Dominatora Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 2 години е направил пак самостоятелна песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Гери-Никол е била лебийка. ами то се личи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Гери-Никол е била лебийка. ами то се личи Как го прецени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Ако беше и цялото изпълнение на живо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Ако беше и цялото изпълнение на живо.. Нямаме нито един изпълнител, който да седи адекватно на сцена и да излъчва наистина това което парадира. Няма как да имат по 20-30 милиона на гледания, а на живо да са плейбек и бледо присъствие. Вариантите са два: или купуват гледания или липсата на концертна дейност у нас им се отразява и не знаят какво да правят. Да се учат поне от съседките ни, които нямат самочувствие на световни звезди, а на живо са като такива... Андреа и Галена си остават най-добрите в концертното представяне у нас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Не, мерси съм. Няма да се кланям на изпълнители от съседните държави. Особено пък на тея бездарници, където си ги постнал. Гери-Никол е чук. Перфектен артист-изпълнител. Очакваме ли хита на годината? #nadzakona Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Не, мерси съм. Няма да се кланям на изпълнители от съседните държави. Особено пък на тея бездарници, където си ги постнал. Гери-Никол е чук. Перфектен артист-изпълнител. Очакваме ли хита на годината? #nadzakona след Антилопа и Фотошоп не върви Герито Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 без Гери-Никол :mf_surrender: СРАМ ! http://gmn.bgradio.bg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 без Гери-Никол СРАМ ! http://gmn.bgradio.bg Направи ги на нищо на сторито си в инстаграм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Направи ги на нищо на сторито си в инстаграм оо да да много смях на Ивайло Колев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 а защо не пускат песните на Гери по Бг Радио Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Тита има още хляб да яде, не я сравнявайте с Елени и с Инна, те имат повече стаж. И в това трио, в което бяха в Х фактор, точно те двете бяха по-слабите певици от другото момиче с черната коса. Но явно са по-напористи и успаха да пробият, а и са яко комерс. При Гери-Никол играят много пари. Ако правеха бавни песни, като тези на Михаела М., нямаше никой да ги забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Тита има още хляб да яде, не я сравнявайте с Елени и с Инна, те имат повече стаж. И в това трио, в което бяха в Х фактор, точно те двете бяха по-слабите певици от другото момиче с черната коса. Но явно са по-напористи и успаха да пробият, а и са яко комерс. При Гери-Никол играят много пари. Ако правеха бавни песни, като тези на Михаела М., нямаше никой да ги забележи. При Гери нещата си ги движи сама, докато при Тита всичко е по модел на Криско - прави каквото и каже, пее каквото и каже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 И Тита, и Дара, и Гера са едни прехвалени селянки, по които децата примират, но това няма да продължи още дълго. Милите, малко са си повярвали. Дано вземат да пуснат и по-качествена продукция. Фотошопа ме зариби, но избягвам да я слушам, за да не се поддавам излишно на тая вълна. То е ясно, че това си е само за сезона. Предпочитам изпълнители като Михаела Филева и Любо Киров - две различни генерации, но предлагащи разнообразна и изпипана музика, със собствен почерк, с концерти, с пеене на живо. Ще си купя новите им албуми, защото заслужават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 И Тита, и Дара, и Гера са едни прехвалени селянки, по които децата примират, но това няма да продължи още дълго. Милите, малко са си повярвали. Дано вземат да пуснат и по-качествена продукция. Фотошопа ме зариби, но избягвам да я слушам, за да не се поддавам излишно на тая вълна. То е ясно, че това си е само за сезона. Предпочитам изпълнители като Михаела Филева и Любо Киров - две различни генерации, но предлагащи разнообразна и изпипана музика, със собствен почерк, с концерти, с пеене на живо. Ще си купя новите им албуми, защото заслужават. Михаела точно с еднотипните си денс бози, с еднакъв текст на всичките. Иначе баладите и са топ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 И Тита, и Дара, и Гера са едни прехвалени селянки, по които децата примират, но това няма да продължи още дълго. Милите, малко са си повярвали. Дано вземат да пуснат и по-качествена продукция. Фотошопа ме зариби, но избягвам да я слушам, за да не се поддавам излишно на тая вълна. То е ясно, че това си е само за сезона. Предпочитам изпълнители като Михаела Филева и Любо Киров - две различни