mitak_94 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Паола Рей е бременна: http://vbox7.com/play:c28fb808d1 http://telenoveli.com/16281/index/itemId/2...licationsPage/4 Добро утро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Добро утро. Е аз не ги следя по цял ден,че да знам кое що е. Пък и клипчето е качено днес във vbox7 и го открих случайно. Паола може ли да е с такъв ужасен мъж: Да беше с Хуан Алфонсо Батиста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Е аз не ги следя по цял ден,че да знам кое що е. Пък и клипчето е качено днес във vbox7 и го открих случайно. Паола може ли да е с такъв ужасен мъж: Да беше с Хуан Алфонсо Батиста. И аз не ги следя.Просто видях новината ФЕВРУАРИ в сайта на БТВ. Леле Барбара като разбра, че Кастанеда не е мъртъв... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 И аз не ги следя.Просто видях новината ФЕВРУАРИ в сайта на БТВ. Леле Барбара като разбра, че Кастанеда не е мъртъв... Язък, утрепаха го. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Вчерашния епизод има ли някой? Че вчера не го качиха в п2п :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Епизод 18 от петък е качен днес: http://www.p2pbg.com/index.php?page=torren...2b3b27203654f18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Супер глупава е цялата тая история с Рехина, уж здравето й било перфектно, операцията нали е пластична?? Аз мислех, че ще е на лицето нещо, не на краката?? И за тва, че стана и айде на смъртно легло. :1000 (29): И уж била майка на едната, пък другата реве до припадък, после изчезва, пък къде ходила, къде била..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Супер глупава е цялата тая история с Рехина, уж здравето й било перфектно, операцията нали е пластична?? Аз мислех, че ще е на лицето нещо, не на краката?? И за тва, че стана и айде на смъртно легло. :1000 (29): И уж била майка на едната, пък другата реве до припадък, после изчезва, пък къде ходила, къде била..... Въпреки всичко е интересно.Добре, че в днешния епизод ни спестиха присъствието на Ксиомара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Много драматичен епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Много се ядосах снощи. Цял един епизод за това как Марица се прави на малко дете и не могат и не могат да се разберат за глупавата грешка, която стана със сестрата. Дано тази вечер се оправят, че ше ми писне вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Много се ядосах снощи. Цял един епизод за това как Марица се прави на малко дете и не могат и не могат да се разберат за глупавата грешка, която стана със сестрата. Дано тази вечер се оправят, че ше ми писне вече Хулиана обаче като се ядоса и става страшно. Разбраха се най после. А синът на Лусмила така ме дразнииииииииииииииииииии.Ебаси противното същество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Рехина: За моята щерка не питат дори данъчните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ле ле , изглежда много хубав този сериал. Покрай вас и аз го загледах току-що. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Рехина ще ме умори просто.Уникална е. Как отиде в клиниката и вика на жената на рецепцията, че е най-известният модел и вместо тя да им плаща за операции, те трябва да и дават пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Барбара много ме кефи като почне да се кара на Ксиомара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Този филм е страхотен! Толкова го обичах като малък, че си записах последния епизод на касета Епизодите в които Барбара се превръща в Марица са ми най-интересни А когато беше изгоряла цялата ме беше страх чак да го гледам. Сега пак го следя когато имам време, супер е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Ох, тая Рехина.Откакто срещна Габриел чак се втурна да меси питки. При първото излъчване не бях забелязал какъв образ е. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Този филм е страхотен! Толкова го обичах като малък, че си записах последния епизод на касета Епизодите в които Барбара се превръща в Марица са ми най-интересни А когато беше изгоряла цялата ме беше страх чак да го гледам. Сега пак го следя когато имам време, супер е И на мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Олеееее, Марица е бременна!?Това не го помня. Сигурно ще го изгуби детето, защото помня, че накрая пак беше бременна, а преди това нямаше дете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Олеееее, Марица е бременна!?Това не го помня. Сигурно ще го изгуби детето, защото помня, че накрая пак беше бременна, а преди това нямаше дете. Загубва го,когато ги отвличат с Тапия,колата се взривява,а тя се спасява/към 66 епизод/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Загубва го,когато ги отвличат с Тапия,колата се взривява,а тя се спасява/към 66 епизод/ Ееееее, не ми казвай де.И това не го помня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Ееееее, не ми казвай де.И това не го помня. Какво се случи в днешния епизод,че не съм гледал около 20-25 епизода Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Какво се случи в днешния епизод,че не съм гледал около 20-25 епизода Днеска почнаха да правя някъв базар, за да съберат пари за операцията на Педрито, че нали го блъснаха.Марица трябваше да му даде бъбрека си, обаче и казаха, че е бременна и така свърши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Малее, бях забравил к'ви изтъркани сюжети имат латиноамериканските сапунки :1000 (29): Даже помня, че Марица и Маркос по едно време се оказваха брат и сестра, а после пък, че Маркос е осиновен С голям кеф си припомням сериалчето по ТВ-то когато имам възможност Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Малее, бях забравил к'ви изтъркани сюжети имат латиноамериканските сапунки :1000 (29): Даже помня, че Марица и Маркос по едно време се оказваха брат и сестра, а после пък, че Маркос е осиновен С голям кеф си припомням сериалчето по ТВ-то когато имам възможност Не говори за всички! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.