D&G Публикувано на Април 13 Report Share Публикувано на Април 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 22,558,573 гледания само за един ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 "Gangnam Style" беше много по-добра и като музика, и като изпълнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Жестока е, ако не за друго, то заради славата му и "Gangnam Style", това също ще е голям хит. Мен много ме кефи, супер ударна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Защо ВИНАГИ трябва да сравнявате с предишните песни , не мога да разбера и направо полудявам, толкова много се дразня!!! Песента от ПЪРВО слушане не ми хареса, обаче клипа е Уникален Уникат отвсякъде - възхитен, изумен и зашеметен съм!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 И мен ме кефи. Видеото е.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 70 млн гледания почти, а излезе вчера Зарибяваща е песента, макар да не знаем какво пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Песента се казва "Джентълмен", а в клипа е пълно с кадри, които показват малтретиране на жени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Песента се казва "Джентълмен", а в клипа е пълно с кадри, които показват малтретиране на жени. Е те днешните джентълмени са такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Брутално се зарибих по песента, не моа вече много ме кефи. Ей такива клипоме искам да гледам и такива песни да слушам като тази!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.