petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Надявам се, че Гери ще ги смачка с хит. Да натрие пак носа на Бг Радио, Саня и сие, които се опитват да я спъват. Не ми е някаква любимка, но адски ме дразнят тези задкулисни игри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Тая Дара ми е супер противна,пък и в лице мяза на блъсната крава.Слава богу,че залезе след 2 песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тита - Фотошоп днес в 20 ч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тита - Фотошоп днес в 20 ч. Инфо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Инфо? Инстаграма на Адаманд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тита - Фотошоп днес в 20 ч. Започна се.. тази седмица Тита, другата Гери-Никола и Дара. Сега поне ще се види коя е Най Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Започна се.. тази седмица Тита, другата Гери-Никола и Дара. Сега поне ще се види коя е Най Е,то е ясно,че Гера е НАЙ,а след нея е Тита. Ако "Над закона" е силна колкото последната й няма да се изненадам да е първата песен стартирала с 1 милион за 24 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 На 5-ти юни, пускат 3-та песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Чакаме новата резачка на Тита, няма слабо при нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Е,то е ясно,че Гера е НАЙ,а след нея е Тита. Ако "Над закона" е силна колкото последната й няма да се изненадам да е първата песен стартирала с 1 милион за 24 часа. Криско стартира с 1 млн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Криско стартира с 1 млн.Нямаше 1млн. Бяха около 850К май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 2 минути до Фотошоп! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Очаквах повече от Тита.. дано ме зариби след няколко слушания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Очаквах повече от Тита.. дано ме зариби след няколко слушания. На мен също ми идва по-слаба от Антилопа,но вече я слушам за 3ти път и си зарибява. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 В клипът се е издокарала 1:1 с Гери, толкова много прилика между тях не е имало досега. Хубаво е, че се стреми да е като най-добрите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Защото я сравняваме с Антилопа, която още си е ненадмината. Остава ми любима на този етап Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 В клипът се е издокарала 1:1 с Гери, толкова много прилика между тях не е имало досега. Хубаво е, че се стреми да е като най-добрите Да,наистина.Особено там където се въргаля във водата 1:1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тита е много по-красива и секси от Гери, няма място за сравнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тита е много по-красива и секси от Гери, няма място за сравнение.На Гери и отива много повече да бъде секси, и си личи, че и идва отвътре. При Тита е просто, защото така прави колежката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Само дето ГН е като градински гном, а Тита е топ мацка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Колко гледания ще направи Тита за ден според вас? За по-малко от два часа вече има над 100к Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Очаквах повече от Тита.. дано ме зариби след няколко слушания. Ще те зариби. Гаранция. Просто имахме високи очаквания, а не е нещо впечатляващо. А и след Антилопата е нормално да ни идва слабичко. Но е яка песента. Гери обаче ще я изяде. Проектът й ще е на много по-високо ниво, сигурен съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Ще те зариби. Гаранция. Просто имахме високи очаквания, а не е нещо впечатляващо. А и след Антилопата е нормално да ни идва слабичко. Но е яка песента. Гери обаче ще я изяде. Проектът й ще е на много по-високо ниво, сигурен съм. Аз исках точно обратното, Тита да я смачка. Ще ми хареса, но ми трябва малко време явно. Антилопа ми хареса от първо слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Аз исках точно обратното, Тита да я смачка. Няма как, особено с проект като този. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Няма как, особено с проект като този. Е аз го исках преди да излезе.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.