Jump to content

"Висящо кафе"

Препоръчани коментари

224720_278874472244415_865303564_n.jpg

Facebook страница

Какво е мнението ви за инициативата с "висящите" продукти? Бихте ли платили такъв? Смятате ли, че такава инициатива има бъдеще в България?

П.П. Ако темата не е за тук, моля преместете я.

Сподели в други сайтове

Много ми харесва инициативата. Надявам се да не бъде опорочена и поне в повечето случаи "висящите" неща наистина стигат до нуждаещите се, а не продавачите да се облагодетелстват. Бих платил "висящ" продукт.

Сподели в други сайтове

Аз съм скептично настроен. Изобщо не ми е ясно как продавачите ще разпознаят наистина някой човек в нужда!

Предпочитам ако правя нещо подобно, направо да купя продукта и да го дам на човек.

Сподели в други сайтове

Много благородно. Колкото до другото - човекът сам влиза и пита дали има висящ продукт, стига да знае, че в съответното заведение се предлага такъв. Има списък, но не всички места са регистрирани, а и е малко съмнително наистина, защото ако шефовете не са спуснали такова нареждане и не се мяркат, може да се злоупотреби. Не мога да разбера идеята дали е отнесена към бедните, или просто да почерпиш непознат, всеки може да се възползва така. Но добрите дела трябва да се адмирират, браво.

Редактирано от adorable
Сподели в други сайтове

Мнението ми за висящото кафе и висящия хляб е, че това е една голяма глупост. Поредната машинация да си пълнят гушите някои хора. Ще платя аз кафе или хляб без да знам кога и до кого ще стигне и дали изобщо някой ще го получи. Българския тарикат ще го продаде пак и пак, за да си припечели доволно. Аман от такива въздухарски инициативи, особено в положение като сегашното.
Сподели в други сайтове

Безсмислена идея, целяща популярност и издигане йерархично на лица и с цел манипулация на хората, пълна простотия, гледах ги по БТВ в тази сутринта вчера 28 март 2013 година, тази е журналистка, която го е създала, а и преди дни също даваха интервю .

Опит за иновация в социалното общуване и контрол кой има парички и кой не, а не толкова до бедните, ако им е до бедните, то самите кафенета, ресторанти и т.н. ще предлагат безплатно, а не да чакат пак на гърба на хората, този който има повече с нищо не е длъжен да оставя пари за някой си сульо и пульо .

Сподели в други сайтове

Мнението ми за висящото кафе и висящия хляб е, че това е една голяма глупост. Поредната машинация да си пълнят гушите някои хора. Ще платя аз кафе или хляб без да знам кога и до кого ще стигне и дали изобщо някой ще го получи. Българския тарикат ще го продаде пак и пак, за да си припечели доволно. Аман от такива въздухарски инициативи, особено в положение като сегашното.

Абсолютно съм съгласен!

Сподели в други сайтове

Офф аз се чудех кво е тва "Висящо кафе".Днеска на курса по Журналистика като си четохме есетата и едно момиче беше писало за някви висящи кафета, а аз нищо не разбрах и почнах да се чудя кво значи "висящо кафе"...1000%20(29).gif

Иначе не мисля, че в България сме за такива инициативи, като знам какво мръсно племе сме.

Сподели в други сайтове

В развити държави,където хората не мислят толкова за парите и не са алчи би имало успех ! В България ме съмнява.Хубаво е като идея,но все още не сме готови за такива добрини.Аз примерно бих купил една закусна и да я дам на човек,не ей така да си остане,never !

Подкрепям! Въпреки че повечето хора в България, които просят, не търсят пари за храна, а за цигари и алкохол. Чувала съм случай, когато са купили някаква закуска на просяк, а той после я хвърлил в кошчето. Разбира се не всички са такива, но няма как да знаеш кой е искрен, затова на такива не давам пари и не купувам нищо.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

А самите бедни хора, които нямат пари дори (!) за кафе, откъде ще научат за тази инициатива?

От кабелната по плазмения си телевизор, от радиото си, от вестниците, за които със сигурност намират пари въпреки че имат нужда от "висящ хляб", от смартфона си, откъде?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...