Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 Някой може ли да ми даде някакъв сейф на играта "My talking Tom" с някакво по-високо ниво ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Теглете играта много ми харесва и е забавна.Специално за всички чалгари,препоръчано! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Някой може ли да ми даде някакъв сейф на играта "My talking Tom" с някакво по-високо ниво ? Моят котак беше около 50ти-60ти левъл, но нямам идея дали някъде из папките има нещо като сейф файл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Super Sharp - супер яка игра :1000 (33): Перфектната комбинация между мислене и забавление. Мисля, че по принцип струва 1 или 2 кинта, но ако си свалиш апа на Starbucks, всяка седмица има безплатно приложение и тази седмица е супер шарп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 12 Author Report Share Публикувано Ноември 12 Minions Paradise Супер яки олигофренчета са тея Играта не е нищо ново, има доста от този типаж, но е интересна и зарибяваща. С всяко ниво спасяваш още един Минион от потъналия кораб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Minions Paradise Супер яки олигофренчета са тея Играта не е нищо ново, има доста от този типаж, но е интересна и зарибяваща. С всяко ниво спасяваш още един Минион от потъналия кораб Супер е,ама я деинсталирах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Теглете играта много ми харесва и е забавна.Специално за всички чалгари,препоръчано! Изтеглих го това, но не схващам смисъла? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Изтеглих го това, но не схващам смисъла? Хвърляй пари,пари,пари докато си купиш нова песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Аз съм си със стандартните приложения: Фейсбук, Инстаграм, Туитър, Тумблр, Тубата, Райбера. Рядко тегля някакви приложения, които едва ли някой ден ще използвам, дори и тези които имам също рядко ги използвам Повечето телефона го използвам за разговори За снимки: PicsArt, Kiwi Camera Музика: Radio NRJ, Fresh, Power FM, SoundCloud of course. Едно от най-полезните е ЧИД - приложение, което си преглеждам всеки ден и следя кой има имен ден, да не пропусна някой А едно от любимите ми е SMS Parking за синята зона. Вместо да търся 2 часа табелата да видя номера директно ми изкача. Игри: 8 ball pool, Criminal Case, Pyramid Solitare Saga, Zynga poker, Candy Crush Soda, Belot, UFC <3, Top Eleven, O!Думи, AlphaBetty и Paradise bay Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Кажете хубави фото редактори за Андроид. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Кажете хубави фото редактори за Андроид. За фотографите няколко апликейшънa, които могат да им свършат добра работа: 1.VSCO 2.PicsArt 3.Lidow 4.Camera360 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Кажете хубави фото редактори за Андроид. Cymera и Lidow Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 WeChat - супер добро приложение за гласови разговори и видео разговори. Връзката е 100 пъти по-добра от Вайбър. Определено за хора в чужбина е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.