генерации, но предлагащи разнообразна и изпипана музика, със собствен почерк, с концерти, с пеене на живо. Ще си купя новите им албуми, защото заслужават. И Тита, и Дара, и Гери са заслужили напълно успехите си. Осъществили са мечтите си с хъс, постоянство и много работа. Не забравяй, че и трите са минали през школата Х фактор. Не е като да са някви бездарници, на които славата им е сервирана на поднос. Престанете да хейтите с лека ръка всичко, което не ви кефи. И трите са топ и има защо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Михаела точно с еднотипните си денс бози, с еднакъв текст на всичките. Иначе баладите и са топ. Михаела е супер свеж образ - естествено красива, танцуваща, харизматична, лъчезарна. Прави уникални пърформанси в София лайв клуб. Не мога да я сравня с другите. Харесвам и Миша Маринова, но тя в някои песни много се напъва и буквално крещи - като "Листата падат". Но първите й парчета - "Стъпка напред", "Не ти ли стига" са уникални. Миналата година пък изкара лек комерс - "Един срещу друг", която не се забеляза, но пък е доста яка, даже е тип софт чалга. Работейки и с Люси като режисьор, те наподобяват някои чалга линии и сюжети. Според мен попа се сля с фолка, с рапа и всичко стана една голяма неразличима манжа. :ддд Но музикантските песни са се по-малко, от тая гледна точка харесвам повече двете Михаели, тъй като по-често предлагат нещо издържано от другите. И Тита, и Дара, и Гери са заслужили напълно успехите си. Осъществили са мечтите си с хъс, постоянство и много работа. Не забравяй, че и трите са минали през школата Х фактор. Не е като да са някви бездарници, на които славата им е сервирана на поднос. Престанете да хейтите с лека ръка всичко, което не ви кефи. И трите са топ и има защо. Може, просто на мен ми харесват повече друг тип неща от това боботене, а и си мисля, че като си на гребена на вълната, трябва измежду комерсите да пускаш и по-стойностна музика, защото тя е гарант за теб в бъдеще. Допадна ми например "Кво не чу", ама никой няма да се сети да си я пуска след години, както сега си пускаме парчета на Каризма, Дони, Антибиотика, Тони и др., които бяха супер авангардни за времето си. Знам, че са минали през формати, но на мен лично някои изпълнения на Гери в Капките изобщо не ми харесаха - чисто вокално издишаше на моменти. Дара беше пък една от най-слабите в нейния си сезон - при нея просто има шоу, харизма, специфична бленда. Не съм казал, че са бездарни. Просто не са Михаела Маринова и подобни на нея гласища. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Може, просто на мен ми харесват повече друг тип неща от това боботене, а и си мисля, че като си на гребена на вълната, трябва измежду комерсите да пускаш и по-стойностна музика, защото тя е гарант за теб в бъдеще. Допадна ми например "Кво не чу", ама никой няма да се сети да си я пуска след години, както сега си пускаме парчета на Каризма, Дони, Антибиотика, Тони и др., които бяха супер авангардни за времето си. Знам, че са минали през формати, но на мен лично някои изпълнения на Гери в Капките изобщо не ми харесаха - чисто вокално издишаше на моменти. Дара беше пък една от най-слабите в нейния си сезон - при нея просто има шоу, харизма, специфична бленда. Не съм казал, че са бездарни. Просто не са Михаела Маринова и подобни на нея гласища. Гери издишаше вокално на някои от изпълненията си в Капките, защото все пак имитираше други артисти, пеейки в неудобна за нея тоналност. Всеки глас има различни вокални възможности, а и тя не е длъжна да пее всичко. Я да чуем Глория как ще изпее Тина Търнър, Кристина Агилера или Гънс ен роузис...да не мислиш, че ще се справи по-добре от Гери? Дара пък в Х фактор пя доста разнообразни песни, в различни стилове и не се справи никак зле. Да, няма най-големият глас, но момичето си пее и има интересен тембър. Иначе съм съгласен, че за сравнение с Мишето Маринова и дума не може да става - чисто вокално. Михаела е звяр. Аз също я харесвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Новата песен на Дара - Все на мен 18:30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Новата песен на Дара - Все на мен 18:30 Гери-Никол ще ги сгази като товарен влак и двечките с Тита Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Новата песен на Дара - Все на мен 18:30 Залезе тая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Новата песен на Дара - Все на мен 18:30 Какво и става Въобще не очаквах, че ще пропадне толкова бързо, а имах надежди с първите и 2 песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Даро, с тази тъпня ли ще се бориш с Гери-Никол и Тита? Загубила е нюха си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Утре вечер в 20 ч. Гери-Никол ще ги къртиии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.