Ergeni Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 35 минути, Stela каза: Тита също е много добре. Особено сега покрай Капките взех да я харесвам много повече. Показа, че има стабилен талант и може да пее почти всичко. Гери пък миналата година доста пъти се изложи и не беше много ок. Дара е талантлива много, но остава незабелязана масово. И аз мисля, че Гери-Никол се прецака с участието си във формата. Също така мисля, че и при Тита предстои застой. Просто тези формати много изстискват. Дара пък не е чак толкова талантлива. Има хубав глас, но доста нестабилен и неустойчив. Факт е, че и при трите не се получават последните им проекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Кой е последният хит на ГериНикол? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 2 часа , Mr. Greshen каза: Кой е последният хит на ГериНикол? Направо ги убивам, пръскам... имаше и още една дето не беше лоша след нея, но дори не си спомням името. Останало ми е кадър от клипа й. Леко пустинен и танцуваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 2 минути, meleto каза: Направо ги убивам, пръскам... имаше и още една дето не беше лоша след нея, но дори не си спомням името. Останало ми е кадър от клипа й. Леко пустинен и танцуваше. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 21 часа , Stela каза: Тита също е много добре. Особено сега покрай Капките взех да я харесвам много повече. Показа, че има стабилен талант и може да пее почти всичко. Гери пък миналата година доста пъти се изложи и не беше много ок. Дара е талантлива много, но остава незабелязана масово. В какъв смисъл "Тита също е много добре" ? Точно тя от трите (Гери, Дара) е най-малко израснала като артист. Песните й са еднотипни, звученето е Криско и страшно се усеща, че пее това, което й се направи. Личи си, че образът й в публичното пространство е моделиран изцяло от Криско. И тя просто кротко го следва. Движи се по линията на Криско и това е. Няма мисъл от нея. Няма експерименти. Нищо. Беше създадена по образ на Гери-Никол, успя отчасти да избяга от него, но пък като звучене е 1:1 с Криско. Нищо ново не представя и никакво развитие не виждам. Гери постигна страшно много след като се раздели с Криско и успя да излезе от сянката му. Наложи й свое звучене, начин на пеене, поведение на сцената ... Дара пък се опитва да пробие и навън. Експериментира, пускайки различни песни. С "My time" й се получи. Как така реши, че е останала масово незабелязана? Нещо са ти грешни наблюденията. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Но за сметка на това от трите Тита е най-актуалната на този етап. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 51 минути, Vancho каза: В какъв смисъл "Тита също е много добре" ? Точно тя от трите (Гери, Дара) е най-малко израснала като артист. Песните й са еднотипни, звученето е Криско и страшно се усеща, че пее това, което й се направи. Личи си, че образът й в публичното пространство е моделиран изцяло от Криско. И тя просто кротко го следва. Движи се по линията на Криско и това е. Няма мисъл от нея. Няма експерименти. Нищо. Беше създадена по образ на Гери-Никол, успя отчасти да избяга от него, но пък като звучене е 1:1 с Криско. Нищо ново не представя и никакво развитие не виждам. Гери постигна страшно много след като се раздели с Криско и успя да излезе от сянката му. Наложи й свое звучене, начин на пеене, поведение на сцената ... Дара пък се опитва да пробие и навън. Експериментира, пускайки различни песни. С "My time" й се получи. Как така реши, че е останала масово незабелязана? Нещо са ти грешни наблюденията. Забелязваш ли, че през последната година, Криско избяга от стила си, за да скочи в чалгата и остави старото си звучене на Тита? Не може да се отрече, че Гери-Никол и Дара вече не правят милиони гледания. От 3 песни - една става популярна. При Тита все още няма зацикляне. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Дара е мнооого зле с английския, не знам защо се опитва? И защо някой не й каже? Иначе прави нещо характерно, има и характерен образ, както е и при Гери-Никол. Тита can't relate, нищо, че е най-актуална в момента, най-малко ще се задържи, ако не смени рязко посоката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Очакваме ли утре чалга от Криско след два провала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 33 минути, Mr. Greshen каза: Очакваме ли утре чалга от Криско след два провала? Този и той не спря да бълва,бетер Анелия и Мара.Аман! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Криско залита в чалгата, Жана Бергендорф участва в канала на Планета. Впрочем, след Вип Брадър няма да се учудя Жана да мине при чалгата. Ще е супер яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 43 минути, xroflx9 каза: Този и той не спря да бълва,бетер Анелия и Мара.