Sofiya` Публикувано на Юни 26 Report Share Публикувано на Юни 26 Къде е лентата с потребителите, които разглеждат определен раздел, тема и т.н.? Някакъв проблем ли има, или е махната нарочно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Временно е спряна тази екстра понеже, форума е прекалено натоварен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Временно е спряна тази екстра понеже, форума е прекалено натоварен! Брей,брей :1000 (29): Аз си мислех,че Мозилата се е прецакала :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Спряни са за сега тези статистики, евентуално другата седмица ще ги пусна отново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Не се притеснявайте, често ще имате такива проблеми, не се чудете ако не Ви излиза още нещо друг път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Брейй, ама и ти си нахитрел нещо на последък, нали знаеш - като не ти харесва, пали към твоя приятел хами, там те очкават с нетърпение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Въобще не си прави труда да я пускаш ;рр Замества опцията "скрит потребител" ;ррр Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Въобще не си прави труда да я пускаш ;рр Замества опцията "скрит потребител" ;ррр Това ,че ти не е желаеш не означава ,че няма да я пуснат!На мен пък ми харесва тая опция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Това ,че ти не е желаеш не означава ,че няма да я пуснат!На мен пък ми харесва тая опция! Само не ми се карай, ако обичаш. Слабо ме интересува какво ти харесва и какво не =) Другият път не си прави труда да ме цитираш... освен това се шегувах. Въобще не ми пука дали ще я има или не. Аре вазирай сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Мисля, че темата е изчерпана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари