Само_мене_нямаш Публикувано на Март 8 Report Share Публикувано на Март 8 Сериалът "Древните" е спин офф проект на сценаристите на "Дневниците на Вампира". Първи епизод ще се излъчи на 25 април и ако има рейтинг ще бъде продължен като отделна история за първите вампири, в отделен сериал, чието действие ще се развива в Ню Орлиънс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Интересно ,дано е по-добър от последните серии на дневниците,които са ужасни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Ще ги изцедят до писване тия образи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 противни са ми всичките "Древни" добре, че ще ги разкарат от "Дневниците" най-после! Може би ще изгледам първата серия, само заради Фийби Тонкин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ще ги изцедят до писване тия образи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Попринцип преди няколко месеца бих му дал шанс, но вече са ми втръснали ..така че ще пропусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 "Древните" е американски сериал, който започна тази есен. Представлява т.нар. "spin off" /сериал, който е свързан с друг въз основа на общи персонажи, сюжетни линии или места/ на хитовата поредица "Дневниците на вампира". Проследява живота на древните вампири: Клаус (Джоузеф Морган), Илайджа (Даниел Гилийс) и Ребека (Клеър Холт) - дава както информация за миналото им, така и какво се случва с тях в момента - когато са се завърнали в Ню Орлиънс, града, който те са построили, за да открият, че той е във властта на Марсел (Чарлс Майкъл Дейвид), вампир, който самият Клаус е превърнал и на когото е бил ментор. Марсел е намерил начин да потиска останалите свръхестествени същества - върколаците и вещиците - с помощта на магьосницата Давина (Даниел Кембъл), гневно и объркано шестнайсетгодишно момиче. Търсещи начин да се оттърват от тиранина Марсел, вещиците примамват Клаус в града чрез бременната от него Хейли (Фийби Тонкин), надявайки се той да разреши проблема им. Виждайки как Марсел има всичко, което Клаус някога е мечтал да има, той иска отново да стане крал на града. "Всеки крал се нуждае от наследник", казва Клаус, приемайки детето си и решен да спечели тази битка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Бозааааааааааааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Много як сериал, много добре направен, много интересен. В момента ми е най-вълнуващо и приятно да гледам него. Нямам търпение да видя как ще се развият нещата по-нататък! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 На мен изобщо не ми хареса този сериал, а имах огромни очаквания. Не мисля да го гледам засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не ме радва.Нищо интересно и заинтригуващо не съм видял в излезлите до този момент серии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Много як сериал, много добре направен, много интересен. В момента ми е най-вълнуващо и приятно да гледам него. Нямам търпение да видя как ще се развият нещата по-нататък! И на мен ми харесва..много хубав сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Изгледах първите две серии и бих казал, че сереалът започва много обещаващо. Динамиката е страхотна, много по-различно от "ред сълзи, ред сополи" като TVD и определено има съвсем друга нотка. Историите за развиване са много на брой и нямам търпение да видя как ще продължи. Ако преди година ми бяха казали, че противняка Клаус ще си има собствен сериал, т.е. ще се махне от TVD и аз накрая ще гледам неговия сериал, а не оригиналния, щях да му се изсмея в лицето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не може да сравнявате сериал, на който в момента се излъчва пети сезон и един чисто нов сериал. Още не са се замотали сценаристите на 'Древните". След 5 години (ако се задържи толкова), ще си говорим пак кой е по-добрият сериал, сега е рано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Е, то до един момент "Дневниците на вампира" беше супер як сериал - ако не се лъжа, 7-ми епизод на втори сезон, когато победиха Катрин и я затвориха в оная пещера. Това щеше да е перфектен завършек, обаче те го направиха край само на първата сюжетна линия. След това стана ясно за Древните и плана на Клаус - тази история пък завърши, макар и по не толкова интересен начин, в края на трети сезон. След това вече измислиха друг сюжет и то се размиха нещата. Засега Древните върви много добре. Много харесвам актьорите и персонажите, много интересни герои има! