pacho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Аксиния имаше 2-3 яки песни, но си беше противна още от Стар Академи и не можа да се хареса много на хората. Мен за Ава ме е яд. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аксиния последно преди да замине участва във Вип Брадър през 2012-та. Изгониха я втора. https://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/aksiniia-be-izgonena-ot-vip-bradyr-5173031 Всъщност малко след като Аксиния спря да пее, някъде около 2012-2014 имаше сякаш доста раздвижване в поп музиката и се направиха доста хубави и хитови песни, например на Графа "Дим да ме няма" гърмеше от всяко радио почти в един период. И на мен ми липсва Ава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Топ хит. Още си я слушам. Това е една от малко bubblegum песни на български. Освен нея, май само Графа се е осмелявал да прави песни в този стил, и то не напълно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Кажете ми че помните тази песен. Абсолютно никой който познавам не се сеща за нея. Какво ли правят Ася и Лилана сега? Имаха много потенциал, помня че Лилана дори имаше няколко хита след LA. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз я помня, даже ми е любима. Лилана нали нещо сгафи, беше някаква шефка на фирмата, която направи ТОЛ системата в БГ, беше даже набутала и брат си и гръмна скандал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 час , pacho каза: Аз я помня, даже ми е любима. Лилана нали нещо сгафи, беше някаква шефка на фирмата, която направи ТОЛ системата в БГ, беше даже набутала и брат си и гръмна скандал. Това не го знаех. Даже и Ася била набутала в схемите. Именно Ася я била издала, за да не влезе в затвора. Като се разчетох за Ася явно е станала актриса и футболна съпруга. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Рут с много яка песен, утре и клип излиза. Много се засили, ама нещо не се забелязват песните й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 58 минути, pacho каза: Рут с много яка песен, утре и клип излиза. Много се засили, ама нещо не се забелязват песните й. Много неприятен характер показа през годините когато още я канеха в предавания и имаше интерес към нея. То все е имало изпълнители с лош характер на които им се прощава, но при нея положението е трагично. Това че мнозинството защити Гери Никол от Рут, когато самата Гери беше толкова мразена е показател колко нежелана е Рут. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Много силна песен. Можеше на Евровизия с нея, ама пак нямаше да ни оценят. Тук е моят дом, вяра и живот. Тук е моят зов, сила и възход Тук е моят свят, истинската любов. Тук е моят бряг, всеки устрем нов! Вековна гора - вълшебна е тя, с дъха си лекува душата. Вековна гора разказва една легенда за рая на Земята. Тук е моят храм, мир и светлина. Тук е моят блян за нашите деца. Тук е моят път, ценност и съдба. Тук е моят дълг, смелост за борба! Вековна гора - вълшебна е тя, с дъха си лекува душата. Вековна гора разказва една легенда за рая на Земята. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Помните ли Мария Игнатова като пробваше да пробие като певица? Тогава беше известна като Мари. Клипът е меко казано скандален, двама целуващи се уста в уста мъже в клип дори днес е доста скандално. 🤮 Че даже се виждат и шмъркащи кока. Но дори с това не успя да предизвика фурор. Значи като не ти е писано не става, но пък все пак стана известна личност, макар и в друга сфера. А никак не е зле гласът й, но не е и нещо особено. Но е готино парче като за онова време. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Лили Иванова е участвала в Съдбите като актриса? СКАНДАЛНО! Безлична и неприятна е Игнатката, освен тази песен е пълна скука. Как да й се получи?! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tommy Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 В началото на ноември летях в самолета до Атина с Михаела Филева. Хора, като я зърнах се влюбих! Направо ми се подкосиха краката. Невероятен чар има! 😘 С нея имаше и една натокана мацка с очила, явно се криеше от папараци. Не съм сигурен коя беше, но беше с по-леко (чалга) излъчване/обличане и имаше характерната брадичка на Славена Вътова. Имаше и някаква руса красива инфлуенсърка с двама мъже. Не знам дали и те бяха от антуража на Михаела. Мъжете с нея май звучаха като да са на другия бряг, единият по-пълен, другият с посивяла коса, но излъчване на модел или актьор. Добре облечени, но ме очуди, че летят с "Aegean" в обикновена класа. Бих очаквал да са с компания предлагаща първа класа. Като ги видиш как са облечени и как говорят очакваш даже частен самолет. Затова пък самата Михаела ми се стори земна и много чаровна. Нормално облечена. Не знам как изобщо се е заобиколила с уонабита и позьори, защото тя все пак има талант и не изглежда кухавелка, но нейна работа. Май покрай всеки талантлив се навъждат такива, но явно това се вижда само отстрани. А и понякога по-добре зле придружен от колкото сам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tommy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 (редактирано) Весели празници и само сбъднати мечти! 🙂 И тук ще помоля за по-паметливите ди ми каже как да разбера кои поп песни рулираха в родния радио, ТВ ефир и по заведенията през 2020-та и пролетта на 2022-ра? Има ли някъде класации по популярност или ротации? 2021 не ме интересува. Редактирано Декември 24 от Tommy Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 1 час, Tommy каза: Весели празници и само сбъднати мечти! 🙂 И тук ще помоля за по-паметливите ди ми каже как да разбера кои поп песни рулираха в родния радио, ТВ ефир и по заведенията през 2020-та и пролетта на 2022-ра? Има ли някъде класации по популярност или ротации? 2021 не ме интересува. Евентуално може да разгледаш топ класациите на Popnable. Но там не са по жанрове. Ще трябва да огледаш целия чарт, за да намериш каквото търсиш, тъй като доминира чалгата. Top 40 Music Charts from Bulgaria (01/01/2020 - 31/12/2020) | Popnable POPNABLE.COM Find charts from Bulgaria (01/01/2020 - 31/12/2020) - top 40 music charts released weekly, monthly or annually. Most popular music videos of the week. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Онези дни ти намекнах къде е най-добре да търсиш подобно инфо - сайта на ПРОФОН. Всяка седмица публикуват airplay чартове. Имат две класации, за БГ музика и цялостен топ 10 и са налични архиви от 2018 насам. Чарта на Spotify също е добър ресурс. Конкретно през 2019-20 още не се слушаше много чалга там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Имаше много потенциал в нея. Чудя се какво не се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Попаджиите избухват със звук и стил! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Какво прави форумната любимка Елвира сред тези пенсионерки.... голяма продукция, дори Пайнер не правят такава. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 час, pacho каза: Какво прави форумната любимка Елвира сред тези пенсионерки.... голяма продукция, дори Пайнер не правят такава. ТЕЛЕВИЗИОННА РЕАЛИЗАЦИЯ ИДЕЯ И СЦЕНАРИЙ: ЕВГЕНИ БОЯНОВ Toū Ha cU/\Buq be6e feH. a E/\Bupa caMo a3, mu u @DarkChild q 3HaeM. u Ha Capum Xagag e nq/\a neceHma, gemo u Kamu HanpaBu 😅 He/\uHa u mq B kiona @Andrew Cunanan. Tega mu KazapoBa 🤣 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 @asylum @pacho Перука Георгиева е всенародна льобимка. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Рушен имаше бопове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Нов хит! @Lelqtian @Blueberry 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Милата, още се главоблъска, но вече е фенка на чалгата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 13 часа , meleto каза: Милата, още се главоблъска, но вече е фенка на чалгата. тя по дифолт си е главоблъсната. Но визията на клошар, невлизал в баня последните 5 години, определено е нещо ново. Туй киче на главата ѝ определно би станало перфектна бърсалка за под. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Баба Яга пристига Горкото Жане Бе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.