Guest Kondomcho Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Кондомчо, не знам какви ми ги говориш, но се надявам да ми казваш, че ще имам интимна връзка с Гери. Твърде възможно, ако се запознаете. Само намери начин да й влезеш в обкръжението. Почни да й правиш графики като на чалга шафрантиите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Твърде възможно, ако се запознаете. Само намери начин да й влезеш в обркъжението. Почни да й правиш графики като на чалга шафрантиите. Като се видим ще ми запее "Ти ли си това, което търсех?" "Къде беше досега?" Кралица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Утре излиза английската версия на I'm The Queen - 20 ч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Утре излиза английската версия на I'm The Queen - 20 ч. Наййййй-после Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Много е яка песента. Дано стане голям хит извън БГ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Най-после Мария се сети да пусне нова песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Не ли брутална ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Гери отново мачка, качили са клипче на I'm the queen в страницата на Radio One Lebanon. Ще се прочуе още повече. А и е качила снимка, че скоро ще има нова песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Гери отново мачка, качили са клипче на I'm the queen в страницата на Radio One Lebanon. Ще се прочуе още повече. А и е качила снимка, че скоро ще има нова песен. Кралица! Отново ще разбие всичко живо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Скоро! Gery - Nikol - Love is in the... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Сръбска певица изкопира клипа на Гери-Никол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Сръбска певица изкопира клипа на Гери-Никол. Ужас...Те и нашите взаимстват от Рейхани, Бейонцета, но чак пък до такава степен, никога не са копирали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Gery-Nikol - Готина и луда, ПРЕМИЕРА - Вторник (06.12) , 20.00 часа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Gery-Nikol - Готина и луда, ПРЕМИЕРА - Вторник (06.12) , 20.00 часа! Нямам търпение! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Gery-Nikol - Готина и луда, ПРЕМИЕРА - Вторник (06.12) , 20.00 часа! Без Криско едва ли ще види ХИТ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 О, на втория си имен ден! Без Криско едва ли ще види ХИТ Вече видя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Gery-Nikol - Готина и луда, ПРЕМИЕРА - Вторник (06.12) , 20.00 часа! Ще мачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Вече видя. И пак ще види Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 този път няма да стане сигурен съм ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 този път няма да стане сигурен съм ! Да не си й направил черни магии? От тебе го очаквам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Да не си й направил черни магии? От тебе го очаквам! За греховете в земния си живот, тя ще плаща във вечността. -T.D.F. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Без Криско едва ли ще види ХИТЩе види четвърти МЕГАХИТ Заглавието не ме кефи, но песента съм сигурен, че ще е ТОП Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ще види четвърти МЕГАХИТ Заглавието не ме кефи, но песента съм сигурен, че ще е ТОП Звучи ми като: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Ще ги пръсне като откачена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.