mitak_94 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Мп3 или от тубата? МП3, ако я имаш с хубаво качество, понеже на мен ми е с някво гадно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 МП3, ако я имаш с хубаво качество, понеже на мен ми е с някво гадно... мп3 заповядай. Ето и от тубата с хубаво качество от официалния й канал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 мп3 заповядай. Ето и от тубата с хубаво качество от официалния й канал. Това също е един от най-големите хитове на Драгана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=YxxQbi7XAmE Имаме нов клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolai Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=YxxQbi7XAmE Имаме нов клип. Вчера искаше клип на маце-то, ето ти го днеска, бързо ти се сбъдват желанията Пожелай си пак да дойде за концерт догодина Клипа бива, Драгана е много яка, харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Вчера искаше клип на маце-то, ето ти го днеска, бързо ти се сбъдват желанията Пожелай си пак да дойде за концерт догодина Клипа бива, Драгана е много яка, харесва ми Е тя беше казала, че предстои клип на Маче-то, но аз не знаех дали е заснет или тепърва ще се снима. Значи ако е снимала на морето тук, нещо друго ще е. А дано да е Немирно море! :1000 (29): Клипчето е ок, не е направено с идея да е нещо кой знае кво. Но е много джиджана. Ако заслабне малко и си смени гримьора, ще е егати мацката, нищо че е на 45. Тоя път е докарала стайлинг. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolai Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Слабаа не, така си е екстра Машала! Шансовете за клип на Немирно море с увеличават! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Малеее страшна е тая песен!Драгана е истинско Маце. Значи тук трябва да е снимала "Немирно море"!Йееееееееееееее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Малеее страшна е тая песен!Драгана е истинско Маце. Значи тук трябва да е снимала "Немирно море"!Йееееееееееееее Дам, милфче. Дали морското клипче е предизвикателно? :ДДД Мале шса напия от кеф! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Дам, милфче. Дали морското клипче е предизвикателно? :ДДД Мале шса напия от кеф! :1000 (29): Мале почти цял ден не съм я спирал Драгана и особено Luce moje.Сега заради клипа и Мацето ще ме зариби...Офффф уникална е Драгана беееееееееее, ВЕЛИКА!!!!!!!!!!! Как може от цял албум с 20 нови песни всички да са яки... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Мале почти цял ден не съм я спирал Драгана и особено Luce moje.Сега заради клипа и Мацето ще ме зариби...Офффф уникална е Драгана беееееееееее, ВЕЛИКА!!!!!!!!!!! Как може от цял албум с 20 нови песни всички да са яки... http://www.youtube.com/watch?v=_98SS9G8guM джотевесооо, джотевесооо Оспамихме темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 http://www.youtube.com/watch?v=_98SS9G8guM джотевесооо, джотевесооо Оспамихме темата. И тая е страхотна.Аз общо взето всеки път когато слушам дадена песен от тоя албум я преоткривам все повече и повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Билетите бяха напълно подходящи за българската публика - аз бях на 3 метра от сцената за 25 лева! E как така беше на 3 метра от сцената за 25 лева, а аз бях на 30 метра за 60 лева? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 E как така беше на 3 метра от сцената за 25 лева, а аз бях на 30 метра за 60 лева? Фен зоната отпред, където бяха правостоящи. И аз там исках, ама.... другия път.:1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Фен зоната отпред, където бяха правостоящи. И аз там исках, ама.... другия път.:1000 (29): А не, предпочитам да седя и да ставам на определени песни. Стар съм вече да крещя от първите редове. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.