Митко Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Би било хубаво след "Жената в огледалото", да излъчат отново и "Трудна любов" (отново с Паола Рей). Той ми е по-любим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Би било хубаво след "Жената в огледалото", да излъчат отново и "Трудна любов" (отново с Паола Рей). Той ми е по-любим. В началото беше интересен, ама после май го разбозиха. Иначе Марица тъкмо да кажа на Рехина коя е и изведнъж се отказа... За 57 епизода сигурно 100 пъти направи същия номер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Аз не съм го гледал на БГ от 19 епизод :1000 (29): Малко ми е бозаво сега,чакам Барбара да се опита да убие Марица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Рехина нещо хич не скандализира напоследък Въх.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Значи тоя Педро, ако ми е пред очите бих го мачкал, мачкал докато не умре от кръвоизлив! Ще го направя да си държи червата с вилица, педераст долен, не мога да го понасям... Вярно, че всичко е само филм, но така ме дразни и с гнусната си помиярска физиономия, че бих му я размазал в стената. :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Значи тоя Педро, ако ми е пред очите бих го мачкал, мачкал докато не умре от кръвоизлив! Ще го направя да си държи червата с вилица, педераст долен, не мога да го понасям... Вярно, че всичко е само филм, но така ме дразни и с гнусната си помиярска физиономия, че бих му я размазал в стената. :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: Ужасен е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Значи тоя Педро, ако ми е пред очите бих го мачкал, мачкал докато не умре от кръвоизлив! Ще го направя да си държи червата с вилица, педераст долен, не мога да го понасям... Вярно, че всичко е само филм, но така ме дразни и с гнусната си помиярска физиономия, че бих му я размазал в стената. Ще помагам!Толкова ме дразни, че наистина бих го потрошил от бой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Сценката с избухващата кола беше много смешна.Разхвърчаха се някви крака и ръце от кукла докато колата падаше...Ами поне и Марица да беше изпаднала отнякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Нещо, което ми направи впечатление. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Маестрото ще умре нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Маестрото ще умре нали? Не помня, но дано не.Той е единственият нормален в тоя сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Маестрото ще умре нали? Няма да умре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Взе да става интересно сега с Хуан Тобиас като разкрие тайната на Хулиана. После не помня какво ставаше, то е било преди години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Взе да става интересно сега с Хуан Тобиас като разкрие тайната на Хулиана. После не помня какво ставаше, то е било преди години. Хуан Тобиас и Хулиана ще се оженят.. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Хуан Тобиас и Хулиана ще се оженят.. :1000 (19): Да, имаше нещо такова. Помня, че той се влюбваше в нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Да, имаше нещо такова. Помня, че той се влюбваше в нея. И той после уж ще умре,ту пак ще се появи.. Аз знам всичко каквото ще стане! :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 И той после уж ще умре,ту пак ще се появи.. Аз знам всичко каквото ще стане! :Д Аз съм го гледала, ама вече някои моменти ми се губят. Но помня някои неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Аз съм го гледала, ама вече някои моменти ми се губят. Но помня някои неща. Аз го гледах преди няколко дена на испански от един сайт и за това знам какво ще стане,иначе ако не бях го гледал нямаше да знам нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Жалко, че Хуан Тубиас умря Искам Барбара вече да изгори и да си получи заслуженото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Жалко, че Хуан Тубиас умря Искам Барбара вече да изгори и да си получи заслуженото. Без Барбара сериалът е пълна боза,нямам търпение вече да идва 86 епизод Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Да, моментите в които Барбара разбира за огледалото са най-интересни. :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Да, моментите в които Барбара разбира за огледалото са най-интересни. :1000 (6): Така е Кой епизод ще излъчват днес? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Така е Кой епизод ще излъчват днес? 72 Не съм гледал епизода вчера, но Хуан Тобиас май не е мъртъв, защото май присъстваше в последния епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Извинявам се,че питам тук,но искам да попитам дали някой помни как се казва един сериал.Даваха го преди много години по евроком кабел.Разказваше се за един дядо,който го убиха заради парите май и той се преражда в тялото на някакъв млад мъж ,после май заработваше в имението и се опитваше да отмъсти.Не беше типична сапунка,поне така мисля,беше по-мрачен сериал. Ако някой се сети мерси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Извинявам се,че питам тук,но искам да попитам дали някой помни как се казва един сериал.Даваха го преди много години по евроком кабел.Разказваше се за един дядо,който го убиха заради парите май и той се преражда в тялото на някакъв млад мъж ,после май заработваше в имението и се опитваше да отмъсти.Не беше типична сапунка,поне така мисля,беше по-мрачен сериал. Ако някой се сети мерси. Не съм го гледал, но съм гледал римейка.Сигурно говориш за този: http://www.telenovella-bg.com/movies/info/en-cuerpo-ajeno Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.