Guest Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Въпросът е кой го намери там в килията. Е да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Какъв финал само на 2 сезон! Продават къщата от сериала за € 3 300 000 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 http://www.btv.bg/seriali/familiata/videos...t_21_chasa.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 http://www.btv.bg/seriali/familiata/videos...t_21_chasa.html А, въй, и аю като съм на работа. Дано се качва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Четвърти сезон. Готови ли сме? Днес 21:30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Четвърти сезон. Готови ли сме? Днес 21:30 Аз го гледах вече днешния епизод. Много беше интересен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Трети сезон е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Офф мега скандалност!!! Много е интересно, как само по веднъж седмично при това един час ше го дават бе ??!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Къде мога да си изтегля първи сезон? В Замунда го няма,пък ми се догледа този сериал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Къде мога да си изтегля първи сезон? В Замунда го няма,пък ми се догледа този сериал За съжаление освен вайо, друга опция май няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 За съжаление освен вайо, друга опция май няма. Ех жалко,четох че много го хвалите и реших да го погледна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Малеее страшен сериал,много ми харесва.Започнах да го гледам днес и още от 1 епизод ме грабна,надявам се да наваксам скоро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Все по-интересен става сериала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Малеее страшен сериал,много ми харесва.Започнах да го гледам днес и още от 1 епизод ме грабна,надявам се да наваксам скоро Откъде го гледаш ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Може ли да се гледа от някъде? Никъде няма качени епизодите .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Егати финала ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Не ми хареса финала. Доста ''недовършен'' ми дойде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Това освен финал на сезона е и финал на сериала като цяло , нали? Все едно са го скалъпили за 2 дена ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Жесток финал! Дълго ще го помня този филм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Малко претупаха финала останаха много неясни неща например: 1. Какво стана с героите на Лидия, Диана и Георги, нищо повече не дадоха за тях арестувани ли са и те или са избягали? Всички са от фамилията, Георги блъсна човек.. изобщо какво стана с тях? 2. С какво Фотев "държеше" фамилията и защо не отмъстили след смъртта на Сашо? 3. Защо Лора не се връща за другото си дете след като арестуват баща й и мъжът й? И как така малкия се оказа начело на всичко... Ако изключим тези неща финалът беше добър и неочакван! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Определено доста въпроси останаха след финала, но така може би е по-интересно. Филмът си беше мистерия и не е нужно всичко да с разкрива точно и ясно. Радвам се, че го приключиха точно сега, когато беше все още в пиковия си момент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.