montil Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Премиерните епизоди започват на 16 февруари и ще се излъчват всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV Comedy 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Премиерните епизоди започват на 16 февруари и ще се излъчват всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV Comedy За най-новия сезон става въпрос,нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 За най-новия сезон става въпрос,нали? да 10 сезон Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Нещо този сезон не ми вдъхва много доверие, предвид колетивната липсата на култови образи като Естела Рейнолдс, Арасели и Юдит. А и от миналия сезон доста ме издразниха, че пренебрегнаха друг мой любим персонаж - Нинес. Ракел също я бяха "заебали" нещо, за сметка на новите две - Менчу и дъщеря ѝ, които лично на мен не са ми интересни. Предните сезони сякаш имаше един по-голям баланс спрямо всички роли - почти еднакво разгръщаха всяка една от тях, нещо което не се забеляза в последния сезон, който се излъчи в България. Но все пак си остава любимият ми комедиен сериал и ще продължавам да го гледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Тази Йоли, ли е, каква е, е най-скучният персонаж от последния сезон и трябваше да я махнат, но уви... май е близка на някой от екипа, създал сериала, и затова ще я натрисат до последно. Определено трябваше да остане адвокатката Ребека, беше доста свежа като присъствие. Надявам се новият сезон да е добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Велик сериал. Няма омръзване. Меренге, меренгеее. В момента се снима 12 сезон, а в България още не е излъчен 11-ти. 😑 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 любими 👌 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stefande Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Смееех... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 11-ти сезон започва на 21 юни от 20:00ч по бтв комеди. Най-накрая 🤩 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Мен ме кефи : 1. Антонио Ресио - търсенерговец на риба. 2. Берта Ескобар - Християнска съпруга и домакиня 3. И естествено ..Естела Рейнолдс ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Днес е починал Едуардо Гомес, изиграл персонажите Мариано в "Щурите съседи" и Макси в "Новите съседи". 😢 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2774707132543472&id=128917083789170 Уникален актьор! Всяка сцена с него беше много забавна. Нямаше празно! Да почива в мир! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 https://m.facebook.com/groups/850709458274609?view=permalink&id=2611178342227703&anchor_composer=false&ref=m_notif¬if_t=group_highlights 😢 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.