Ivanhoe Публикувано на Април 12 Report Share Публикувано на Април 12 Правя тази тема, защото в последно време ми омръзна едни и същи страници във фейсбук да пускат измислени новини от един и същи сайт. Вчера се ядосах и се отписах от всички тези страници: "Аз обичам моята майка и искам целия свят да знае това""Не карай пил""Всички българи в една група""Искам да се пише грамотно" Забелязали ли сте тази тендеция? Сигурно има още няколко други такива страници. Всички те не публикуват нищо, което да е свързано с тематиката, по която са направени. Все някакви клюкарски истории от един и същи сайт, за което явно печелят нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BEHA Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 И аз скоро правих чистка на разни спамерски групи и на такива, които нищо не публикуват. Ако искам да видя сайт за обувки или дрехи, не ми трябва рекламата им в група "Перфектен грим" например. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 и аз ги махнах, точно тези който си написал + още няколко.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Според мен тези страници са хакнати и някой си прави реклами в тях. Винаги страниците, които пускат еднакви новини от един и същи сайт са със страшно много харесвания! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Влудяват ме,особено тези с вицовете "виж продължението на еди койс и линк.." Наскоро махнах "Писна ми от турски сериали" (жалко,а толкова хубава идея :1000 (29): ) и още няколко,но не ги помня Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexander Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Страницата за майката (в първия пост) и Когато най-малко очакваш се случват най-хубавите неща)) явно са на един потребител. Еднакви новини, пускани по 34534634 пъти. Например, връзка със стари снимки на Николета Лозанова ми излизаше на стената през ден в продължение на месец и от двете групи. Резултатът - пренастроих ги да не им излизат публикациите в моите новини, защото харесвам посланието и на двете страници. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 И аз наскоро махнах една много досадна страница, ама не помня как се казваше. Имам и още няколко за махане, скоро и те ще изчезнат. Довечера може да напиша конкретни заглавия. А това с вицовете наистина е много противно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 http://www.facebook.com/1milionbulgari?fref=ts lechitel.net, blitz и kliuki.net Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 * ЯКИ СТАТУСИ * ЗА ЯКИ ХОРА * Аз искам!! А щом искам, значи мога!! ;] Всичko se Връща, Видя lи kаk е!? Гадничkо lи tи е? и още куп подобни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 то страниците са били хубаво замислени, но когато събраха сериозно количество поддръжници и разни фирми решиха да направят евтин маркетинг и да си пускат рекламите...лично аз на всяка страница, която ми изкочи реклама за почивка или парцали директно си отива....има и такива които уж публикуват вицове, но само до половината....за останалото отвори сайта??? Аз ако искам от сайт да чета що ми е тази страница да ми запълва фейса...ай сиктир Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Не знам ама напоследък ми излизат страници, които не съм харесвала и пише ''предложена страница'' и има опция да я харесаш... Това пък що за глупост е????? Аман вече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 Не знам ама напоследък ми излизат страници, които не съм харесвала и пише ''предложена страница'' и има опция да я харесаш... Това пък що за глупост е????? Аман вече... Плащат си, за да ги рекламират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Добавям страницата Любопитно. Като кликнеш на някой линк ти иска 30293920 потвърждения преди да прочетеш статията и после излиза, че си харесал още сто страници! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Писна ми вече от гадни новини, всеки ден ми излизат новини за някви катастрофи и загинали хора! Страната на чудесата и Новината ги изтрих преди малко! Няма такъв спам, да не говорим, че във втората страница ОТНОВО трябва да потвърждаваш 10000 пъти преди да прочетеш. :gun_bandana: :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Само тази сутрин ми наизскачаха реклами от следните групи: Не мога без музика Искам детето ми да има добро бъдеще в България Прелестите на една абитуриентка Новината Вижте как протича бременността на една жена в 20 секунди Ай, сиктир! ПИСНА МИ ОТ ТУРСКИ СЕРИАЛИ !!!!!!! Дъската ми хлопа ;д Kойто си търси гадже да натисне "харесва ми" Любопитно Статуси ДА ОСТАНЕМ В ИСТОРИЯТА НА ФЕЙСБУК КАТО НАЙ-ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА ГРУПА! Да поставим рекорд на Гинес за най-голяма българска група във Фейсбук! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЕДНА ГРУПА!ВЛЕЗТЕ И КАНЕТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! Anelia Official Най-красива българка във Фейсбук НЕ СЕ ОТКАЗВАМ ЛЕСНО! 1 000 000 българи във Фейсбук? Нека да го докажем! КЕФИШ МЕ, ЩЕ ТИ ЗВЪННА !! ;* ;D Ще ме търсиш.... но вече мен нямя да ме има!!! Ела в нас да гледаме филм = Eла в нас да правиме секс)) Обичам да спя до късно Kойто си търси гадже да натисне "харесва ми" Истинските чувства не изчезват нито с разстоянието, нито с времето. ПРОТЕСТ!!!Ние сме против съкращаването на коледната ваканция с 5 дни НАЙ-ФОТОГЕНИЧНО ДЕТЕ :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 пфффффффффф, само от моята не ви излиза реклама Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Във всеки труден за Теб момент ми се иска да ти подам ръка и да съм със Теб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.