AMAZING. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Angry Gran Run също. А някакъв сайт,от който мога да си ги сваля и след това да ги прехвърля на тела? Защото нета ми е ужасен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 А някакъв сайт,от който мога да си ги сваля и след това да ги прехвърля на тела? Защото нета ми е ужасен! В Zedge няма ли ги? To там всъщност не знам дали има игри де... Аз директно през Google play от PC-то давам инсталирай и да се такова на телефона. https://play.google.com/store/apps/details?...eature=top-free - тая е подобна на Subway surfer Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 В Zedge няма ли ги? To там всъщност не знам дали има игри де... Аз директно през Google play от PC-то давам инсталирай и да се такова на телефона. https://play.google.com/store/apps/details?...eature=top-free - тая е подобна на Subway surfer От zedge само теми едно време си свалях,иначе не знам игри дали има ;дд И аз така правя,ама нета на тела е ужасен и се свалят 5 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 От zedge само теми едно време си свалях,иначе не знам игри дали има ;дд И аз така правя,ама нета на тела е ужасен и се свалят 5 часа. Аз си изтеглих Zedge на телефона и сега гледам, че има и игри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ето намерих един добър: http://download.pandaapp.com/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Само аз ли нямам смартфон Не е болка за умиране. Купих си скъп телефон с много опции на 22 години, и то заради работата, след като сам си заделих пари за него. Преди това не съм давал повече от 40 лв. нито за телефон, нито за сметки, пък виж ме - жив съм. На по-ранни години е по-добре да дадеш тези пари за екскурзии и дискотеки с приятели, отколкото за джаджа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Няма ли някой игра в мрежа да направим едно между форумско състезание бе... ;ddd Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Няма ли някой игра в мрежа да направим едно между форумско състезание бе... ;ddd Айде, навит съм само кажете игра ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ако не теглете всички по един Counter Strike и да се помпим. Пу зайка да е от противниците ахахахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Viber Subway Surf Drag Racing Raging Thunder 2 Drift mania gold Temple Runs 2 Lost Temple Rail Rush Angry Gran run Glow Hockey 2 Flick Shoot Bs player Twin me! - много яко приложение, прави снимки като това което Дийн има "Split Pic", но лично мен ме кефи повече. Прави моментни снимки Аvast mobile picsArt Track ID Talking Tom Nike+Running File Manager Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ето намерих един добър: http://download.pandaapp.com/ Ауу, мерси много за тоя сайт, колко неща си намериииииих... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ауу, мерси много за тоя сайт, колко неща си намериииииих... Малко бавно се сваля,ама има почти всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Е какво толко си свалите, аз едно приложение си харесах Предложете нещо ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Малко бавно се сваля,ама има почти всичко. Да, наистина се сваля бавнично, но пък си намерих неща, които попринцип се плащат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Да, наистина се сваля бавнично, но пък си намерих неща, които попринцип се плащат! Да,това и аз го забелязах ;дд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Angry Birds Antivirus Cooking Master Easy Note Jewels Star Fb Messenger Nosferatu Twilight Skype Sportal Viber Vic BG Twitter ЕГН Хороскоп Личен Хороскоп OfficeSuite Facebook Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Не съм, обаче на единия ми Ericsson Live Walkman става по-този начин, а на другия ми Xperia X10 няма такава опция ;d Аха, ами не знам тогава. Flow Free, игра за убиване на време, ще ви хареса. Fruit Nindja също е яка, Spider и тя, а иначе в момента много играя Temple Run 2, а Sunway Surtf ми омръзна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Аха, ами не знам тогава. Flow Free, игра за убиване на време, ще ви хареса. Fruit Nindja също е яка, Spider и тя, а иначе в момента много играя Temple Run 2, а Sunway Surtf ми омръзна. Игрите ги натеглих всичките, и аз не знам за какво са ми Сега си ровя за някакво яко приложение, че ми е скучно ;dd Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 На таблета ми: BGmaps за Android Bingo Bash BitTorrent File Manager HD MediaFire MX player Speedtest.net Wallpapers Bay for tablet - страхотни картинки, отделени в категории + директна настройка задаване на избраното изображение на декстопа WiFi File Transfer Pro - без кабели, споделяне на файлове от/и към компютъра. Ползвам Pro версията, защото няма ограничение на големината на файловете. Български цени Почистване на Кеш паметта - много съм доволен и това приложение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tenhours Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Няма ли някой игра в мрежа да направим едно между форумско състезание бе... ;ddd Fun Run Multiplayer Race, само тази игра имам. Иначе главно използвам FB, Instagram, SoundHound, Tumblr, Twitter, Google Translate, WhatsApp, Viber, YouTube. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не обичам да си блъскам тела с някви ненужни глупости..за тва имам малко приложения и игри. Instagram- Dolphin Browser-предпочитам преди другите. Nike+ Running-много полезно за тръчкачите ;дд Facebook-как да се минем без него? Skype-?? games: Subway Surf/Rio- обожавам я! Temple run/Temple run 2-става ;дд Angry birds-от цъкане 8 месеца взе да ми писва Fruit Ninja-първата игра,която си свалих на смартфона..пазя я ей така ;дд ее май е тва..аaaa и гугъл ърТ,как щях да я забравя ;DD Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Facebook + Facebook Messenger - за къде без тях ;d WhatsApp Instagram Skype File Manager avast! Photo Editor by Aviary Clean Master Screen Capture Shortcut Bunny Adventures Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Split pic защо не го намира,а само вюрера му...друга подобна? Или иначе казано такава с която се правят двойни и четворни снимки за инстаграм. Такива например https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hpho...881686759_n.jpg Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ивъле, на предната страница (ако не се лъжа) има линк за един сайт за приложения. И има едно като на Сплита на Ерик Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Viber. - определено това е най-любимото ми приложение, а и го ползвам най-много!Преди няколко месеца имах само 5 абоната, а сега са над 40!Не хаби батерията като skype, има готини емотикони, чува се идеално и най-важното - безплатно е! AirDroid. - въпреки, че телефона ми си върви с Kies Air, предпочитам това приложение за трансфер на всякакви файлове от компютъра към телефона и обратно!Работи много стабилно и бързо!От както го ползвам забравих bluetooth-a! Asphalt 7. - това е първата игра, която си купих.Имаше някаква промоция в Google Play и струваше само 25 стотинки!Ако харесвате игри с коли това е вашата игра! Clean Master.. - приложение, което почиства кеша, стари и неизползвани файлове и освобождава заетата от фонови приложения рам памет.Общо взето оптимизира работата на всеки андроид телефон! Dropbox.. - ако не сте ползвали облачна услуга до сега, а имате нужда от повече памет на устройството си, то това е една от алтернативите за вас!Аз бях скептично настроен към тези услуги, но като притежател на Galaxy S3 получавам безплатно 50GB и реших да пробвам - много добра работа върши.Има доста телефони с андроид, които нямат слот за карта с памет и това приложение би било в плюс на притежателите на такива телефони. TuneIn Radio.. - край с лошия сигнал на радиото!С това приложение слушате всички радиа, които са качени в интернет, независимо от това къде се намирате! AllShare Control.. - за всички притежатели на Samsung Smart TV!Страшно удобно приложение, с което може да разглеждате всичко от телефона директно на своя телевизор!Можете да го ползвате и като дистанционно. Цена на пътуване. - българско приложение, което е много удобно ако пътувате с приятели на някъде!Може да изчислите колко ще ви струва да пътувате от точка А до точка Б, като въведете цена на гориво, разстояние в километри, брой пътници и среден разход на автомобила ви!Много е точно! Flipboard.. - Всички социални мрежи на едно място + новини от различни сайтове. BgMaps. - Бгмапс за андроид.Познатия сайт Инсталирал съм и доста игри, които вие вече сте описали, така че няма да се повтарям Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.