SinFronteras Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Всичко е правено по калъп: песента прилича на 5 други на същия автор; клипът - копие на P!nk - "Try". Не ми харесва проектът. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 По принцип харесвам Сончето, но въобще не ми харесва. Ако се абстрахирам от факта, че тая песен вече сме я слушали 1000 пъти (и музиката и текстът са сглобени от една камара други), изпълнението не ми харесва, няма заряд, а клипът все едно аз съм го правила - много аматьорско ми изглежда, пък и тя е адски скована... Тия треторазрядните трябва да спрат да ходят при Оцко уж с надеждата да нацелят хит - та той на Емилия след Моята половина и пробутва преработени стари песни, какво остава за Хоанг, Пламена, Соня и прочие... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Копие !!!!!!! Няма ли да измислят нещо ново.Тези песни съм ги слушал 1000 пъти вече,как да ме заинтригуват ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 На мен ми харесва .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Не ме кефи , щото прилича на песента на Пламена , а тя ми е любима .. Прекалено е изтъркан и Оцко вече .. едно и също .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Ясно е просто, че прилича на Когато ме разплачеш, което не е минус! На мен ми прилича и на Просто замълчи на Ивена, например. Оцко е просто страхотен, слабо - няма! Текстът също е готин, имам чувството, че текстописците, специално Мариета и Росен пишат страхотни текстове за песни на Оцко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Оцко е най-гадният,изтъркан и пропаднал композитор в момента,за нищо не става! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Хубава е,а след 2-ро слушане е прекрасна.Много зарибява!Браво на Соня! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Пак си пиииил, пак си "мииил" .. :1000 (29): Песента има просто ОТЛИЧНИ коментари и оценки в Сигнал, и са доста! А съм много учуден, дано стане хит! :1000 (30): Оцко е най-гадният,изтъркан и пропаднал композитор в момента,за нищо не става! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Много повтаряне, преповтаряне ..изтърка се отдавна Оцко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 песента си е много яка, не съм я спрял....пък и спрете да хленчите че приличала на тази и онази - знаете как работят всички композитори и че са им много идентични продуктите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 най-добрите Оцкови песни са "ПО-страшно", "След раздялата" и "Докрай", т.е. песните в които се опитва да експериментира и да прави по-различни неща от обичайните за него. Сега след като може да се "подписва" със собственото си име явно му е отпуснал края и държи повече на количеството от колкото на качеството... верно всеки автор си има свой собствен стил, но това неговото си откровенно копиране Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Много пъти сме я слушали песента, но донякъде я разбирам и Соня, че и Оцко. Каквото и да си приказваме тук, в дискотеката тези песни заедно с бруталните кючеци са най-вървежни. За да те въртят, което целят повечето, ти е нужно просто една такава изтъркана мелодия и малко текст и си готов. И Азис не се е спрял с еднаквите си простотии, но в момента по-голям хит от "Евала" няма, какво като е 10-тото продължение. Миналата седмица ми се случи да ходя на 2 рождени дни, ами сигурно я чух нея около 20 пъти. Просто много на зле отиват нещата, аз лично се ориентирах вече към съвсем друга музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Само аз ли смятам, че песента не е нищо особено? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Соня не разбра ли, че в дискотеките няма да влезе?Пък ако ще не с Оцко, а с Кости да направи песен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Соня не разбра ли, че в дискотеките няма да влезе?Пък ако ще не с Оцко, а с Кости да направи песен... С тая песен нищо чудно и да влезе, гледанията във ви бокса са доста, има интерес към песента, което доста ме изненадва. Дано да успее, от колко години се опитва да изкара хит.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
