DeanWinchester Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Много ми беше интересно днес, не мога да повярвам, че преди съм го следял този сериал, като нов ми е, нищо не помня! Много е як Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Аз я имам последната серия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Днешният епизод вече е качен. Утре сутринта ще го гледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Малеееееееее много интересно свършиииии! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Да, ама май пак си намираше оправдание Хулианита, не помня точно какво беше обаче. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Да, ама май пак си намираше оправдание Хулианита, не помня точно какво беше обаче. :1000 (29): Да.Що за оправдание...Много тъпо.Можеше с тая сцена да се разкрие и истината, нищо, че е рано.Ама сериалът все пак е от 2004...., ще преживеем баналните и абсурдни моменти.Добре, че кучката Чела намери книги на леля МерЦедес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Както си говори на някакъв природен фон, след секунди зад нея се появява сграда ... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Както си говори на някакъв природен фон, след секунди зад нея се появява сграда ... :1000 (29): Не знам какво се появява, ама Мара еееееее..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Не знам какво се появява, ама Мара еееееее..... ...... като Хулияна еее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 ...... като Хулияна еее Е Хулиана е някво сладко мишленце.Малко да се пооправи и ще заприлича на жена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Е Хулиана е някво сладко мишленце.Малко да се пооправи и ще заприлича на жена. Хич не ми е сладка на мен. :1000 (29): Тя нали накрая щяла да се оправи и така да заприлича на Мара, без да има нужда от огледало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Хич не ми е сладка на мен. :1000 (29): Тя нали накрая щяла да се оправи и така да заприлича на Мара, без да има нужда от огледало. Да, ама не помня как.Сигурно операция.Помня, че преди да стане красива се беше сресала, пооправила... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Накрая пак си е грозноватка, не е баш като Марица! Днешния епизод както винаги ми беше много интересен.. тъкмо си помислих, че съм ги надживял тия сапунки и пак се зарибих :gun_bandana: :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Рехина към Хулиана: Да те науча да ходиш като модел е като да направя от криво дърво свирка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Много е куха тая Марица. Как можа да каже на Маркос, че бебето е от Алберто ?! Много много зле. Да се ядосвам на сапунка и в най-големите си мечти не съм мечтал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Много е куха тая Марица. Как можа да каже на Маркос, че бебето е от Алберто ?! Много много зле. Да се ядосвам на сапунка и в най-големите си мечти не съм мечтал Точно гледам епизода.Ебаси тъпата патка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Рехина: Горката Хулиана, ходи като слон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Много е куха тая Марица. Как можа да каже на Маркос, че бебето е от Алберто ?! Много много зле. Да се ядосвам на сапунка и в най-големите си мечти не съм мечтал Пф, бахти откачалката добре, че не съм гледал епизода, че да се ядосвам... пълна кретения са тия сапунки Рехина: Горката Хулиана, ходи като слон. :roll1: :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Загубва го,когато ги отвличат с Тапия,колата се взривява,а тя се спасява/към 66 епизод/ Тапия умира ли? Оф, хем ми е някакъв супер прост и наивен сериала, Маркос и Марица за 40 епизода успяха 10 пъти да се разделят и съберат, хем има някакъв чар и го гледам. ;D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Тая Лусмила няма място където да е отишла и да не се е сбила с някого. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Тая Лусмила няма място където да е отишла и да не се е сбила с някого. Ама е готина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Ама е готина. Аз не съм казал, че не е. Рехина е най-яка.Като почне да се прави на модел и падам от коня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Тая Лусмила, ще ме спука от смях С кой ли не се е сби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Рехина "Марица, държиш се като слон в стъкларски магазин"" :roll1: :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Рехина "Марица, държиш се като слон в стъкларски магазин"" Рехина! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.