Stela Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 https://hotarena.net/geri-nikol-veche-ima-ne-iaka-dupara-a-debel-gaz?fbclid=IwAR3lGyBy2oaoaMactdDwwmmHxI3zNxxZwk9yPUIzQu-p67-UEAQlNhAJUgI 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/video-sabota/mtv-sasht-pusna-ekskluzivno-pesenta-all-the-guys-na-rut-koleva.html 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 1 час, Fast каза: https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/video-sabota/mtv-sasht-pusna-ekskluzivno-pesenta-all-the-guys-na-rut-koleva.html Все някой трябва да я слуаша, нали така Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Починал е Димо от PIF. Усложнения на коронавирус. Тъжно. Светла му памет. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 R.I.P. Димо, да почива в мир. https://youtu.be/iMIBZA-s5w8 https://youtu.be/twVkUlJO_ZI 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 незнам кой е. но РИП да почива в мир Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Хапнете 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 И аз го постнах без да видя, че горе е постнато. Много идейно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 17 минути, pacho каза: И аз го постнах без да видя, че горе е постнато. Много идейно. Оу, не се смущавай! Това беше една неочаквана демонстрация на добър вкус от фен на Глория. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дара,Тита,Гери Никол живи ли са ? на Гера песента мина и замина. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 12 часа , Vancho каза: Оу, не се смущавай! Това беше една неочаквана демонстрация на добър вкус от фен на Глория. Аз съм меломан, Глория ми е една от многото. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Тази не стига, че е лъжкиня, измамница, че и нагла на всичко отгоре. Когато си ужасно талантлив, но ужасен човек. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не й ли писна вече 2 години да го ползва тоя аутотюн и само кавърчета да прави. И на мен ми падна в очите, като се оплакаха колко народ е завлякла.... а я харесвах. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 50 минути, pacho каза: Не й ли писна вече 2 години да го ползва тоя аутотюн и само кавърчета да прави. И на мен ми падна в очите, като се оплакаха колко народ е завлякла.... а я харесвах. Ако не беше такава измамница Саня сигурно нямаше да я разкара. Дара и Михаела Маринова продължават вече с години в Вирджиния. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И този си показа рогата. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 14 часа , Fast каза: И този си показа рогата. ами не е ли прав ? защо магазини като Джъмбо работят ? а например LC Waikiki в мола не работи ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Krislena каза: ами не е ли прав ? защо магазини като Джъмбо работят ? а например LC Waikiki в мола не работи ? Защото не е в мол, най-вероятно. И Технополис и други магазини извън молове си работят. Малките магазинчета - също. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 10 часа , Krislena каза: ами не е ли прав ? защо магазини като Джъмбо работят ? а например LC Waikiki в мола не работи ? Wаikiki в София си отвориха "аутлет" и си изнесоха стоката от моловете в този нов аутлет в ж.к. Банишора и в другия им срещу Джъмбо на Ботевградско шосе и връзват двата края, евала за разумното решение и ползването на вратички. Мерките и цялото им нескопосано управление са поредния абсурд, който ни поднасят. Моловете могат да работят също с "намален капацитет" и да допускат определн брой хора едновременно. Елементарно е. Прав е Ицо Хазарта. По темата - открих една брутална песен. Елвира ми е супер интересен изпълнител с много недооценено творчество, чак ме е яд, че този страхотен глас не звучи 20 години вече... чисто вокално няма аналог в България. За жалост е хванала най-ш*бания период на прехода в кариерното си развитие, когато е трябвало да се доказва. Тая компилацийка Митко Пайнера я е издал. 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 15 часа , pacho каза: Моловете могат да работят също с "намален капацитет" и да допускат определн брой хора едновременно. Елементарно е. Прав е Ицо Хазарта. По принцип това би се случило много трудно, защото моловете имат по много входове и няма как да се следи човекопотока. Но философски погледнато, Хазарта е прав до някаква степен. Джъмбо също не са стоки от първа необходимост, но със сигурност бранша "търговия на дребно" е с много по-голяма заетост от заведенията, а и носи повече приходи на държавата. Яд ме е, че за една година музикалният бизнес просто изпадна в летаргия, а не се преориентира към стрийминг услугите като на запад. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 час , Blueberry каза: По принцип това би се случило много трудно, защото моловете имат по много входове и няма как да се следи човекопотока. Има как - оставят 1 или максимум 2 входа и готово. Не им се занимава. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 47 минути, asylum каза: Има как - оставят 1 или максимум 2 входа и готово. Не им се занимава. Точно! По време на карантината преди лятото в повечето молове пренасочваха хората само към един вход, на който имаше и охрана. Сега тотално ги е ударил мързелът, ама и вече работят повече неща по моловете, не като преди лятото. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Не очаквах толкова свежарско парче от нея. Грабна ме от първото слушане. И клипът е много добре заснет. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 23 минути, Fast каза: Не очаквах толкова свежарско парче от нея. Грабна ме от първото слушане. И клипът е много добре заснет. Нали премиерата е утре? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 минута, Vancho каза: Нали премиерата е утре? Имам си начини. Иначе песента би трябвало да се появи в 00:00 в българския Spotify. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 2 минути, Fast каза: Имам си начини. Фукльо 🙄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.