Ergeni Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 12 минути, Stela каза: На мен Жана ми е много противна. И да има глас, това не е от значение щом се отнася за нея. Ужасно поведение има и с него дразни. Още от Брадъра ми стана неприятна, много гнусно се държеше там. Женска неприязън ли надушвам? Впрочем, за наркотиците и живота ,който води си е що годе добре. Изказваше се доста политически изгодно за чалгата, така че няма да се учудя да я видим при Митака. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 1 час , meleto каза: Женска неприязън ли надушвам? Впрочем, за наркотиците и живота ,който води си е що годе добре. Изказваше се доста политически изгодно за чалгата, така че няма да се учудя да я видим при Митака. Сериозно ли ме питаш? Каква неприязън, просто ми е анти дори като и погледна физиономията. Не харесвам такъв стил и визия за жена - това е. За чалгата няма да стане според мен, точно заради визията. Може, но трябва доста да я барнат за да заприлича на фолк певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Точно в това й е козът... не прилича на чалгаджийка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 И на мен ми е страшно противна, още от Х-фактор й виждах фалша, но пък последната й песен с Дамян Попов не е никак лоша... а той ми е неприятен почти колкото нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Нали тръгваше нов сезон на Close Up по The voice? Кога ще се излъчи епизода с Криско? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stefande Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 скоро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Ша са видиме, когат са видим някой ден. :д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тая само е развалила песента. Миро толкова хубаво я пееше и награди спечели песента: https://www.vbox7.com/play:634915b699&start=15 Клипът на "Гълъбо" на Миро вече го няма в youtube Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Заглавието звучи като за фолк песен :д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Цялата история за спирането на песента "Гълъбо" подробно разказана от Игор Марковски. Как едно приятелство може да бъде разбито заради пари. Жалко за хубавата песен и алчността на Вида Пиронкова: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 DARA - Darbie От днес в радио ефира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 6 часа , Fast каза: DARA - Darbie От днес в радио ефира. А няма ли да я качат в ютуб? Къде мога да я чуя? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Току що, Vancho каза: А няма ли да я качат в ютуб? Къде мога да я чуя? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 4 часа , El Gato каза: Юни излиза и клипа. Още от наградите ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 От 30.05.2019 г. от 19:20, El Gato каза: Яко заглавие и красива Дара, а толкова тъпа песен. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 От трите Дара изгърмя първа.Да се отказва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Кефи ме как са се постарали за това изпълнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 10 часа , ceco каза: Кефи ме как са се постарали за това изпълнение. Особено с майстора Лечев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 3 часа , djmursi каза: Особено с майстора Лечев. Каквото и да си говорим старото куче си знае работата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 22 минути, Dominatora каза: Колко ли са илзезли правата да направят кавър на това парче...? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Защо не се коментира сландала между Гери Никол и Тото от Скандау😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 4 часа , Slavi каза: Защо не се коментира сландала между Гери Никол и Тото от Скандау😁 Защото Тото не заслужава вниманието на хората! Прекалено е инфантилен.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.