Само_мене_нямаш Публикувано на Април 20 Report Share Публикувано на Април 20 На провелия се наскоро телевизионен и медиен фестивал "Форум за обмен на телевизионни програми" (MIPCOM) в Кан, Франция е сключена една важна за нас сделка. А именно - първите 4 сезона на Новите съседи са закупени от бТВ. Новината е потвърдена от продуцентите на сериала Медиасет Испания, собственици на канала Телесинко, по който се излъчват съседите в оригинал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolai Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Сетили са се значи Заслужава си сериала, поне от това, което съм видял до момента! Едвали ше ми стане любим, колкото Щурите съседи, но поне ще седи свежо на фона на простотиите по бтв Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Малееееееееееееееее най-послеееееее!Дано е интересен колкото "Щурите съседи". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Преди 2 години изгледах първите 5-6 серии на "Новите съседи",но спряха превода в замунда и го зарязах.Не е лош сериала,ама нищо общо с "Щурите съседи",който беше уникален. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Шурите съседи ми е любимия сериал, най-много съм се смял на него. Едва ли ще ми носи същото настроение, но ми стига и половината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Хубава новина, дано го излъчат скоро, а не след половин година. Иначе и на мен "Щурите съседи" ми е по - интересен, но и този става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Бях полудял по "Щурите съседи" преди 2-3 години като ги пуснаха в България, този едва ли ще носи същото, все пак любимката ми ще е само в първите 10-тина епизода Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Супер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Този сериал не съм го гледала, но си помислих, че ще има продължение на "Моите мили съседи" и се зарадвах, а то какво било. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Този сериал не съм го гледала, но си помислих, че ще има продължение на "Моите мили съседи" и се зарадвах, а то какво било. Гледай го, по-добър е от милите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Еее супер, най - накрая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Този сериал не съм го гледала, но си помислих, че ще има продължение на "Моите мили съседи" и се зарадвах, а то какво било. Липсва ми Лоли Минго. "Моите мили съседи" беше най-силния от съседските сериали според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Липсва ми Лоли Минго. "Моите мили съседи" беше най-силния от съседските сериали според мен. И Марианоооо Май ще го започна пак, като го даваха по БТВ комеди с една приятелка в 19 часа се събирахме в нас и се заливахме от смях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kарамел Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 започна ли този сериал от колко часа е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 - премиерният испански сериал "Новите съседи" ("La que se avecina") ще започне на 30-ти май (четвъртък), като също ще се позиционира от понеделник до четвъртък, но в 21:00 ч.; ПРАЙМ ТАЙМ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Най-накрая нещо свястно в праймтайма на БТВ. Обаче сезонът не е много подходящ, тъй като повечето хора са навън по това време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 - Новите епизоди от хитовата турска драма "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) се завръщат в ефира на bTV от 30 май (четвъртък), от 20:00 ч. На тази дата ще се излъчат премиерните 78, 79 епизод. - "Далас" (Dallas) стартира от 03 юни от 21:00 часа. - Старта на хитовата комедийна поредица "Новите съседи" (La que se avecina) ще стартира на по-късен етап по bTV, или по bTV Comedy. Няма такива мизерници, заклевам се! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 - Новите епизоди от хитовата турска драма "Времето лети" (Цyle Bir Geзer Zaman Ki) се завръщат в ефира на bTV от 30 май (четвъртък), от 20:00 ч. На тази дата ще се излъчат премиерните 78, 79 епизод. - "Далас" (Dallas) стартира от 03 юни от 21:00 часа. - Старта на хитовата комедийна поредица "Новите съседи" (La que se avecina) ще стартира на по-късен етап по bTV, или по bTV Comedy. Няма такива мизерници, заклевам се! Да им пикая на шитовите турски драми :gun_bandana: Тия ненормални ли са, не стига, че феновете на сериала се скъсаха да им пишат писма за да го пуснат, дават начална дата и сега го отменят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 По-добре да го оставят за по-натам, така и така през лятото вечер малко хора са си вкъщи, но това не ги оправдава, че са си боклуци Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 - стартът на хитовата комедийна поредица "Новите съседи" ("La que se avecina") се отлага, като испанският сериал ще бъде позициониран от месец юни по bTV Comedy; Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Аз се бях разбързал към вкъщи, за да не изпусна началото и като пускам, гледам нещо турско. Толкова се радвах, че ще има нещо нормално вечер... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Август 21 Author Report Share Публикувано Август 21 Започват от Понеделник в 15:30 и 22:00 часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Оле страшни са :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Очаквах, че ще бъде продължение на "Щурите съседи" и някои от героите ще се местят в новата кооперация. Не ми харесва, че са с нови имена, нови роднински връзки. Далеч са от "щурите" и не са ми много интересни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Първия сезон е малко постен и дори на моменти банален откъм сюжет. Но от втория започва купона. :1000 (29): Единствено съжалявам, че Билката и Белен не участват в него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.