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Хайде де, не го ли гледате? Сега и Марсел, и Клаус са с открити карти. Интересно ми е какво ще стане занапред и ако Марсел помоли Давина да му съдейства срещу Клаус, предвид че има доверието на Илайджа, тя какво ли ще направи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Бозааааааааааааааа Да бе! Загледах го сериала, на 5-ти епизод съм и мога да кажа, че е супер интересно, но наистина се наложи да положа усилия да го продължа след първи епизод, който ми се видя доста безинтересен. Засега няма никакви любовни драми в сериала което ме радва, но и още не може да ми се открои персонаж, на когото да симпатизирам и заради който да гледам сериала. Все пак най-много засега ми допадат Дaвина и Ребека. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Да бе! Загледах го сериала, на 5-ти епизод съм и мога да кажа, че е супер интересно, но наистина се наложи да положа усилия да го продължа след първи епизод, който ми се видя доста безинтересен. Засега няма никакви любовни драми в сериала което ме радва, но и още не може да ми се открои персонаж, на когото да симпатизирам и заради който да гледам сериала. Все пак най-много засега ми допадат Дaвина и Ребека. Гледай, гледай натам става все по-интересно . На мен доста ми допада Ками в цялата тази картинка с вампири, вещици, върколаци .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Интересен първи сезон, даже ще ми липсва и чакам с нетърпение новия. Винаги съм харесвала Клаус и Илайджа и сега съм доволна, че има сериал, който е за тях и се набляга точно на това. Дори започнах да харесвам и Ребека. Последния епизод е трогателен. Колкото проблеми да има едно семейство, когато имаш най-голяма нужда точно близките ти са тези на които може да се довериш. Клаус и Ребека го доказаха. Като цяло показват образа на Клаус е в друга светлина, не му е чужда болката, обичта и нищо човешко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Това е сериала! 11 епизод беше удивителен, личи си, че влагат много в този проект и определено им се получава. Саундтрака беше страхотен, а сцените с Давина повече от трогателни, направо се просълзих, много тъжно беше. Нямам търпение да продължа да гледам тази вечер!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Дийн, финалът на сезона е страхотен. Няма да ти издавам друго, но е много трогателен и дава заявка вторият сезон също да е много добър. пс: Аз си поплачках даже накрая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Дийн, финалът на сезона е страхотен. Няма да ти издавам друго, но е много трогателен и дава заявка вторият сезон също да е много добър. пс: Аз си поплачках даже накрая. Потвърдено е, че 2 сезон ще има. Та то нямаше как друго яче. Втори сезон ще е мазало! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Определено мога да кажа, че това е един от най-завладяващите сериали някога, макар и развитието на някои ситуации да не ми допадна особено, но това вече си допира до лични пристрастия. Погребението на Киарън в 20-ти епизод в комбинация с тази песен беше една от най-страхотните сцени, които съм гледал. Имам още само 2 епизода от сезона Много ме кефи когато в сериала споменат някои герои от The vampire diaries, някак си имам чувството, че са свързани двата сериала P.S - Все пак според мен коментарите, които твърдят, че "The originals" е много по-добър от "The vampire diaries" са породени от това, че феновете са разочаровани от последните епизоди на втория, но ако си спомним какъв беше сериала до 3-ти сезон с нищо не отстъпва на този. ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 :cry2: Този финал ме съсипа! Отдавна не ми се беше случвало на сериал да ми текат сълзите през почти целия епизод, нямам думи. Актьорите надминаха себе си, толкова автентично показват емоциите на героите си, че няма как да останеш безразличен към случващото се на екрана. От 5-ти сезон на "Свръхестествено" и края "Отчаяни съпруги" насам не си спомням да съм гледал по-зрелищен и емоционален финал на сериал.. С най-голямо нетърпение очаквам втори сезон, аз съм сигурен, че през лятото ще се съберат още стотици хиляди фенове по света, които тепърва ще гледат първи сезон и есента това ще е най-гледания сериал. Божее, Хейли и Клаус как плакаха.. :cry2: И накрая когато Ребека попита как се казва детето и Клаус през сълзи каза "Хоуп" ... :cry2: Чак сега като пиша ми се насълзяват очите.. майко, майко, нямам думи, най-добрия сериал!!! P.S - Жалко е, че Ребека я отстраняват по такъв начин от сериала, тя е страхотен персонаж и има много какво да покаже... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Защо да я отстраняват? Убедена съм, че ще я дават в новия сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.