hero.in Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Много се чудя дали да го почвам тоя сериал,струва ли си? Хуморът какъв е? Ако ти харесват Малкълм и Всички обичат Реймънд ... това е милион пъти по-добро :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Определено е по-добър от Малкълм, нищо че си е копие от-до, даже и заглавието е оттам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Малкълм е готино сериалче,айде ще го пробвам и това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Спешно трябва да намеря четвърти сезон. Чувствам се прелъстен и изоставен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Спешно трябва да намеря четвърти сезон. Чувствам се прелъстен и изоставен Четвърти сезон го има в thepiratebay Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Четвърти сезон го има в thepiratebay Тъкмо щях да дам линк. http://thepiratebay.sx/search/PublicHD%20The.Middle/0/99/0 Ето го в HD без излизшни надписи и реклами. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Тъкмо щях да дам линк. http://thepiratebay.sx/search/PublicHD%20The.Middle/0/99/0 Ето го в HD без излизшни надписи и реклами. Благодаря. Аз свалям тези с AFG, не знам какво означава, но са прилично качество и малко мегабайти, като за гледане от моя лаптоп. И без разминаване в звук и картина като в тъпите арена и замунда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Благодаря. Аз свалям тези с AFG, не знам какво означава, но са прилично качество и малко мегабайти, като за гледане от моя лаптоп. И без разминаване в звук и картина като в тъпите арена и замунда Аз ги изгледах от piratebay, защото в замунда дори не качваха всичките епизоди, а някои епизоди съм ги теглил и от арена, но нямах никакви проблеми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Аз ги изгледах от piratebay, защото в замунда дори не качваха всичките епизоди, а някои епизоди съм ги теглил и от арена, но нямах никакви проблеми. В замунда.се има всички епизоди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 В замунда.се има всички епизоди. Може. А за горния линк WEB релийза е от itunes. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Странно... Аз си гледах редовно всички епове от арена и замунда.нет и нямах никакви проблеми. Приятно гледане на сезона Искам да идва септември, защото много ми липсват вечеееее :1000 (29): Искам да разбера как ще продължи връзката на Аксел с Касиди, които са ми като от някакъв як романтичен филм от 80-те, и дали ще съберат отново Сю и Дарин, защото бяха яка двойка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Странно... Аз си гледах редовно всички епове от арена и замунда.нет и нямах никакви проблеми. Приятно гледане на сезона Искам да идва септември, защото много ми липсват вечеееее :1000 (29): Искам да разбера как ще продължи връзката на Аксел с Касиди, които са ми като от някакъв як романтичен филм от 80-те, и дали ще съберат отново Сю и Дарин, защото бяха яка двойка. Благодаря за спойлването Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Благодаря за спойлването E съвсем леко е, а и то нещата там бързо ги прекратиха, така че не съм издал нещо огромно. А и темата е, за да коментираме все пак сериала най-вече и случващото се в него предполагам... Сори все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 E съвсем леко е, а и то нещата там бързо ги прекратиха, така че не съм издал нещо огромно. А и темата е, за да коментираме все пак сериала най-вече и случващото се в него предполагам... Сори все пак. Пак благодаря :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Бтв що не са отделили място в сайта си (в графа сериали) за the middle? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 Започна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ааааааааааа,много е як! Гледам го по БТВ..малките са просто УНИКАЛНИ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ivana_fen Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Да Франки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Да, гледам го. Засякох го преди доста време по БТВ и ми се стори много интересно. Не съм гледал всички епизоди, трябва да си изтегля всички сезони от нета. Иначе фаворити са ми Сю и Франки. Сю е уникална! Няма такава физиономия, такова поведение. Хем ми е смешна, в същото време ми е жал за неуспехите и, но пък и адмирации за това, че не се отказва. А сега като е с гадже не може да и се говори. Голям образ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 5 сезон тръгва на 25.09. по ABC от 8:00 PM. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 4-ти сезон има много шибано аудио, почни нищо не се чува. пс: Утре е денят! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 4-ти сезон има много шибано аудио, почни нищо не се чува. пс: Утре е денят! А има ли качен някъде 4-ти сезон? Може да не е с българско аудио, но поне субтитри на български? :lol: Нямам търпение да разбера какво ще се случи със Сю Хек и дали ще се събере със състезателят по борба. Бяха страхотна двойка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 А има ли качен някъде 4-ти сезон? Може да не е с българско аудио, но поне субтитри на български? Нямам търпение да разбера какво ще се случи със Сю Хек и дали ще се събере със състезателят по борба. Бяха страхотна двойка! Заповядай Всички епизоди са тук, и субтитри имат (май само 24-ти няма). С бг аудио го няма, защото БТВ все още не са го излъчили. А тук има и HD. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Заповядай Всички епизоди са тук, и субтитри имат (май само 24-ти няма). С бг аудио го няма, защото БТВ все още не са го излъчили. :Vishenka_05: Ей, много ти благодаря! Веднага ги тегля. Сериалът е много забавен, напомня ми по накакъв начин на Малкълм, но в по-интересен вариант. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Ей, много ти благодаря! Веднага ги тегля. Сериалът е много забавен, напомня ми по накакъв начин на Малкълм, но в по-интересен вариант. Ами той си е копие от-до на Малкълм , обаче си има някъв собствен чар . Според мен е добро копие, всеки един актьор е супер добре подбран, а и + тва се заливам от смях с тва семейство. Супер готини и свежи са (това липсваше малко при Малкълм :д). И малка поправка, не целия 4-ти сезон има проблем с аудиото, засега е само 8-ми епизод (дотам съм стигнала ахаххаха). Натам не знам как е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.