple run ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Opera Mobile 12 CSDict English-Bulgarian MortPlayer Music MX Player Sygic Aura iGOMyWay Shazam Skype File Manager AccuWeather ArchiDroid Downhill Champion RealCalc Photo Editor [dev.macgyver] Start menu for Android (AD)ChYK Adobe Flash Player MP3 Cutter Pro[Thought Strom] RingtoneSlicer [sergey Otro] Total Commander [C.Ghisler] μTorrent Design Dimensions [Arc Mist LLC] D-Photo Measures Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Sound Hound ми върши по-добра работа от Shazam, в интерес на истината. Glow Hockey е яко, препоръчвам. Viber е новата ми голям любов, наистина много полезно приложение. Иначе всичко съм наблъскал с Angry Birds, тетриси, шахове, графици на автобуси, градски транспорт, звуци за гонене на комари и 2-3 портала на Манчестър Юнайтед. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Кажете някакво безплатно приложение за снимане на екрана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Кажете някакво приложение за снимане на екрана Снощи нали ти дадох ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Снощи нали ти дадох ;d Не стават тия, пробвах ги.... а 7 лв не ми се дават за Screenshot It Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Не стават тия, пробвах ги.... а 7 лв не ми се дават за Screenshot It Аааааааа не знам. Аз ги гледах стават... ;d Camera 360, Camera MX, One shot cam, Twin me (т'ва е като Split pic) - тея са последните дето дръпнах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Temple run ;d Мерси,ще я пробвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Мерси,ще я пробвам. Angry Gran Run също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Кажете някакво безплатно приложение за снимане на екрана Ако си с iPhone става със задържане на Home бутона и копчето за отключване на телефона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ако си с iPhone става със задържане на Home бутона и копчето за отключване на телефона. Xperia X10, aма не става при него така... От снощи ме тормози с неговия скрийн ;dddd Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Ако си с iPhone става със задържане на Home бутона и копчето за отключване на телефона. Не съм, обаче на единия ми Ericsson Live Walkman става по-този начин, а на другия ми Xperia X10 няма такава опция ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.