TaLiSmAnChO Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Соня не разбра ли, че в дискотеките няма да влезе?Пък ако ще не с Оцко, а с Кости да направи песен... Е, ще видим Който се смее последен нали знаеш..Такива бози пускат в дискотеките, тази песен поне заслужава, а и хората я харесват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Тая песен не виждам как би подминала дискотеките Голяма лудница е, точно за там е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Е, ще видим Който се смее последен нали знаеш..Такива бози пускат в дискотеките, тази песен поне заслужава, а и хората я харесват Ама няма какво да гледаме, бе злато!Тя и за "Първа на дансинга" обясняваше в Сигнал как била хит и я пускали, но аз така и не я чух някъде, освен по Планета.Бози се пускат, ама на големи имена, които диджеите като видят няма как да подминат.А само като прочетат Соня Немска и дилейт! Изпята песен е, изтърва си шанса за кариера, а не е като Пайнера да не й даде шанс в началото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
TaLiSmAnChO Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ама няма какво да гледаме, бе злато!Тя и за "Първа на дансинга" обясняваше в Сигнал как била хит и я пускали, но аз така и не я чух някъде, освен по Планета.Бози се пускат, ама на големи имена, които диджеите като видят няма как да подминат.А само като прочетат Соня Немска и дилейт! Изпята песен е, изтърва си шанса за кариера, а не е като Пайнера да не й даде шанс в началото. Ох, като ви чета коментарите половината тук сте завършени продуценти и мега разбирачи ще каже човек, че вие въртите музалния бизнес хаха Ти ня я слушай тя какво е казала кое ще е хит кое не, те хората го определят това...Кондьо и Джордан са най-големите имена нали, за това ги пусках хаха важна е песента, тя прави името...ЗЛАТО :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ох, като ви чета коментарите половината тук сте завършени продуценти и мега разбирачи ще каже човек, че вие въртите музалния бизнес хаха Ти ня я слушай тя какво е казала кое ще е хит кое не, те хората го определят това...Кондьо и Джордан са най-големите имена нали, за това ги пусках хаха важна е песента, тя прави името...ЗЛАТО :1000 (10): Че сравнени със Соня Немска, Джордан и Кондьо са си истинска класика в жанра.Иначе, Сончита има шанс, ако направи дует и тя с Емануела, може и някой да я чуе и нея.Пак ви казвам, не се надявайте, това ще си остане само за вас и Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
TaLiSmAnChO Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Че сравнени със Соня Немска, Джордан и Кондьо са си истинска класика в жанра.Иначе, Сончита има шанс, ако направи дует и тя с Емануела, може и някой да я чуе и нея.Пак ви казвам, не се надявайте, това ще си остане само за вас и Планета. Като гледам Емануела е цъфнала и вързала, както и Джордан... снима едно прасе 3 години вече , евала много креативни са тези големи звезди....ок, продуценте слушаме и изпълняваме хаха много време не бях влизал да чета по форумите и нивото и коментарите не са се променили, продуценти и критици номер едно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Като гледам Емануела е цъфнала и вързала, както и Джордан... снима едно прасе 3 години вече , евала много креативни са тези големи звезди....ок, продуценте слушаме и изпълняваме хаха много време не бях влизал да чета по форумите и нивото и коментарите не са се променили, продуценти и критици номер едно Не виждам причина да го приемаш толкова лично! Емануела е голяма звезда към настоящия момент, а и няма песен, която да не е тръгнала и гръмнала в заведенията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
TaLiSmAnChO Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Не виждам причина да го приемаш толкова лично! Емануела е голяма звезда към настоящия момент, а и няма песен, която да не е тръгнала и гръмнала в заведенията. Не бих казал, че е голяма звезда, напротив, но не ми се спори. Иначе и аз не виждам причина ти да злобееш , няма да те цитирам, кажи си мнението няма лошо ама вече да казваш кой да се надява и кой е излишно още повече, че никой не се влиае от постовете ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Янева, аз Таралежът не съм я чувала другаде, освен у нас Иначе съм съгласна, че Емануела сред големите имена в чалгата По темата: Tази песен няма заряд, някак си не ме кара да си избухна, както някои други песни на Оцко, като например Загасете светлините Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари