PEpsityYy Публикувано на Март 28 Report Share Публикувано на Март 28 Разказва се за една жена - Хулиана, която е грозноватичка, но с големи познания в областта на козметиката, наследени от леля ѝ Мерседес. С помощта на вълшебно огледало денем тя се превръща в истинска красавица - Марица, а нощем става отново същата. Красивата Марица постъпва на работа в голямата козметична компания на Габриел Мути, но нито тя, нито той знаят че са баща и дъщеря. Там тя се влюбва в осиновения му син Маркос. Двамата минават през много препятствия, но любовта им побеждава. Главните роли в сериала са поверени на Паола Рей в ролята на Хулиана/Марица, Хуан Алфонсо Баптиста в ролята ма Маркос Мути, Кристина Лилей в ролята на майката на Хулиана и Наташа Клаус в ролята на най-добрата приятелка на Хулиана - Лусмила. Фейсбук фен страница: https://www.facebook.com/JvO.Bulgaria Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Уникален е!Нямам търпение.Дано го пуснат в удобен за повече хора часови пояс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Уникален е!Нямам търпение.Дано го пуснат в удобен за повече хора часови пояс. Нямам търпение и аз!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Йеееееееееееееееееееееееееес !!! Страхотна новина, най-любимият ми латино сериал! Това ще го гледам със сигурност! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Това ми е един от любимите сериали. Толкова много спомени от детството ми връща... Не знам дали ще мога да го следя редовно, но задължително ще хвърлям поглед от време на време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Едно време много го гледахме този сериал.Даже си спомням за последния епизод бяхме избягали от час, за да го гледаме .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Едно време много го гледахме този сериал.Даже си спомням за последния епизод бяхме избягали от час, за да го гледаме .. И си заслужава да се избяга за последния епизод.Страхотен беше. Ето инфо за датата и часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Оле, тоя сериал ми беше адски любим. Всичко живо беше полудяло по него. Радвам се, че пак ще го дават и че часът е удобен за гледане. Ще го следя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 О супер,ще го гледам на всяка цена!! Обожавам го! Поздрав за всички фенове на сериала с това клипче: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Кеееефффффффффф Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Леле хора това ми е едва ли не сбъдната мечта. :1000 (29): 2006 последно го излъчваха и от тогава под дърво и камък търся сериите. Един замунден ъплоудер ги има, но каза че не му се занимавало. Така си и остана. 7 години по-късно го дават пак. Обаче има ли как да се гледа онлайн? Никъде не намирам активни линкове? Също пуснах заявки в няколко големи сайта, ако може да се записва :/ Наистина някой ако има идея от къде да се гледа БТВ лейди онлайн да каже. Мерси :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Леле хора това ми е едва ли не сбъдната мечта. :1000 (29): 2006 последно го излъчваха и от тогава под дърво и камък търся сериите. Един замунден ъплоудер ги има, но каза че не му се занимавало. Така си и остана. 7 години по-късно го дават пак. Обаче има ли как да се гледа онлайн? Никъде не намирам активни линкове? Също пуснах заявки в няколко големи сайта, ако може да се записва :/ Наистина някой ако има идея от къде да се гледа БТВ лейди онлайн да каже. Мерси :/ Ще се качва, споко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 В замунда и арена не го качиха. В п2п обаче го има. Довечера ще се гледа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 1 Епизод не го бях гледал при първото излъчване.Много е интересен.А Хулиана с това хълцане просто ме разби. И как смешно се червеше.Майка и обаче много тъпо се държи.Голяма кокона е.Лусмила накрая как се стресна.Абе уникален сериал, кво да кажа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Гледах първия епизод. Колко много спомени ми върна... Времето на излъчване не ми е особено удобно, но ще го поглеждам от време на време в интернет. Как ми се иска да го бяха давали по BTV в прайм-тайма, вместо сегашните боклуци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 В замунда и арена не го качиха. В п2п обаче го има. Довечера ще се гледа Mерси. Колко познати артисти има само. Майката на Хулиана е актрисата, която играе майката на трите сестри от "Трима братя,три сестри". За 2-ри път ще го следя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Да вземат да купят нещо ново, последно гледах "La Reina del Sur" и смея да твърдя, че няма нищо общо със сериалите, които си спомням от малък. Те взели да ми повтарят по 100 пъти едно и също, нали им е дублиран и няма да се занимават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ох тая Марицааааааааааа!!!! Обаче интересно ми е как започна работа с името Марица, а всъщност в документите и пише, че се казва Хулиана (поне би трябвало да е така).Може би тук са сгафили, но е много интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Абе то сюжета на целия сериал е, че момиче се превръща в образа от огледалото, те за документите се хванали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ето 1 епизод.Малко е голям размерът, но се надявам занапред да е не повече от 300-400. http://dox.bg/files/dw?a=d252e7d828 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 2 Епизод http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-de...be4246d55675ebf http://dox.bg/files/dw?a=8d1138d993 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Първият епизод е влязъл в Топ 40 във vbox7. http://vbox7.com/play:54c6b7aea9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 3 Епизод http://dox.bg/files/dw?a=27dc15a86c http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-de...1101144c5972a06 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Този сериал ми беше много любим на времето. В училище винаги обсъждахме какво се е случило в епизодите с голям ентусиазъм, много запалени бяхме. Сега като се върна назад ми става едно такова мило. Сериала може наистина да е направен за тийн аудиторията, но пък ето че е останал един много хубав спомен за него и много приятни и позитивни моменти ни е донесъл на много хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Коцето, дето на много интересен се прави, пак стана за смях. Ще ми дава за пример мексиканските бозички, снимани с фотоапаратче с лента в краварника, където през 90% от времето реват и се карат, с една от най-мащабните и втората най-успешна (поне в България със сигурност след ТБТС) латиноамериканска продукция. Вчера имахме свободен час, който прекарахме почти през цялото време говорейки за "Жената в огледалото". Както се казва - старата любов ръжда не хваща. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.