pf_remix Публикувано на Юни 24 Report Share Публикувано на Юни 24 Може ли да направите така че в тема потребителите от групите с най-нисък статус или определен брой постове да пишат по 1 мнение в тема щото като се почнат философските изказвания и става мазало скандали и изпълнения... мисля че би било ефикасно... а тея който се покачване на статуса да се премахва тази забрана.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest rews Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 донякъде има логика,ама най-ще е добре да има строги санкции. шамари да раздават шефовете :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Не мисля, че мога да огранича правата за постване в една тема, моа да ги огранича на ден или чрез флууд контрол, но не е ефикасно, поверено е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Не мисля, че мога да огранича правата за постване в една тема, моа да ги огранича на ден или чрез флууд контрол, но не е ефикасно, поверено е Момо, мисля че с увеличаването на уорна, може да му се увеличи и флуид контрола на доказан дразнител.Има си тема за попфолк скандали, но някои обръщат всяка тема на такава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Флууд контрола е по групи, като реално флууд контрол имат само Мембърс, другите имат 30 секунди, което е незабележимо. Вариянт е да направя група Спамер, да речем, която да е с флууд контрол, но за сега не виждам смисъл в подобна драстична мярка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Флууд контрола е по групи, като реално флууд контрол имат само Мембърс, другите имат 30 секунди, което е незабележимо. Вариянт е да направя група Спамер, да речем, която да е с флууд контрол, но за сега не виждам смисъл в подобна драстична мярка Аз пък виждам, смисъла, така ще се научат, да не драскат в всяка тема където им падне и да се правят на дръж ми шапката, подкрепям pf_remix и Илийката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 абе аз накрая ще раздавам шамари-както каза rews . Има хора на които най-човешки им обесняваш,че не се толелира флууденето и спама във всяка тема,а те-все едно си им казал върви и оплескай навсякъде що видиш тема ! аз за сега мисля че с вдигането на уорна е достатъчно,само ако има вариант след определен процент уорн,някак си автоматично да се спират правата за писане-да кажем за 2 дена ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 абе аз накрая ще раздавам шамари-както каза rews . Има хора на които най-човешки им обесняваш,че не се толелира флууденето и спама във всяка тема,а те-все едно си им казал върви и оплескай навсякъде що видиш тема ! аз за сега мисля че с вдигането на уорна е достатъчно,само ако има вариант след определен процент уорн,някак си автоматично да се спират правата за писане-да кажем за 2 дена ? Да и това е добро предложение, Ама дали ще стане Автоматично, това Момо утре ще каже, като види написаното от теб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.