Guest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 На 20 февруари догодина Миро ще направи концерт в зала 1 на НДК. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 (редактирано) От 14.06.2019 г. от 18:03, Wild_Style каза: Защото Тото не заслужава вниманието на хората! Прекалено е инфантилен.. Всъщност Тото не е лош човек. Доста е готин като да завържеш разговор с него. Но ако ти смяташ така това си е напълно отделен въпрос. Относно скандала с Гери-Никол и Тото, до една степен е прав че се опитва да имитира Cardi B (поне на външен вид). Редактирано Юни 15 от ceco Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 7 часа , ceco каза: Относно скандала с Гери-Никол и Тото, до една степен е прав че се опитва да имитира Cardi B (поне на външен вид). Коя беше Cardi B? Отговора е - по-евтината версия на Nicki Minaj, ако трябва да го гледаме от този ъгъл кой-кой имитира. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 3 часа , Wild_Style каза: Коя беше Cardi B? Отговора е - по-евтината версия на Nicki Minaj, ако трябва да го гледаме от този ъгъл кой-кой имитира. Абе като цяло много почнаха да се имитират един с друг. Имаше скандали преди време, че Ариана Гранде е имитирала Марая Кери като глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 15 часа , ceco каза: Всъщност Тото не е лош човек. Доста е готин като да завържеш разговор с него. Но ако ти смяташ така това си е напълно отделен въпрос. Относно скандала с Гери-Никол и Тото, до една степен е прав че се опитва да имитира Cardi B (поне на външен вид). Аз ги харесвам и двамата, но в случая съм на страната на Гери. Не разбирам защо Тото се заяде с нея. Доста злобно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, Vancho каза: Аз ги харесвам и двамата, но в случая съм на страната на Гери. Не разбирам защо Тото се заяде с нея. Доста злобно. По-скоро Тото беше изключително директен към нея. Казал си е това което мисли. Дали Гери ще го хареса мнението му или не, това напълно отделен въпрос, който самите те двамата трябва да си го решат като колеги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 18 минути, ceco каза: По-скоро Тото беше изключително директен към нея. Казал си е това което мисли. Дали Гери ще го хареса мнението му или не, това напълно отделен въпрос, който самите те двамата трябва да си го решат като колеги. Ама защо въобще казва какво мисли? Това си е заяждане. Те са колеги и би следвало да се уважават. Все едно Гери без причина да изригне, че Тото дори говори с аутотюн и че не знае как звучи гласа му без ефекти. Примерно. 😀 Злобно си е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Злобен е тоя Тото, също така тъп и агресивен пияндурник, видяхме в брадъра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 час , Vancho каза: Ама защо въобще казва какво мисли? Това си е заяждане. Те са колеги и би следвало да се уважават. Все едно Гери без причина да изригне, че Тото дори говори с аутотюн и че не знае как звучи гласа му без ефекти. Примерно. 😀 Злобно си е. Имал съм разговор с Тото, нямам такива впечатления че е злобен. И какво като Гери изригне? По-добре да си му го каже в очите отколкото да си мълчи. Рано или късно тази истина излиза наяве Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Няма омръзване! Тотален хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 11 часа , xroflx9 каза: Няма омръзване! Тотален хит! За мен това парче е пълна боза дори да е станало хит. Просто не й беше писано да променя стила си до такава степен че да пропадне наистина дълбоко в дъното. Дано следващата и песен да по-близка до "Напра'о ги убивам", защото тази песен си остана като нейна визитна картичка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 минута, ceco каза: За мен това парче е пълна боза дори да е станало хит. Просто не й беше писано да променя стила си до такава степен че да пропадне наистина дълбоко в дъното. Дано следващата и песен да по-близка до "Напра'о ги убивам", защото тази песен си остана като нейна визитна картичка. Гери е осъзнала,че надали някога ще има хит от ранга на "Напрао ги убивам" отново и затова всяка нейна песен е различна.Няма смисъл от копия на гореспоменатата,които така или иначе няма да повторят успеха й. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 2 минути, xroflx9 каза: Гери е осъзнала,че надали някога ще има хит от ранга на "Напрао ги убивам" отново и затова всяка нейна песен е различна.Няма смисъл от копия на гореспоменатата,които така или иначе няма да повторят успеха й. Нямах копие 1:1 по-скоро нещо близко до нея. "Над закона" като песен беше нещо от този тип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 36 минути, ceco каза: Нямах копие 1:1 по-скоро нещо близко до нея. "Над закона" като песен беше нещо от този тип. И какъв успех имаше "Над закона"? Пожъна малко интерес и някой друг милион заради инерцията от "Напрао ги убивам" и участието й в Капките,иначе е първият й флоп в кариерата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Току що, xroflx9 каза: И какъв успех имаше "Над закона"? Пожъна малко интерес и някой друг милион заради инерцията от "Напрао ги убивам" и участието й в Капките,иначе е първият й флоп в кариерата. Kапките наистина я изстреляха нависоко. Но мен "Над закона" ме кефи повече от "Шефе, шефе", поне като стил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Тита няма ли да пуска нещо за лятото? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 13 часа , xroflx9 каза: Няма омръзване! Тотален хит! И аз не я спирам. А първоначално се изсмях като чух. Абсолютна лудница е цялата песен. Не е правена по калъп,което е достойно за уважение. Предпочитам да копира Риана и Карди Б, отколкото само да сменя текстовете на песните си и бийта да е същият, което се прави масово от колегите й. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 14 часа , Амброжка. каза: Тита няма ли да пуска нещо за лятото? Нямам идея. Дай боже да пусне нещо ново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 42 минути, ceco каза: Нямам идея. Дай боже да пусне нещо ново. Много се забави.Криско напуска сума ти парчета, а тя последно “Фотошоп” и след това се включи в бозата за стирката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 минута, Амброжка. каза: Много се забави.Криско напуска сума ти парчета, а тя последно “Фотошоп” и след това се включи в бозата за стирката. Бях забравил стирката. Мислех, че последно Искам да бъда с теб. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Току що, asylum каза: Бях забравил стирката. Мислех, че последно Искам да бъда с теб. Верно направиха римейк на парчето на Шамара.Много е противна тяхната версия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 4 часа , Амброжка. каза: Верно направиха римейк на парчето на Шамара.Много е противна тяхната версия. Че римейка беше боклук - беше. Обаче само това че им пишеше имената я изстреля тази пумия нагоре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 24 минути, ceco каза: Че римейка беше боклук - беше. Обаче само това че им пишеше имената я изстреля тази пумия нагоре. Много и беше рано за римейк на нея, при положение, че има едва 4-5 проекта и тепърва я налагат. Иска ми се да пусне нещо ударно като “Антилопа”. И до днес я чувам от разни места, най-доброто и попадение е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Голямо бутане на дъщерята на Саня.Клетата е толкова безлична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 2 часа , xroflx9 каза: Голямо бутане на дъщерята на Саня.Клетата е толкова безлична. Що бутане. Една издаденс песен има. Но дори и 2та и милиона ме съмняват впредвид, че е доста некомерсиално, а Алма е непознато име за масата публика... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.