heartless Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Кажете някакъв браузър, с който мога да гледам флаш клипове, Мозилата ми отваря само такива в youtube. Пробвах и с Dolphin и пак същата работа! И за да не е офф... Facebook, Skype - of course TrackID, Shazam, Instagram И няколко игри - Simpsons, My horse, Deer Hunter, Angry Birds Rio, О!Думи, Diamond Dash и любимата ми Ice Age village. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Кажете някакъв браузър, с който мога да гледам флаш клипове, Мозилата ми отваря само такива в youtube. Пробвах и с Dolphin и пак същата работа! И за да не е офф... Facebook, Skype - of course TrackID, Shazam, Instagram И няколко игри - Simpsons, My horse, Deer Hunter, Angry Birds Rio, О!Думи, Diamond Dash и любимата ми Ice Age village. С мозила пробвай като натиснеш на клипа, тогава приставката се активира... Иначе пробвай с Опера mobile, аз съм доволен, макар, че понякога се срива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 С мозила пробвай като натиснеш на клипа, тогава приставката се активира... Иначе пробвай с Опера mobile, аз съм доволен, макар, че понякога се срива Пробвах, излиза ми надпис от сорта на "Изтеглете преставката от тук" обаче като кликна там нищо не става...в смисъл връзката не е активна. Сега ще дръпна Операта, благодаря ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Това SplitCam e много тъпо, мачка снимките и като ефекти е нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 SplitPic е яка, амааа я няма за Android Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Някой с айфон да обясни каква е ползата от джейлбрейкването - отпада ли гаранцията като се направи и т.н. Нищо не разбирам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Някой с айфон да обясни каква е ползата от джейлбрейкването - отпада ли гаранцията като се направи и т.н. Нищо не разбирам... Пеше, май отпада, иначе щяха да ги пускат направи джейлбрейкнати. Сега май някакво ново има, гледам из Фейсбук пускат линкове, но не знам какво е - смисъл ... Не съм ползвал Айфон, но всяка неофициална намеса в софт-а носи до отпадане на гаранцията. Варианта е както на една приятелка беше джейлбрекнат, прецака се, не можеше да се включи, и в сервиза не можаха да го включат и да видят, че е брейкнат и й го смениха за чисто нов след година и нещо ползване. Но сигурно са малко такива телефони. Иначе едно от най-готините приложения, които съм срещал, и което се прави от един приятел ( ) е това - за кино маниаци с iOS и Android OS: Cinematic.bg - Facebook Page BG Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ползата, Петъре, е, че като го брейкнеш, получаваш Cydia, в която можеш да инсталираш различни хакове, вкл. AppCake и да си инсталираш абсолютно всички платени приложения безплатно. И всякакви други неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ползата, Петъре, е, че като го брейкнеш, получаваш Cydia, в която можеш да инсталираш различни хакове, вкл. AppCake и да си инсталираш абсолютно всички платени приложения безплатно. И всякакви други неща. Александъре, снощи го мъчих - джейлнах, ала бала, излезе тая сидия и оттам нататък ме няма никакъв - в смисъл трябвало допълнително некви неща да се слагат, обаче аз съм доста бос явно... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Пеше, май отпада, иначе щяха да ги пускат направи джейлбрейкнати. Сега май някакво ново има, гледам из Фейсбук пускат линкове, но не знам какво е - смисъл ... Не съм ползвал Айфон, но всяка неофициална намеса в софт-а носи до отпадане на гаранцията. Варианта е както на една приятелка беше джейлбрекнат, прецака се, не можеше да се включи, и в сервиза не можаха да го включат и да видят, че е брейкнат и й го смениха за чисто нов след година и нещо ползване. Но сигурно са малко такива телефони. Иначе едно от най-готините приложения, които съм срещал, и което се прави от един приятел ( ) е това - за кино маниаци с iOS и Android OS: Cinematic.bg - Facebook Page BG Мерси Ше го пробвам т'ва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 SplitPic е яка, амааа я няма за Android https://play.google.com/store/search?q=Split+Pic&c=apps Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Александъре, снощи го мъчих - джейлнах, ала бала, излезе тая сидия и оттам нататък ме няма никакъв - в смисъл трябвало допълнително некви неща да се слагат, обаче аз съм доста бос явно... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Не става само с ядене Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 https://play.google.com/store/search?q=Split+Pic&c=apps Нещо линка не ми зарежда, но в търсачката ми излиза само Viewer-a. Останалите не ме кефят... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ае на тая Събуей която Рим , само на едно ниво ли се играе , в смисъл там виждам че се изпълняват някви мисии , ама само на това ниво ли , то супер скучно ... и повече от 30 000 точки не мога да направя , някой да ме светне.. ако е по-запознат .. че ме зарибява играта , ама не мога да я схвана както трябва май .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Ае на тая Събуей която Рим , само на едно ниво ли се играе , в смисъл там виждам че се изпълняват някви мисии , ама само на това ниво ли , то супер скучно ... и повече от 30 000 точки не мога да направя , някой да ме светне.. ако е по-запознат .. че ме зарибява играта , ама не мога да я схвана както трябва май .. Горе до резултата нали имаш едно 1х примерно, като минаваш мисиите се увеличава. По тоя начин ти се увеличава и резултата, така че се стреми да ги минаваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Горе до резултата нали имаш едно 1х примерно, като минаваш мисиите се увеличава. По тоя начин ти се увеличава и резултата, така че се стреми да ги минаваш. Mного ми е трудна , особено накрая като става супер бързо ... иначе си купувам някви работи , предполагам и те увеличават резултата . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Аз тая subway я хакнах и са не ми е интересна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Това Real Racing 3 е голяма зарибявка обаче, от няколко дни не спирам да я цъкам, батерията ми за няколко часа е аут :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Pinterset , някой др ползва ли го ... на мен ми харесва приложението .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Pinterset , някой др ползва ли го ... на мен ми харесва приложението .. За какво е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 За какво е? Ами тип инстаграм , само че не качваш твои снимки ами е разделено на раздели със снимки и информация .. Примерно има раздели за коли , дизайн , мода , и т.н.т.. само че всичко е на английски ... не е лошо приложението . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Дайте хубаво приложение да комбинира 2-3 снимки в една. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Дайте хубаво приложение да комбинира 2-3 снимки в една. Photo Gird ползвам аз, не е лошо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Кажете някакъв браузър, с който мога да гледам флаш клипове, Мозилата ми отваря само такива в youtube. Пробвах и с Dolphin и пак същата работа! Puffin Free Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Photo Gird ползвам аз, не е лошо. Мерси, много е яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.