FikLena Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 От 8.08.2019 г. от 20:00, Гальо каза: Три провала за цяло лято няма ли да и дойдат в повече ти гониш не е Провал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 17 минути, Donatella каза: ти гониш не е Провал. Баш провал си е, никъде не се пуска, никакъв интерес не виждам към тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 3 часа , Гальо каза: Баш провал си е, никъде не се пуска, никакъв интерес не виждам към тази песен Не знам къде гледаш. Около мен гърми навсякъде, най-големия бг хит в момента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 От 8.08.2019 г. от 18:05, Slavi каза: Да очакваме ли копие на Шефе шефе. Няма да и е за пръв път да копира Гери Никол, впредвид че се изгради като нейно копие. :р Този път съм почти сигурен,че ще е нещо чалгарско. Надявам се,че с Криско са осъзнали,че поп песните им не стават.😎 От 8.08.2019 г. от 20:00, Гальо каза: Три провала за цяло лято няма ли да и дойдат в повече Изобщо не са й провали песните. Да,нямат успеха на предишните й,но флопове в никакъв случай. Съдейки по сторитата на Тита "Първа среща" е доста популярна сред двойките,все пак към този таргет е и насочена. "Ти гониш" пък е супер популярна сред лапетата каквито са предимно феновете и на двамата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Някой чувал ли е на Гери Никол песента да се пуска някъде ? Криско го пускат по3/4 пъти на вечер. Тита и папи също по 2, но Гери Никол изобщо. Явно залезе милинката, а бяха времена когато дъ куин звучеше и цепеше мрака. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 4 часа , WindWalkerMonk каза: Някой чувал ли е на Гери Никол песента да се пуска някъде ? Криско го пускат по3/4 пъти на вечер. Тита и папи също по 2, но Гери Никол изобщо. Явно залезе милинката, а бяха времена когато дъ куин звучеше и цепеше мрака. Пуска се, аз я чувам много често, заедно с Дарби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 ето хитовете на лятото Шефе Шефе,Дарби,Сениорита,Кеш,Да или Не, 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Това не било толкова зле колкото очаквах,определено зарибява. Естествено винаги я пускам за фон,за да не гледам досадния Марио. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 🙄🙄🙄 Крис явно вече открито заявява сексуалността си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Не проумявам как за толкова кратко време стана толкова противен. Жена ли ще става? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 От 25.08.2019 г. от 6:24, DarkChild каза: Не проумявам как за толкова кратко време стана толкова противен. Жена ли ще става? Не, Кросдресър или ДрагКуйин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Новата песен на СКАНДАУ , голям флоп ... 3 дена едва 200к гледания ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 И те вече залязоха. Изобщо в тая уж много слушана и налагана поп музика повечето са със срок на годност 2-3 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Нека им е на СКАНДАУ, те се самозабравиха и особено Тото - самочувствие и едно дебилно поведение навсякъде. Направиха 2-3 песнички, дето се чуха масово и край - те били най - големите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Тая песен звучеше отвсякъде, а има нищожно малко гледания... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 24 минути, WindWalkerMonk каза: Тая песен звучеше отвсякъде, а има нищожно малко гледания... Стига си бутала тая песен, отникъде не звучи, освен от радиата, където я бутат като невидели. Аз и моите приятели сменяме радиото всеки път, когато почне. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 14 минути, Senhor каза: Стига си бутала тая песен, отникъде не звучи, освен от радиата, където я бутат като невидели. Аз и моите приятели сменяме радиото всеки път, когато почне. И аз никога никъде не съм я чувал по барове или дискотеки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 16 минути, Senhor каза: Стига си бутала тая песен, отникъде не звучи, освен от радиата, където я бутат като невидели. Аз и моите приятели сменяме радиото всеки път, когато почне. И аз съм на същото мнение. Тази,Сагапао и Кеш са най-досадно налаганите песни по радиото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Ми пускат си я по барове. И мен ме дразнеше, но после всъщност почна да ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Харесва ми! Яка е песента и дори нищожните им гласчета не ме дразнят. Николчето стои много яко на камера, някак естествена, сладка. Имам чувството, че е козирочка. Някой знае ли коя зодия е? Ако е козирог вече ще съм 100% убеден, че някак надушвам и познавам себеподобните си. Без въобще да съм запознат с астрологията. :dd Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Скандау не помня откога нямат яка песен. Пикпук пак уцели приятна песен, но не вярвам да мине предходната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 16 часа , xroflx9 каза: И аз съм на същото мнение. Тази,Сагапао и Кеш са най-досадно налаганите песни по радиото. Добавям към тях и ужасните Ти ми носиш спомен от фиеста и Лятото ме грабна, на плажа ме търси. Не знам как се казват, не знам кой ги пее, но са брутални бливочи, и не знам кой в радиата си е помислил, че някой би си ги пуснал доброволно. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Всеки си има явно! Аз например съм така със Дарби! УЖАСТ е тая песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 @Blueberry Какви са ти очакванията за новата песен на Марио?😥 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.