1ooqN Публикувано на Юни 24 Report Share Публикувано на Юни 24 има ли фенове,............Тая седмица е Уимбълдън,Пиронкова отпадна днес и то доста неприлично,сигурен съм че на Уимбълдън Надал няма как да бие Федерер....залагания и коментари.... ако има кой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Надал е добър на клей ... доказа го и тая година като спечели Ролан Гарос ... яд ме е само,че не можах да проследя целия турнир ,защото от всички най-много обичам тия на червени кортове.За Уимбълдън май Федерер е фаворит ... и дано той спечели де,или вобще някой който не се казва Надал :1000 (29): Новак Джокович също може да направи нещо Иначе жените са ми много по-интересни.Искам да видя двете сръбкини Ана Иванович и Йелена Янкович какво ще направят ... те двете са ми слабост Може би Мария Шарапова ще стигне доста напред,но не знам ... скоро не съм гледал тенис и не знам коя как и къде върви. Пък и след отказването на Жустин Енен и Мери Пиърс интереса ми към тениса малко се скапа ... Но е хубаво,че си се сетил да направиш тая тема ... Браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Джоко отпадна,да го еба ,мамка му направо за наш го имам като е сърбин..........Федерер трябва да бие иначе го оставям и ставам фен на Родик п.п. полуфинала на Джоко и Хадал и финала с Роджър на Ролана бяха уникални....на мача с Нова бутнах корниза от яд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
miro_fen Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 И Марияяяяя ЗагуБииии.Ще припаднаааа,дано бързо го забрави. Много Якаа тема.Евала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 п.п. днеска цял ден бях по вън някой да даде днешните резултати,че с гугъла не се разбирам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 (редактирано) Тези са приключилите от днес ... http://livescore.eurofootball.bg/index.php?sid=2 Редактирано Юни 26 от balistic_007 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Анди Родик е отпаднал Надал продължава,Винъс и Янкович също ... Даниелчето Хантухова и нея са я издухали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 дейба ейба Родика маицата му-уимбълдана винаги му е бил силен,Надал пак е мачкал-говедо,най се дразня че ми е набор ,а къде съм аз къде е той :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 дейба ейба Родика маицата му-уимбълдана винаги му е бил силен,Надал пак е мачкал-говедо,най се дразня че ми е набор ,а къде съм аз къде е той :1000 (29): Е друже ... кой както се уреди :1000 (29): Са тряя да поразгледам Пати Шнидер кво е направила ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Е друже ... кой както се уреди :1000 (29): Са тряя да поразгледам Пати Шнидер кво е направила ... гледа ли му финала в хамбург с/у Федерер тва на Надал беше чиста симулация,и Роджъра веднага поддаде Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 гледа ли му финала в хамбург с/у Федерер тва на Надал беше чиста симулация,и Роджъра веднага поддаде Не съм го гледал ... сега само следя новините кой,какво и къде бие... Нямам никакво време да гледам мачовете,но сега лятото ще си наваксам :1000 (29): А какво е симулирал Надал ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 в началото Федерер го размазваше и изведнъж на почивката Надал се сети че го боли крака и половин час агонезираше,после ест.се обърна играта на Федерер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 в началото Федерер го размазваше и изведнъж на почивката Надал се сети че го боли крака и половин час агонезираше,после ест.се обърна играта на Федерер Май не се изненадвам ... миналата или по-миналата година някой на Ролан Гарос нали след мача си призна,че си е взел мед. почивка за да поотдъхне малко ... Не съм сигурен ,но май беше Ришар Гаске ... То тва редовно си го правят :1000 (29): Мартина Хингис ... кво се случва с нея ? Да не се отказала и тя ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 ееееееее тя милата изобщо не е това което беше-симпатична ми е,ама не и трябваше да се връща Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 ееееееее тя милата изобщо не е това което беше-симпатична ми е,ама не и трябваше да се връща И аз така викам ... Преди поне си замина като голяма ... Сега някак не можа да се наложи пред тия новите .Но пък се радвам,че я видях на корта де ... тя като е напуснала предния път не съм знаел кво е тенис :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 И аз така викам ... Преди поне си замина като голяма ... Сега някак не можа да се наложи пред тия новите .Но пък се радвам,че я видях на корта де ... тя като е напуснала предния път не съм знаел кво е тенис :1000 (29): аз сим ислих че бадминтона е тенис и се чудих шо не играят с перца иначе като малък го гледах,ама изобщо не го разбирах,ама пак ми беше интересен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Аз тенис гледам отскоро ... годината преди това прословуто участие на Сесил на Ролан Гарос ... Иначе до миналта година не бях съвсем сигурен на кое му се вика бадминтон ... Все го бърках със скуоша :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Мача на Анчич и Ферер тая вечер беше върха и Анчич се завръна.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
armik Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 шшш пичове Рафа е луд няма друг такъв тенисист толкова надъхан троши ги наред и много скоро Федерер ще падне надолу в ранглистата а, това че в Хамбург Надал е симулирал са чисти измишлиотини аз Рафа го наблюдавам от както е тенисист никога не прави нещо ако наистина няма нужда от това аз лично съм за Рафа на тоя Уимбълдън така че Vamos Rafa Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 ликувай народе-българин на финал на Уимбълдън Григор Димитров е на финала при юношите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 ликувай народе-българин на финал на Уимбълдън Григор Димитров е на финала при юношите И аз бях чул нещо,но не бях сигурен ... Браво на момчето.Кога му е мача? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юли 5 Author Report Share Публикувано Юли 5 http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=269083 а на финала при мъжете-обичайните.......... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 ypa,ура ура..........България шампион Григор Димитров е шампиона при юношите на най-големия турнир по тенис на планетата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Нямам думи просто ... Браво на момчето !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 БРАВО БРАВО! Гледах малко интервю с него и изглежда здраво стъпил на земята,дано има още такива успехи и при мъжете :0 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.