Stela Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Хубав старт на новия сезон. Ще бъде интересно определено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ребека не е прекратила участието си окончателно, просто Клеър Холт иска да прекара известно време със семейството си в Австралия, защото отдавна не се е прибирала. Разбираемо е, но каза, че пак ще видим Ребека. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ребека не е прекратила участието си окончателно, просто Клеър Холт иска да прекара известно време със семейството си в Австралия, защото отдавна не се е прибирала. Разбираемо е, но каза, че пак ще видим Ребека. Оо, бахти кефа. Значи ще видим цялото семейство! Засега сериалът върви много добре, персонажите са много интересни и ми става много уютно, докато го гледам, направо се пренасям в New Orleans. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Оо, бахти кефа. Значи ще видим цялото семейство! Засега сериалът върви много добре, персонажите са много интересни и ми става много уютно, докато го гледам, направо се пренасям в New Orleans. Навремето по БНТ даваха един сериал- The Big Easy, в който действието се развиваше в Ню Орлийнс и оттогава ми хареса градът и всяко нещо свързано с него и с Юга има шанс да ме зариби. А и за самия сериал е добре, че са на такова мистично място, действа на атмосферата- ето и новия сезон на AHS е сниман там неслучайно. (btw, мразя думата зариби) :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Този Илайджа е толкова як... Има нещо много силно и благородно в характера му. Навремето се е отдалечил от Марсел, заради брат си, а сега явно ще направи същото с Хейли. Давина ме дразни нещо. Клаус и Илайджа ще намерят начин да се справят с Майкъл и майка си. Може да им помогне брат им, който явно ще му писне от диктаторския натиск на майка им. Има какво да се развива, ще видим. На мен ми става доста интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Сериала избруталява все повече и повече! Определено е в пъти по-интересен от Дневниците (но все пак те са на 6-ти сезон) . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Сезона беше много добър, страхотен финал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Гледате ли новия сезон? Започна доста обещаващо .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Никой ли не остана да гледа сериала? Аз сега си изгледах 2-ри сезон наведнъж и останах възхитен, отново. Имам чувството, че още от първия епизод на сериала се знае точно какво ще се случва и какъв ще бъде финала, много свързани и подредени са нещата. Ребека ми е любимка, дали в тялото на негърката или в тялото на русокоската, просто супер много ме кефи, но доколкото знам в 3-ти сезон пак няма да я има много, много... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Чета, че рейтингите в 3-ти сезон са паднали драстично, чудя се дали изобщо ще го подновят за 4-ти.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Рейтингите наистина са много зле, но въпреки това сериалът вече е подновен за четвърти сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Следите ли го? Аз в момента съм на края на сеозн 3, останаха ми 2 епизода Много ми харесва този сезон, отново има интрига и напрежение. Стана ми страшно гадно за Ками .... Не тряваше да умира, не е справедливо. Път и тъкмо Клаус се влюби и му я отнеха. Много яка двойка бяха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 И аз го следя. Странно, че новият сезон го дават да започва Януари.... Много беше гадно това с Ками. Много ги харесвам с Клаус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 И аз го следя. Странно, че новият сезон го дават да започва Януари.... Много беше гадно това с Ками. Много ги харесвам с Клаус. И аз ги харесвам, страхотна двойка са! Дано намерят начин да я върнат, все пак знаем че в този тип сериали всичко е възможно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Гледате ли новия сезон? Жесток е .... Сцените с Клаус и Камил са много силни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.