Vancho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 @xroflx9 в голяма грешка си за Дара. Смешно е да казваш, че отдавна е залязла при положение, че нейната кариера се развива най-добре към днешна дата. (сравнена с тази на Гери и Тита) Турнето на колата го потвърждава. Моля те, осъзнай се, пусни си това парче и просто .... Плюс тва Тита е правена по шаблона - Гери-Никол. Дара е характерна и не е нечие копие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не си мислете,че не харесвам Дара. Напротив,има много по-големи уроди от нея в българската музика просто да не се изхвърляме твърде рано. Лесно е да изпъкнеш когато двете ти конкурентки са с разклатени позиции и постоянно ти бутат песните.Да видим тази година как ще е и тогава можем да кажем на коя кариерата се развива и коя не. Ако Дара пусне песен,която стане хит и без лудо налагане ще я призная за по-успешна на този етап от Тита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Важното е да слушаме това дето ни харесва. То това го прави успешно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 1 час, xroflx9 каза: Не си мислете,че не харесвам Дара. Напротив,има много по-големи уроди от нея в българската музика просто да не се изхвърляме твърде рано. Лесно е да изпъкнеш когато двете ти конкурентки са с разклатени позиции и постоянно ти бутат песните.Да видим тази година как ще е и тогава можем да кажем на коя кариерата се развива и коя не. Ако Дара пусне песен,която стане хит и без лудо налагане ще я призная за по-успешна на този етап от Тита. То и Тита я налагат доста, все пак върви с Криско и Любо. Доста я бутаха сега с албума и се видя, че абсолютно нищо не става. При нея се получава само с курвенския образ от Антилопа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 36 минути, Гальо каза: То и Тита я налагат доста, все пак върви с Криско и Любо. Доста я бутаха сега с албума и се видя, че абсолютно нищо не става. При нея се получава само с курвенския образ от Антилопа Ами аз неведнъж съм казвал че подобен образ на добро момиче не й отива.😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 26 минути, xroflx9 каза: Ами аз неведнъж съм казвал че подобен образ на добро момиче не й отива.😁 И Туца и Дуца са успешни и имат готинки песни. На Тути любима ми е "Антилопа", но й дуета с Криско ме кефи, Фотошоп е малко банална, но става. На Дара почти всичко ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 51 минути, WindWalkerMonk каза: И Туца и Дуца са успешни и имат готинки песни. На Тути любима ми е "Антилопа", но й дуета с Криско ме кефи, Фотошоп е малко банална, но става. На Дара почти всичко ме кефи. На мен на Дара най много ме кефят "My time" и тая последната. На Тита няма песен която да не ми харесва включително дуета с Пепа Транс. След това не съм слушал нейни песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 За мен пък Дара е най-добре от трите, защото си има едно постоянно ниво, не е имала брутален хит (може би само "Кво не чу", ама пак е далеч от "Ела и си вземи" или "Антилопа"), но пък няма слаба песен. Гери и Тита рязко паднаха надолу, когато се опитаха да разнообразят. И все пак имайте предвид, че дори базирано само на Х-фактор, Дара стигна най-далеч и то като самостоятелен изпълнител. Явно още тогава и журитата, и публиката, са видяли нещо характерно в нея, което сега не й позволява да флопне. П.П. От всички най-много харесвам Михаела Маринова и не мога да си обясня неуспеха й. Умирам за тоя глас! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 27 минути, Blueberry каза: За мен пък Дара е най-добре от трите, защото си има едно постоянно ниво, не е имала брутален хит (може би само "Кво не чу", ама пак е далеч от "Ела и си вземи" или "Антилопа"), но пък няма слаба песен. Гери и Тита рязко паднаха надолу, когато се опитаха да разнообразят. И все пак имайте предвид, че дори базирано само на Х-фактор, Дара стигна най-далеч и то като самостоятелен изпълнител. Явно още тогава и журитата, и публиката, са видяли нещо характерно в нея, което сега не й позволява да флопне. П.П. От всички най-много харесвам Михаела Маринова и не мога да си обясня неуспеха й. Умирам за тоя глас! Ох и мен много ме кефеше Михаелчето както е видно от подписа ми.❤ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 @xroflx9 сега след като чу мнението на Боровинката за Дара, очаквам и твоето хммм ... в най-скоро време ... да се аммммм ... ммм .... нали така? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 19 минути, Vancho каза: @xroflx9 сега след като чу мнението на Боровинката за Дара, очаквам и твоето хммм ... в най-скоро време ... да се аммммм ... ммм .... нали така? Не,не и не. Нито съм тръгнал да харесвам Емилия,Меди или Емрах само защото Боровинката ги харесва,нито ще започна да симпатизирам повече на Дара. Крайно време е да спрете с филмите ти и Нереализирания модератор. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 За Гери-Никол vs. Скандау не се изкоментира, но от тук изглежда, че първи са започнали те и Гери им отговаря, а от статии пишеше обратното. Едва ли ще се разбере истината със сигурност. https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/paparaci-na-godishnite-nagradi-za-hip-hop-muzika.html 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Интересно ми е защо в България нито по поп телевизиите/радиата,нито Дара не правят цялата Bad Guy? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Тези двата провала пак започнаха с евтините трикчета.😂 https://www.varna24.bg/novini/interesno/Po-vlyubeni-ot-vsyakoga-Dara-i-Papi-Hans-sa-otnovo-zaedno-940407?amp=true Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Лъчо и Тото нещо почват сериозно да ме дразнят. А участията им в W club са все по-празни ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 преди 2 часа , Vancho каза: Лъчо и Тото нещо почват сериозно да ме дразнят. А участията им в W club са все по-празни ... Те са си в правото в случая. Дават си труда, а накрая тя даже имената не им пише. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 "Не знам кои са тия, има ли ги на картата изобщо" 🤣 В коментарите я съсипват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 38 минути, Beat. каза: "Не знам кои са тия, има ли ги на картата изобщо" 🤣 В коментарите я съсипват. супер незаслужено взе "Певица на годината" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Най-големият псевдоморалист в поп средите - Тото от Скандау лъсна с гол клип, на който ясно се вижда, че е той... хахаха, въпрос на време е да плъзне в мрежата. Абсолютен смешник. Дано слезе малко на земята и спре да се мисли за много велик, защото не е нищо повече от поредния "интелектуалец". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 1 час , Gadinata каза: Най-големият псевдоморалист в поп средите - Тото от Скандау лъсна с гол клип, на който ясно се вижда, че е той... хахаха, въпрос на време е да плъзне в мрежата. Абсолютен смешник. Дано слезе малко на земята и спре да се мисли за много велик, защото не е нищо повече от поредния "интелектуалец". Ама откъде е това инфо? Какъв клип? Разяснете ми. Не съм в час Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 2 часа , Vancho каза: Ама откъде е това инфо? Какъв клип? Разяснете ми. Не съм в час Изпратиха ми го, със сигурност ще плъзне в мрежата скоро, но в момента сензацията е другаде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Специално за @Blueberry публикувам тази песен тук. ПС. Клипът на Тото е качен в 18+ раздела. Който има достъп ще го види там,а който няма да поиска от Мелето да му го отключи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Значи, албумът на Тита си е супер готин. Естествено, трябва да си с леко пенсионерски вкус, но аз съм щастливец в това отношение Това също ми харесва, ама жалко че и 100к не можа да мине. Много приятна песничка. Както и тези две Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Видяхте ли, че Тото е спрял коментарите под новата си песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 39 минути, Амброжка. каза: Видяхте ли, че Тото е спрял коментарите под новата си песен? И в инстаграм под постовете си, и в Тик ток и навсякъде Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.