Аман! Той си каза, че тази година ще пуска повече песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 3 минути, El Gato каза: Той си каза, че тази година ще пуска повече песни. Колкото и да бълва звученето на песните му започва да омръзва.Жалко че покрай него и Тита ще изгори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Току що, meleto каза: Криско залита в чалгата, Жана Бергендорф участва в канала на Планета. Впрочем, след Вип Брадър няма да се учудя Жана да мине при чалгата. Ще е супер яко. Криско напоследък се върна и към рап звученето - Афтърмен, Какво бе, Мърдай. Кефи ме, че разнообразява и не се притеснява да скача от стил в стил. Ще видим утре какво ще пусне. М/д очаквах, че след вафлите и тайгъра ще пусне и някакъв продукт свързан с Тита. Примерно сладолед, акцентирайки в/у големите й цици. :дд или близалка. :д Жана я харесвам страшно много и ме е яд, че така си прецака кариерата. Песента с Дамян е боза и въобще не искам да виждам повече Жана по Планета ... не й отива. Чалга - абсурд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 минута, Vancho каза: Криско напоследък се върна и към рап звученето - Афтърмен, Какво бе, Мърдай. Кефи ме, че разнообразява и не се притеснява да скача от стил в стил. Ще видим утре какво ще пусне. М/д очаквах, че след вафлите и тайгъра ще пусне и някакъв продукт свързан с Тита. Примерно сладолед, акцентирайки в/у големите й цици. :дд или близалка. :д Жана я харесвам страшно много и ме е яд, че така си прецака кариерата. Песента с Дамян е боза и въобще не искам да виждам повече Жана по Планета ... не й отива. Чалга - абсурд. Тя няма друг правилен ход. Само чалга не беше пропяла. На мен ми е доста "чалга", само че със супер шантава визия. Мисля, че веднага ще стане топ име. Нещо като новата Анелия от 2005та. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 12 минути, meleto каза: Тя няма друг правилен ход. Само чалга не беше пропяла. На мен ми е доста "чалга", само че със супер шантава визия. Мисля, че веднага ще стане топ име. Нещо като новата Анелия от 2005та. Това слуша ли го? Има едва 2 хиляди гледания за 3 седмици. 😐 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 2 минути, Vancho каза: Това слуша ли го? Има едва 2 хиляди гледания за 3 седмици. 😐 Песента е боза. Клипът е ужасен. И 2 хиляди са им много. Жана е съгласна на всякакви колаборации - нито плаща, нито нищо. Поне се появява някъде. По-добре да си продаде душата, да почне комерси да пуска и да гърми с по 5-10 участия месечно. Само не знам дали няма да се поквари още повече... че с тия наркотици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Жана е готина, но сякаш загуби доверието в публиката и продуцентите. Няма шанс за просперитет в ни един жанр вече, ако питате мен. 👻 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 43 минути, meleto каза: Песента е боза. Клипът е ужасен. И 2 хиляди са им много. Жана е съгласна на всякакви колаборации - нито плаща, нито нищо. Поне се появява някъде. По-добре да си продаде душата, да почне комерси да пуска и да гърми с по 5-10 участия месечно. Само не знам дали няма да се поквари още повече... че с тия наркотици. Става ми тъжно като си пусна тая песен с Пламен. Това е подигравка. Какъв глас има, какво показа в х фактор, колко обещаващо тръгна кариерата й със "Самурай" ... Не трябваше да се разделя с Вирджиния. Саня й движеше кариерата супер - имаше ясна визия как точно да изглежда и звучи Жана, така че да се превърне в явление в българската поп музика. Жалко. Единственото й спасение е Саня да я вземе пак под крилото си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Самата тя не беше постоянна покрай наркотиците. Не само Саня и обърна гръб. Сега май не пипала... Ама от личен опит мога да кажа, че при най малкия неуспех, човек бързоб се връща към лошите навици... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Новата песен на ПАвел и Венци Венц е доста тъпа... Не очаквах толкова безлична песен от тях... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Новата песен на Гери-Никол е с БНР и излиза тези дни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Прея явно е напуснала Монте. Има нова песен, нещо не съм впечатлен. Харесва ми само изпяването. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 На мен Жана ми е много противна. И да има глас, това не е от значение щом се отнася за нея. Ужасно поведение има и с него дразни. Още от Брадъра ми стана неприятна, много гнусно се държеше там. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.