Fast Публикувано на Март 6 Report Share Публикувано на Март 6 Отидете на https://maps.google.bg/ Напишете някакъв град или улица и плъзнете оранжевото човече до картата Ето как изглежда! P.S - Ако искате споделете как вашата улица изглежда Сори че постнах темата в грешния раздел! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Изглежда супер! Благодаря ти! Интересно е. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Нашата уличка пък толкова да е мизерна, че чак я няма!! :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Спомням си преди няколко години гледахме в google earth, но се виждаше плоско - радвам се, че вече и в БГ са правили снимки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Само да не са ви хванали в крачка. Иначе много хубаво, че вече и България има изглед на улиците. Обаче на места са снимали в началото на Март на кално време.. и не е много гот. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Всичко си видях аз, много е яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Пред моята къща е излязла точно една приятелка. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 При мен цялата махала са се събрали на седянка и гледат странно към колата ;ddd Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Мен пък са ме щтракнали в такава поза, че свят ми се зави като я видях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Мен пък са ме щтракнали в такава поза, че свят ми се зави като я видях. Каква поза? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.